שרשור ספויילרים

Pink Punk

New member
../images/Emo58.gif רק תמונה שתגיבו עליה

סתכלו על זה, זה פשוט מושלם!!! איך למען השם אווה זכתה?!

niranat

New member
../images/Emo58.gifיש רק את שם המנצחת בעונה 3

איך אווה זכתה אני לא יודעת, כי היא באמת לא משהו, אבל אני יודעת איך אמנדה לא זכתה... זה כי היא לבקנית ודומה לנחש! [בלי וויכוחים.. חח על טעם ועל ריח אין מה להתווכח] היא מכוערת לדעתי ובאופי אני הכי שונאת אותה מכל הבנות!!! היא כזאת יפת-נפש מעצבנת.. אוחחח אני שונאת אותה!! היא המתמודדת השנואה עליי

Pink Punk

New member
../images/Emo58.gif עוד תמונה...

איך היא לא מקום ראשון? איך? איך? איך? איך?!?!?!

../images/Emo127.gif|כןאני יודע מי תזכה!!! על בטוח!

אווה היא הזוכה, נכנסתי לאתרים של הטופ מודל הבאה באנגלית ובדקתי שם. הרי הם משדרים את התוכנית עוד לפנינו! אז הזוכה היא אווה, ואני יכול להתערב איתכם! בבקשה תתנו תגובות!

סוריי

סוריי אני לא יכולה להגדיל את התמונה הזאת, כמה שאני מנסה... אז אני משאירה אותה קטנה, זה עדיף מכלום

אוףףף

אוףףף אי אפשר לזהות אף אחת, אם מישהי מוצאת את התמונה הזאת בהגדלה שתשים אותה כאן, ודרך אגב, איפה זה הטגלייס? תמיד אומרים שיש שם המון תמונות ואני לא יודעת מה זה.....

באמת!!!

כמעט כולם יודעים את זה אם כול המפגרים שנכנסים ומספרים..... ובפעם הבאה נראה לי שכדי שתשימי
כי יש ילדים שעוד לא יודעים, ודרך אגב, לכל אלה שלא רוצים לדעת, אל תיכנסו לשרשור ספוילרים...

אני מתכוונת

לא התכוונתי שאתה מפגר, התכוונתי שיש מפגרים שבאים ואומרים את זה בלי לשים ספויילר סתם בפורום, לא מישהו ששם את זה בשירשור ספויילרים...

Pink Punk

New member
../images/Emo58.gif

יש לי ת'תמונות האלה :) פשוט חולה על אמנדה, היא מדהימה!!! היא הכי יפה שם והכי פוטוגניתתתת למה למען השם היא לא זכתה?!?!?!?!?!?!?! אהה ד"א קראתי שג'ניס ממש כעסה על זה שאווה זכתה ואמרה שאמנדה היתה צכה לזכות :) והיה עוד משהו... לא יודעת בדיוק איך זה הלך, אבל נראה לי לפנ שניפו את אמנדה היא כזה קראה לה I love u! איזה מותק

למעלה