שרשור סיכום העונה

ענבץ בץ

New member
כן כן הם רולז

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין כמוהם ברור שהם לשלטון אין הם הדמויות הכי טובות אני אתן לך עוד דוגמא... אם קודם לכחנו את הבנים עכשיו ניקח את הבנות: שוב נצא מאותה נקודת ההנחה...
ענת אומרת על מיכאל סורק (זה אחלה שם אגב יש לו צרוף קולי טוב כזה...:) )את המשפט הבא: "זה הדבר הכי קרוב להתאהבות, לרצות להציל מישהו" כשהוא רצה "להציל" אותה כשההוא עזב אותה או למשל נראה לי זה בפרק השני אוו השלישי שהיא אמרה לו: "אתה יוד שילדה בת 12 נחנקה למוות? היה אפשר להציל אותה אם האמא היתה יודעת הימליך (נראה לי שזה היה הימליך) אני לא יודעת לעשות הימליך מה אם אורלי היתה נחנקת?" ואז הוא מלמד אותה הימליך: ..."מטים לה את הראש לאחור (ענת על הכסא אם ראש לאחור סורק מסתקל עליה)" ענת אומרת: "ואז מנשקים אותה?" וסורק עונה: "ואז מנשימים אותה.." זה ככה לדוגמא גם העניין ש ענת מאוד מציאותית והכי הכי חשוב זה שענת ממש ממש נועזת:) היא לא מתבישת להגיד את האמת (חח כתבתי ענת... במקום אמת......:)) חכמה מאוד ומתוכקמת (אהה ככה כותבים את זה??) וגלית גלית היא "הגוד גירל"..... אצלה זה בא יותר לפי שלבים.. היא מתפתחת אם הפרקים קודם זה היה: "....אם היינו נוסעים יחד לחילבי אז היו חושבים שאני מנצלת את מה שקרה (הבן של חילבי למי שצריך ריענון..)בשביל להיות איתך לבד.." ואז היא אומרת את האמת המרומזת בספק עדינות ספק ישירות..: "אתה יודע לא אכפת לי שאתה יודע שאכפת לי ממך עכשיו זה תלוי בך..." ואז ראינו כולנו איך היא התפתחה בסוף (חח ממש כמו פוקימון..) "אני אהיה באמבטיה .." חח קטע ענק

חחחחחחחח באמת קטע ענק

לקחנו* מתוחכמת*, מלשון חכמה... מתפתעת עם הפרקים... וזהו חחחחחחחחחחחחחח. ובקשר לדמויות- שימי לב שההבדל היחידי שאת מביאה זה שהן ישירות או ביישניות. ועוד חחחחחחחחחחחחח אחרון על כך שענת לא מתביישת להגיד את הענת.

אוווווווווו הדגש\סדגש דפוק. תיקון:

לקחנו* מתוחכמת*, מלשון חכמה... מתפתעת עם הפרקים... וזהו חחחחחחחחחחחחחח. ובקשר לדמויות- שימי לב שההבדל היחידי שאת מביאה זה שהן ישירות או ביישניות. ועוד חחחחחחחחחחחחח אחרון על כך שענת לא מתביישת להגיד את הענת.

willo1

New member
חחחחחחחחחח

ממש כמו פוקימון חחחחחחחחחחחחחחח

ענבץ בץ

New member
מכשפהקסומה הגבתי לך למעלה willo1

נכון זו דווקא הברקה שאני מוי גאה בה חח:)

../images/Emo45.gif הלוואי שתהיה עונה נוספת

אני מאוד אהבתי את הסדרה הזאת. מקווה שמישהו שם בהפקה, יסיק את המסקנות המתבקשות, וישדרו עוד עונה לסדרה. בתקווה שלא ישדרו אותה יותר מדי מאוחר.....

סיכום העונה שלי

אז ככה , הייתי אומרת שבשתי הפרקים הראשונים , קצת היה קשה לחוש את הדמויות אבל עדיין הטקסטים היו מעולים שנונים וחדים וגם קצרים ויפים. לקראת פרק 7 התחלנו להרגיש את הדמיות , אני אישית אוהבת את הצמד של נאור וגלית וענת וסורק , יעל ופינטו לא מתאימים להיות ביחד וגם אירית ורענן ממש לא . אהבתי את הכיוון שהעלילה הולכת לקראתו , את הטקסטים הדמיות החיבורים בין הדמיות והיתה הצצה קצת דמיונית וקצת אמיתי למה שמתרחדשש ביום יום אצל מקבלי . ההמלצות לשיפור הן כמובן : יאיר , פניה אישית , אני אוהבת אותך מאוד מאוד אבל על תביא אנשים מקורבים אלייך בעונה הבאה כגון עופר שלח ועינת שרוף , זה גורם לסידרה להראות כאילו היא זולה אם שחקנים שהם לאשחקנים והמון פרוטקציות מצידך אז זהו חברים אני נהנתי מאוד , אני ממשיכה לראות את הפרקים במקום שאסור לדבר עליו בתפוז , אני רוצה שהעונה השניה תגיע מהר וזהו דלית

ענבץ בץ

New member
"אני ממשיכה לראות את הפרקים במקום"

ש.... שלחי לי אני ממש רוצה להמשיך לראות את הפרקים... שלחי לי למייל.. (שששששששששששששששש)

למעלה