כן כן הם רולז
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין כמוהם ברור שהם לשלטון אין הם הדמויות הכי טובות אני אתן לך עוד דוגמא... אם קודם לכחנו את הבנים עכשיו ניקח את הבנות: שוב נצא מאותה נקודת ההנחה...
ענת אומרת על מיכאל סורק (זה אחלה שם אגב יש לו צרוף קולי טוב כזה... )את המשפט הבא: "זה הדבר הכי קרוב להתאהבות, לרצות להציל מישהו" כשהוא רצה "להציל" אותה כשההוא עזב אותה או למשל נראה לי זה בפרק השני אוו השלישי שהיא אמרה לו: "אתה יוד שילדה בת 12 נחנקה למוות? היה אפשר להציל אותה אם האמא היתה יודעת הימליך (נראה לי שזה היה הימליך) אני לא יודעת לעשות הימליך מה אם אורלי היתה נחנקת?" ואז הוא מלמד אותה הימליך: ..."מטים לה את הראש לאחור (ענת על הכסא אם ראש לאחור סורק מסתקל עליה)" ענת אומרת: "ואז מנשקים אותה?" וסורק עונה: "ואז מנשימים אותה.." זה ככה לדוגמא גם העניין ש ענת מאוד מציאותית והכי הכי חשוב זה שענת ממש ממש נועזת היא לא מתבישת להגיד את האמת (חח כתבתי ענת... במקום אמת......) חכמה מאוד ומתוכקמת (אהה ככה כותבים את זה??) וגלית גלית היא "הגוד גירל"..... אצלה זה בא יותר לפי שלבים.. היא מתפתחת אם הפרקים קודם זה היה: "....אם היינו נוסעים יחד לחילבי אז היו חושבים שאני מנצלת את מה שקרה (הבן של חילבי למי שצריך ריענון..)בשביל להיות איתך לבד.." ואז היא אומרת את האמת המרומזת בספק עדינות ספק ישירות..: "אתה יודע לא אכפת לי שאתה יודע שאכפת לי ממך עכשיו זה תלוי בך..." ואז ראינו כולנו איך היא התפתחה בסוף (חח ממש כמו פוקימון..) "אני אהיה באמבטיה .." חח קטע ענק
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אין כמוהם ברור שהם לשלטון אין הם הדמויות הכי טובות אני אתן לך עוד דוגמא... אם קודם לכחנו את הבנים עכשיו ניקח את הבנות: שוב נצא מאותה נקודת ההנחה...