שרשור סקצ'רס:)

היללי 2

New member
יאאווו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אגם הזאתת מושלמת ברמוווווווווווווות
כפרעליהההה תודה לכולם..

יקיר15

New member
ואוו ../images/Emo99.gif

תמונות מהממותתת ממש יפותת תודה רבה לכולם

חלי 66

New member
../images/Emo207.gifכתבה על אורנה דץ ואגם מופיעה

זה הקטע שבו מדברים על אגם: "אז תגידי, מה יותר מעצבן - כששואלים אותך על משה או על החברות עם אגם? "כלום לא מעצבן כי אין לי בעיה לדבר על שום דבר. אגם היא חברה שלי. הכרנו בפסטיגל בשנה שעברה. ואחרי שאתה מבלה ימים שלמים, אתה מכיר את האדם מכל הכיוונים. היא באמת חריגה בנוף הבידור. היא רואה עוד אנשים מלבד עצמה. אגם אדם מדהים, מאוד בוגרת לגילה. אני תמיד אומרת לה שכשהיא תגיע לגיל שלי, תהיה לה רגרסיה. היא טובה, חברה אמיתית וכיפית. יש חיבורים בחיים שאין להם הסבר. אז מה אם יש הפרש של עשרים שנים? לא המצאתי כאן את הגלגל. תראי, יש לי 6-7 חברות שמלוות אותי ומאוד קשה להתחבר לקליקה שלי. חברות זה הרבה אנרגיה. נשים הם לא עם קל. מה שיש לי, זה הכי טוב בעולם". מה הבילוי האולטימטיבי שלכן? "לשבת בגג של ביתי, להשפריץ מים על עצמנו ולהשתזף"." מתוך ראיון עם אורנה דץ באתר E עכשיו תיראו למה מעריצים את אגם
ומי שעדיין לא הצביע באנשי השנה אז שיצביע לאגם וירשום את זה בתור נימוק לבחירה שלו
זה אחלה נימוק

חח אני יודעת את כל זה:p../images/Emo204.gif

בגלל הסדנאא.. הם היו בה ביחדד:p יש שם תמונה בסטודיו ענקית של אגם ברכה ואורנה:p ואגם סיפרה שם על החברות איתה:p זה הדדי לגמרי ביניהן:p כפרעלייהה
תודה חלי:]

למעלה