שרשור סרטים שבדים!!

שרשור סרטים שבדים!!../images/Emo44.gif../images/Emo83.gif

שרשר לכאן סרטים שבדים שראיתם! ותספרו על מה הסרט אני ראיתי את פאקינג אמאל וזה על שתי ילדות שבדיות שגרות בעיירה עלובה בשם אמאל והם לסביות שהתאהבו אחת בשנייה

!Hip Hip Hora../images/Emo60.gif

[מישהו הבין את הטריק בשם של הסרט?
] סרט על בחורה בשם סוזי, שהיא ושתי החברות הכי טובות שלה עולות לכיתה ז'. מזמינים אותן לאיזו מסיבה ממש מגניבה [הרבה אלכוהול וסיגריות:p] והיא שותה הרבה יותר מדי ומתעלפת ואז מפשיטים אותה ומצלמים אותה ויוצא שם של hora בביצפר שלה, וזה בעצם הבסיס של הסרט. זה סרט ממש נחמד=] תראו אותו! אתר על הסרט, יש שם מלא דברים, אפילו קטעים מהסרט

liranlotker

New member
Tre Solar

סרט שבדי מ-2004 על שבדיה בזמן ימי הביניים. קצת פנטזיה, קצת קומדיה והרבה דרמה לא מובנת ולא ממש מעניינת (אבל מה, מצולם טוב)

liranlotker

New member
ויש גם את Ondskan המעולה

שחבל שלא זכה באוסקר על הסרט הזר. הסרט מוצלח ביותר (ומטריד ביותר) - בדיוק כמו הספר האוטוביוגרפי עליו הוא מבוסס.

פאקינג אומול זה כזה סרט חמוד

הוא ממש סרט טוב ראיתי אותו כמה פעמים אממ ראיתי גם את סוון שהוא סרט דיי מדכא אבל נחמד ואת יאללה יאללה שממש לא אהבתי חוצמזה לא חושב שיצא לי לראות עוד סרטים שוודים לצערי. צריך לעשות משהו בנידון..

liatswe

New member
סרטים שבדים בhot

יש המון סרטים שבדים, לפחות אחד בשבוע בערוצי הסרטים בhot. האחרון שראיתי היה דווקא מזמן, "ירושלים", קצת מוזר לטעמי.

Funaki

New member
Lukas

Tillsammans - אף אחד לא ראה? אותו במאי של פאקינג אמאל (לוקאס מודיסון). סרט משעשע על קומונה של היפים בסוף שנות השבעים, ועל המפגשים שלהם עם המציאות. הוא ביים גם את Lilja 4 ever - סרט חזק, מבאס וקשה על הניצול של נערות ממזרח אירופה ועל הסחר (המחליא) בנשים. לא יודע אם הראו אותו בישראל אבל הוא בהחלט יכול לגרום לאנשים להבין מה קורה מאחורי השלט "מכון בריאות". הסרט מבוסס על סיפור אמיתי, והטלוויזיה השוודית הקרינה סרט דוקומנטרי על ליליה האמיתית.

python 4

New member
פאקינג אמאל זה על נינה וקים?../images/Emo9.gif

אני בוש ונכלם. הסרט השבדי היחיד שאני ראיתי זה Livet är en schlager, שמספר על בחורה (מונה
) שמתקבלת למלודיפסטיבל. ויש לה שיר לא רע בכלל, שמצוטט בחתימה שלי: aldrig ska jag sluta älska dig. לוסי תסביר למה אני אוהב את השיר הזה (רמז - לא בגלל ה- jag, ה- aldrig או ה- ska).
(אגב נילס - אחלה רעיון, וזה השרשור המטוגלן הראשון בתולדות הפורום)

Michelangelo

New member
לוקאס מודיסון

אני מחבב את הסרטים של לוקאס מודיסון שעשה גם את Fucking åmål (פעם עברנו שם, זה ממש ממש חור). אחד הביזארים יותר זה סרט שנקרא Tillsammans(בישראל זה נקרא "כולם ביחד), על חיים בקומונה בשנות השבעים. יש גם את Lilja-4ever הדיכאוני שלא הציג בארץ, אולי יש אותו באוזן השלישית, על מהגרת מרוסיה שמגיעה לשבדיה בתיקוה לחיים טובים יותר. לפי דעתי הוא אחד מהבמאים היותר מוכשרים שיש לקולנוע השבדי לפי טעמי. http://www.imdb.com/name/nm0600546

Funaki

New member
בוא'נה, לא להעתיק הודעות ../images/Emo13.gif

הסרט האחרון שלו, Ett hål i mitt hjärta (בתרגום חופשי שלי - חור בלב), זכה לביקורות צוננות בשוודיה וקוטלות בארה"ב. אבל אני לא ראיתי אז אין לי מה להגיד עליו...

Michelangelo

New member
טלפטיה, נשבע לך ../images/Emo13.gif

מרחתי אתההודעה הזו על שעה, עשיתי עוד מיליון דברים באמצע, איך ששלחתי ראיתי ששלך הופיעה. יצא לנו כמעט אותו דבר, זה כמו המשפט "great minds think alike"

gursh

New member
אפשר גם סרטים יותר ישנים?

בתור מעריצה של ברגמן אני חייבת להוסיף את "תותי בר" "החותם השביעי" "תמונות מחיי נישואין"(גם הגירסה של ליב אולמן טובה ונקראת "בגדות בחיי נישואין") "הקוסם" יש עוד מלא שלו- פשוט סרטים מלאי תבונה ואסתטיקה- ולגבי ההודעה הקודמת על "פאני ואלכסנדר"- הסרטים של ברגמן באמת דורשים המון סבלנות! אבל זה שווה כל רגע!

למעלה