ג'ו טסיטור מזמין לזירה את אלוף ה-WWE הבלתי מעורער, "הסיוט האמריקני" קודי רודס. קודי יוצא לזירה. הוא אומר שקודי מעריך את המורשת המשפחתית שלו, ולקהל כאן זה אומר משהו, כי אוסטין, טקסס, זאת עירו של הבן של השרברב, אבא שלו. אבל עוד 24 שעות, שון מייקלס ינחה חתימת חוזה לקרב הסולם, והוא יצטרך לוותר על אחד הדברים שהכי יקרים לו בכל החיים. עם המחשבה שזה ילקח ממנו לשבוע ויתלה מעל הזירה בקרב, איך הוא חש שאלו אולי הרגעים האחרונים שלו עם החגורה? קודי אומר ששון מייקלס הוא האיש המושלם להנחות את חתימת החוזה מחר. שון מייקלס זכה בשני קרבות רויאל ראמבל, מכיר קרבות סולם, והם כארגון שמו את כל העתיד של ה-WWE אצל שון מייקלס ב-NXT. אין לו בעיה לתת את התואר לשון מייקלס. עכשיו כולם ידברו על מיין איבנט ברסלמניה, רגעי רסלמניה. ברור איך נכנסים לרסלמניה למיין איבנט- יש לך את התואר איתך. טסיטור אומר שבסאטרדיי נייט'ס מיין איבנט האחרון, קווין אוונס תקף אותו אחרי הקרב והפאקג' פיילדרייבר פצע אותו ורק לאחרונה הוא הוכשר. הוא נאבק מול חברו לשעבר כל פעם כשהוא רואה אותו. איך הוא מסביר מה הוא רואה בעיניים בגרסה הזאת של קווין אוונס? קודי אומר שהוא לא יודע ושואל את הקהל מה הם חושבים על אוונס? אפשר לשאול את זה בכל מקום, ומה שהם חושבים על קווין אוונס מעורב. המון אנשים מסתכלים רק בקנקן, ועם קווין אוונס זה לא עובד, הוא מדהים אותך בהישגים שלו. הוא גאון בזירה, חתיכת אתלט, כוכב של פעם בדור. אבל מה שפוגע בקווין אוונס זה שכשהייתה לו ברירה בין הדרך הקלה או הדרך הקשה, עשר פעמים מעשר הוא יבחר בדרך הקלה. בגלל זה קרב סולם מתאים, אין שופט שיעצור אותם, שיפספס ספירה, שיפסול, זה על מי יטפס בסולם, ימצא את הכוח להוריד את האליפות, ויעזוב כאלוף ה-WWE. טסיטור אומר שזאת ההגנה הכי גדולה בכהונה שלו. אבל מחר הוא וקווין אוונס יהיו פנים אל פנים. הוא לא יודע אם לפי האיש שראו לאחרונה הוא יוכל להישאר רגוע ולשמוע מסר. אבל אם יוכל להסתכל לו בעין ולהשאיר מסר, מה זה יהיה? קודי אומר שאם היה יכול להסתכל לו בעיניים, הוא היה אומר שאולי הוא מחייך, לוחץ ידיים ואולי הוא נראה בחור טוב כי זה מה שהוא מנסה להיות. אבל זה לא אומר שכשלוחצים על כפתור, מכה כמו פאקג' פיילדרייבר לא יכולה להמשיך. הוא היה אומר לו לא לשכוח, שיזכור שניצח את הרינג ג'נרל של RAW, הוריד מכס המלכות את אחד האלופים הגדולים שיש. הוא הקווארטרבק. הוא נכד של שרברב, אבל גם תלמיד של רנדי אורטון. לפני שמישהו אהב את הסיוט האמריקני, הוא היה ממש מרושע. אין לו בעיה להרביץ לקווין אוונס במכונית שלו כשהוא עושה פרומו בדרך לאי הצדקנות, אבל כשיגיעו לרויאל ראמבל יש לו דבר אחד להגיד לו- בהצלחה.
DIY# מדברים מאחורי הקלעים ופוגשים את פריטי דדלי. קית' וילסון אומר שזה לילה גדול עבורם. אלטון פרינס שואל מה התוכנית. טומאסו צ'אמפה צוחק. ג'וני גארגאנו אומר שהוא צריך להתלבש ולהתכונן לקרב מול אפולו קרוז, והם לא יוכלו לעזור להם בקרב. פרינס אומר שזה לגבי ההסכם שלהם. וילסון אומר שחשבו שזה יד רוחצת יד, והם לא מרגישים שרוחצים אותם. צ'אמפה אומר שהם אלופי הזוגות ושואל אם הם מפקפקים בכנות שלהם. פרינס אומר שלא. וילסון מזכיר שהם נלחמים ב-MCMG הלילה. צ'אמפה אומר שהוא יודע את זה, שיטפלו בעסקים שלהם. וילסון אומר שהם מטפלים, אבל מה עם לגאדו? פרינס אומר שעם כל מה שעשו, הם לא אוהבים את זה. צ'אמפה אומר להם לטפל בעסקים שלהם. גארגאנו אומר שהם אמרו להם שהם מאמינים בהם. שיעשו הלילה הכל כדי להצליח, יס בוי. הם הולכים ופריטי דדלי אומרים שיטפלו בזה. הם נתקלים בלגאדו דל פנטסמה. סאנטוס אסקובר מחייך. פריטי דדלי הולכים.
המוטור סיטי מאשין גאנס (כריס סייבין ואלכס שלי) ניצחו את פריטי דדלי (אלטון פרינס וקית' וילסון) לאחר סקאל אנד בונס על וילסון.
ניק אלדיס במשרד שלו והמיז מגיע. מיז אומר שאלדיס הוא האיש שמנהל את סמאקדאון. הוא ראה את הראיון של קודי, ג'ו טסיטור מראיין נהדר, אבל זה לא מיז TV. לכן הוא כאן. הוא רוצה רייטינג? את הצד של קווין אוונס? אלדיס שואל אם לא אמרו לו. הוא לא כאן לביקור ידידותי, הוא בסמאקדאון. הוא עבר, ברוך הבא. מיז אומר שהוא צוחק. הווייאטס כאן. הוא הזיז אותם לסמאקדאון כדי שיסתלקו ממנו. איך הוא עבר לסמאקדאון? קרוס. אלדיס אומר שאולי כדאי לו להתחבר עם אנשים ומהר.
קווין אוונס צועק על ווייד בארט וג'ו טסיטור. הוא אומר שיש משהו שהיה שמח לדעת. איפה הראיון שלו? שיסביר לו. הוא מראיין את קודי ולא אותו? איזה מין עיתונאי הוא. הוא לא מאמין שהוא אומר את זה, אבל הוא גורם לו להתגעגע למייקל קול. קול עסוק בלנשק לפאט מקאפי את התחת מכדי להיות פה, כמו שכולם עסוקים בלנשק לקודי את התחת. כולל הרוק. למה כולם רוצים להיות חברים של קודי? הוא יגיד להם מה קודי עושה לחברים שלו, מנצל אותם ובוגד בהם. זה בסדר כי בראמבל הוא יוכיח לכולם שהוא אלוף ה-WWE האמיתי והצודק. הוא מתעמת עם מת'יו מקונוהיי בקהל. הוא אומר שבראמבל הוא ינצח את קודי כמו שאוהיו סטייט ניצחה את הלונגהורנס. הוא אומר למקונוהיי לעבור את המחסום. ג'ימי אוסו יוצא ואוונס אומר שמקונוהיי בר מזל. אוונס שואל מה הוא רוצה ואם הוא יכול לעזור לו. למה הוא כאן? ג'ימי אומר שהוא מדבר יותר מדי, מכה אותו עם המיקרופון ותוקף אותו. הוא נותן לו סופרקיק ועומד לתת אוסו ספלאש, אבל אוונס בורח. ג'ימי שואל לאן הוא בורח? הוא אומר שהדברים מוזרים כאן באוסטין, אז אולי הלילה הם ילחמו?
ניק אלדיס במשרד שלו וכרמלו הייז מגיע. הוא שואל למה אוונס נלחם מול ג'ימי כשהוא היה אמור להילחם. אלדיס אומר שדברים קורים, אבל הוא וג'ימי ילחמו בשבוע הבא. הוא חושב על זה והלילה יש לו הזדמנות מעוניינת עם חלון ההעברות. הוא מצא רכש חדש לסמאקדאון והוא יוכל לקבל אותו. הייז אומר שהוא לא סומך עליו, הוא עשה את זה עם ברון סטרומן. הוא רוצה לראות אותו פנים מול פנים. אלדיס אומר שזה הוגן, אז שיחכה כמה דקות כי הוא בדרך לכאן. הייז אומר שהוא יסתכל עליו ויגיד לו שסמאקדאון ארץ הכרישים. הוא יביך אותו. הוא לא יכול לחכות.
בי-פאב ומיצ'ין ניצחו את צ'לסי גרין ופייפר ניבן לאחר איט דיפיט ממיצ'ין על צ'לסי.
ניק אלדיס וכרמלו הייז במשרד. הייז אומר שאלדיס מנסה להביך אותו וזה לא יקרה עוד. דמיאן פריסט נכנס למשרד ואלדיס מקבל אותו לסמאקדאון. פריסט אומר שהוא שמח להתחיל. הייז מתעצבן. אלדיס אומר שכרמלו הייז תהה אם הוא רוצה קרב אחד על אחד מולו הלילה בסמאקדאון. פריסט אומר שהוא כאן כדי לעבוד ומוכן להעניש. אלדיס אומר שישמח לראות את זה. הייז הולך ופריסט אומר שילמד הלילה.
משודר סרטון של שארלוט פלייר. היא אומרת שיש הבדל בין ביטחון לשחצנות. שחצנות היא חוסר ביטחון, לשכנע מישהו מי אתה. ביטחון זה לדעת. זה ללכת לחדר וכולם מזדקפים כי הם יודעים שהגדולה מכולן לא צריכה לקרוא לעצמה הגדולה מכולן. היא יצרה מורשת שאף אחת, והיא מתכוונת אף אחת, לא יכולה לגעת בה. והיא יודעת בדיוק מי היא. והיא חזרה. אז כשתצא מהווילון ותיכנס לרויאל ראמבל עם חיוך על הפנים ודמעה בעין, היא תזכיר לכולם מי שולטת בלילה. ווווו!
טיפאני סטרטון יוצאת לזירה. היא אומרת ששוב היא המרכז של תשומת הלב. בגלל שבשבוע הבא ברויאל ראמבל, 30 נשים ילחמו על סיכוי להילחם מולה ברסלמניה. וזה מצחיק כי בשבוע שעבר, היא ניצחה את זוכת הרויאל ראמבל משנה שעברה, ביילי. היא בכלל לא מודאגת. ובשבוע הבא, מי שלא תנצח, נגמר לה הטיפי טיים. ריאה ריפלי יוצאת. ריפלי אומרת שהיא יודעת שטיפי עדיין חדשה פה, אבל היא רצתה שתדע שגם היא אלופת נשים. אז כאלופה לאלופה, היא רק רצתה להגיד שהיא מכבדת את מה שעשתה לנייה ג'קס. אבל זה לא ישתווה למה שהיא תעשה לה בסאטרדיי נייט'ס מיין איבנט. נייה ג'קס יוצאת עם קנדיס לאריי. נייה שואלת מה יש להן כאן. היא לא יודעת למה הן יורדות עליה. זה ממש חצוף. היא שואלת את קנדיס אם היא צודקת. היא רוצה ששתיהן ידעו שזה רגע היסטורי. היא כאן כדי להכריז רשמית שהיא נכנסת ומנצחת ברויאל ראמבל. היא יודעת מה הם חושבים, "אבל נייה, האם את לא תגמרי את הכהונה של ריאה ריפלי בסאטרדיי נייט'ס מיין איבנט כשתנצחי אותה?" נכון. אבל היא תנצח את ריאה ריפלי, ועדיין תנצח ברויאל ראמבל, ותנצח את טיפי כי התואר שלה. נעמי וביאנקה בלייר יוצאות. נעמי שואלת אם ביאנקה מאמינה לזה. הזירה מתמלאת מהר. ולכן הן יצאו לכאן כדי להגיד שנעמי תיכנס ותנצח ברויאל ראמבל. ביאנקה אומרת שהיא אוהבת את זה. חוץ מדבר אחד, היא כאן כדי להגיד שהיא נכנסת ומנצחת ברויאל ראמבל. ואם היא לא תנצח, נעמי תנצח. נעמי אומרת שהיא תנצח, ואם לא אז ביאנקה תנצח. ביאנקה אומרת שמה שחשוב זה שאחת מהן תנצח. נעמי אומרת שאף אחת מאלו שבזירה תנצח. ביאנקה אומרת שנייה בטח לא תנצח. ליב מורגן יוצאת עם ראקל רודריגז. ליב אומרת לראקל להסתכל מי כאן. הבחורה שאיבדה את הגבר שלה לאישה אמיתית, והכפילה של ליב מורגן עם תואר שייראה טוב יותר עליה. והזירה מלאה בנשים שמכריזות שיכנסו לרויאל ראמבל לנשים לשנת 2025, אבל לא אכפת לה. הם רוצים לדעת למה לא? כי החדשות הלילה לא לגביהן, אלא לגביה. כי היא, ליב מורגן, מכריזה על כניסתה לרויאל ראמבל לנשים לשנת 2025. ולא רק זה, היא מכריזה על ניצחונה ברויאל ראמבל לנשים לשנת 2025. והיא היחידה בארגון שיכולה לעשות את זה. הן רוצות לדעת למה? כי ראקל רודריגז תבטיח את ניצחונה ברויאל ראמבל לנשים. ריאה נוגחת בליב וכולן מתקוטטות. הפייסיות זורקות את כולן מהזירה כשטיפאני בורחת.
נייה ג'קס, ליב מורגן וקנדיס לאריי (ע' ראקל רודריגז) ניצחו את ריאה ריפלי, ביאנקה בלייר ונעמי לאחר רול אפ מליב על ביאנקה.
צ'לסי גרין ופייפר ניבן מאחורי הקלעים. צ'לסי צועקת על פייפר איפה היא הייתה ולמה זה קרה. מיצ'ין ובי-פאב מגיעות ובי-פאב אומרת שזה קרה כי המספרים שווים. מיצ'ין אומרת לפייפר להגן על צ'לסי, כי יש לה גיבוי כמו לצ'לסי. היא מרגישה ממש טוב לגבי לקיחת אליפות ארצות הברית ממנה. היא דיברה עם אלדיס שנתן לה הזדמנות אחרונה בשבוע הבא. בהצלחה! בי-פאב אומרת שהן יצטרכו את זה. הן הולכות ופייפר אומרת שהן צריכות יותר אבטחה. צ'לסי אומרת שהרבה יותר.
אפולו קרוז ניצח את ג'וני גארגאנו (ע' טומאסו צ'אמפה) לאחר ש-MCMG יצאו לזירה וקרוז ביצע רול אפ.
ג'ייקוב פאטו וטאמה טונגה מאחורי הקלעים. פאטו אומר שמחר איש הזאב ילחם מול המפלצת, ברון סטרומן. גודזילה מול קינג קונג. אבל סטרומן לא גודזילה ולא קינג קונג, הוא שניהם. לא עושים כמוהו, לא עשו כמוהו. הוא מפחיד את כולם. הוא דלק בלי בלמים. אבל קודם, LA נייט, טונגה בא אליו. טאמה טונגה אומר שכולם יגידו "יה יה יה יה".
LA נייט ניצח את טאמה טונגה (ע' ג'ייקוב פאטו) לאחר BFT. לאחר הקרב, פאטו לוקח את נייט ומבצע עליו פיירמנ'ס קארי דרך שולחן השדרנים. הוא נוגח בו עד שברון סטרומן יוצא. הוא קורא לפאטו אבל טאמה טונגה מרסן אותו. פאטו דוחף את טונגה ונכנס לזירה. טונגה מנסה לתקוף את סטרומן. סטרומן מתחמק מפאטו ומעיף אותו מהזירה. טונגה מרסן את פאטו.