שרשור סיכום שבוע ושרשור עבודה

מממאיה35

New member
וואי כל הכבוד!

ובהצלחה בשיפוט השלישי וכמובן בפוסט ובכל הנלווה לו. באיזה תחום הוא?

d a p h n a

New member
סיכום שבוע

היה קור כלבים. עשיתי כל מיני דברים כמו כביסה וכלים וסידור הניירות בבית. בנוסף, כתבתי טיוטה ראשונה של ההרצאה שלי, שעכשיו בבדיקה אצל אמא שלי. בשאיפה אין המון תיקונים ואני אוכל לשלוח אותה. מעבר לזה, תכל'ס, בעיקר ישבתי וצפיתי בדי-וי-די כל היום. מותר לי. אני בחופש. וקר מדי בשביל לצאת. לשבוע הבא המטרה היא לסיים עם ההרצאה, ולעבוד על שני הגראנטים שנותרו לי.

שבוע עמוס

גמרתי לקודד סט של דאטה למחקר אחד. התחלתי לעבוד על שלד למחקר שיהיה השלב לפני המעבר ל-candidacy. השתתפתי היום בפגישה עם כמה בכירים באוניברסיטה כדי לאשרר את ההשתפות שלי במחקר הזה, והם הביעו התלהבות מהרעיון. עכשיו צריך להוציא אותו אל הפועל. התחלתי לעבוד על הפוסטר לכנס (עוד שלושה שבועות), והגשתי בקשה להשתתפות ב-doctoral colloquium שלהם שגם תממן לי את הנסיעה ושאר ההוצאות. בשבוע הבא - שני ימי חופש של הילדים מבית הספר. טונה של פקקי תנועה ובעיות בגלל השבעת האובמה, ובזמן שישאר - קריאה, קריאה וקריאה על שיטות המחקר שאני רוצה ליישם במחקר שלי.

I Was Hoping

New member
לא פשוט, להצהיר כוונות

התקדמתי מעט מאוד השבוע, בגלל כל מיני בלת"מים, אבל אני מתכוונת לשים גז מבעוד שעתיים בערך, כשהבית יפסיק להסיח את דעתי (משמע: אשטוף כלים ואקפל את כל הכביסה ואשים אותה במקומה). אני מאוד מקווה להתקדם משמעותית השבוע. שיהיה שבוע טוב ובהצלחה לכולם

מעיןבר

New member
אוף, הסמסטר הזה מוחק אותי...../images/Emo178.gif

המאמר סופסופ הוגש ע"י הבוס שלי. עכשיו מחכים שיעבור רוויו (ובטח יידחה כמו קודמו כמה פעמים לפני שנמצא מי מוכן לפרסם אותו
). על הפרק בעיקר הוראה: לסיים לבדוק דוחות מעבדה (נשארו לי 5 מ- 32 שאני עמלה עליהם בסופי השבוע). להתחיל לבדוק עוד ערימה. לכתוב בחינה, להעביר אותה ולבדוק אותה. במחקר - שני ניסויים "על האש", אחד יחייב אותי לשהות במעבדה 24 שעות
. והכי חשוב - קיבלתי כתב מינוי של הוועדה המלווה שלי. מה שאומר שאני חייבת לשים גז על המצגת, להתאמן ולתקן וכו'. יש לי רק התחלה של שלד עלוב ביותר. בין לבין ילדים, בית, כלים, כביסות וכל העייסק הזה שנקרא משפחה...

NorthernStar

New member
מעבר למטלות השוטפות

אני מארגנת פאנל לכנס השנתי הכי חשוב בתחום שלי שייערך בשנה הבאה. בתור המארגנת של הפאנל, אני אמורה להאיץ בחברות הפאנל האחרות לעשות את מה שהן צריכות לעשות (לכתוב אבסטרקט ושלא יעלה על 400מילים, להירשם לכנס ולשלם, להשלים את הפרופייל שלהם און ליין וכו') ובנוסף אני אמורה לכתוב אבסטקרט לפאנל, כזה שיסביר את הrationale מאחוריו, מדוע ארבעתינו שייכים בעצם לפאנל אחד עם נושאים וגישות כל כך מגוונים. מעולם לא כתבתי אבסטרקט כזה ולא ארגנתי פאנל, וכרגע אני מרגישה די אבודה. אני לא יודעת עד כמה האבסטרקט צריך להיות כוללני (גם במובן של אינקלוסיב וגם ג'נרל) או שמא ספציפי, ואיך לקשור את ארבעת הנושאים שלנו ביחד בצורה טובה ומדויקת, מבלי להשאיר אף אחד בחוץ (למשל: שלושה מאתנו כתבו על ערים אבל הרביעי על כפר, כך שאני חושבת שאני יכולה להשתמש במילה urban בתיאור שלי; שלושה מאתנו כתבו על זיכרון ורק אני לא, כך שאני לא יכולה להכניס את המילה memory בכותרת אם היא לא מתאימה לכולנו). כל ארבעת הפייפרים שלנו יצאו מאותו הסמינר, כך שיש להם משהו במשותף. החוכמה היא לנסח את זה באופן שזה יהיה ברור ומקובל על המארגנות של הכנס.

למעלה