שרשור סרטים שבדים!!

Funaki

New member
אה, נזכרתי בסרט שראיתי

בטלוויזיה לפני שבועיים בערך - Morrhår och Ärtor, או בעברית משהו כמו "שפם של חתול ואפונים". סרט די ותיק מ-1986 עם יוסטה אקמן (Gösta Ekman) על גבר בן ארבעים פלוס שגר עם אמא דיקטטורית ומנסה להתנתק ממנה. עלילה ככה ככה אבל השחקן הראשי מצחיק בטירוף עם הומור שמזכיר את צ'רלי צ'אפלין.

p i n g o

New member
באיזה טלוויזיה ראית?

בארץ??
ואני היחיד שחושב ששפה שיש בה מילה ל"שפם של חתול" היא מגניבה בטירוף?!?!

Funaki

New member
לא לא לא

ב-SVT. לא זוכר אם SVT1 או 2
ת'אמת, התרגום המילולי של morrhår הוא "שערות תחושה", או משהו בסגנון. אז זה בעצם גם שפם של אריה/עכבר/כל חיה שיש לה כאלה. אבל כן, זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בשפה הזאת - הם פשוט עושים קומבינציות עם המילים שלהם ומרכיבים כל הזמן מילים חדשות. והנה דוגמה למי שרוצה תרגול - צריך לגרור את המילים מימין ולחבר למילים משמאל. בסוף ללחוץ על kolla svaren בשביל לקבל ציון...

סרט מקסים!

יש לי אותו בדי וי די, נהגתי לראות אותו כל שישי עם חברות שלי חחח

Yoav Den Vilda

New member
סרט בשם 'רוע'

יצא לי לראות אותו בצבא, ב-YES. זה סרט די קשה על נער שנשלח לפנימיה אחרי שאבא שלו התעלל בו, ובפנימיה כמעט הורגים אותו מהתעללות. מזכיר קצת את התפוז המכני..
איך אומרים רוע בשבדית אגב? (אני מנסה להגיד את המילה Evilness במבטא שבדי אוטיסטי מלרעי..
)

weinnir

New member
Mitt Liv Som Hund - את הסרט הזה

ראינו במסגרת שיעורי השבדית (ללא תירגום כמובן). סרט נוגע ללב ומאוד מומלץ (קצת ישן, 1985, אבל אם יצא למישהו לראות - ממליץ בחום
)

p i n g o

New member
נו זה מה שהוא שאל... ../images/Emo13.gif

וכולנו יודעים מה זה gör ont!!!

p i n g o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה