שרשור סרטי סטיבן קינג!!!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
שרשור סרטי סטיבן קינג!!!

אני יכולה למלא דפים שלמים על הגאונות של הסופר הזה ועדיין יהיה לי עוד מה לומר, אז אני לא אעשה את זה ... במקום, כל אחד ירשום איזה סרט המבוסס על ספר/תסריט שלו הוא הכי אהב... הנה רשימה חלקית למי שלא יודע (לא כולם אימה): הניצוץ בית קברות לחיות זה מיזרי קארי זעם - קארי 2 סהרורים משאיות קוג'ו קריסטין ילדי התירס תלמיד מצטיין מה ראו עיני החתול קוויקסילבר חומות של תקווה חשדות מהעבר (דולורס קלייבורן) לבבות באטלנטיס גרין מייל אני והחבר'ה לוכד החלומות (DREAMCATCHER) יש כמובן עוד המון... אפשר כמובן לבחור מה שלא נמצא... הבחירה שלי - קארי ומיזרי

xander55

New member
סרט של שלושה סיפורים../images/Emo129.gif

דרו בארימור מופיעה שם בתפקיד קטן. סרט חמוד ביותר.

VAMPhantom

New member
אכן סרט מגניב ישן ומוצלח ביותר../images/Emo45.gif

סרט בעל 3סיפורים שרובו נראה דרך עיניו של גיבור הסרט, החתול
מיותר לציין שהחוט המקשר בין שלושת הסיפורים, הוא החתול, נכון?

xander55

New member
אני מתבייש לומר שלא ראיתי ../images/Emo129.gif

את כולם. בכל מקרה יש גם את "רוז רד".

VAMPhantom

New member
השתגעת?!../images/Emo8.gif אחד בודד שהכי אהבתי?!

הכיצד זה אפשרי? אפילו בעצמך בחרת שניים...ומאמין ובטוח שגם זה היה לך קשה לבחירה,צודק?
ראיתי את כוווולם, ואת כווולם בלי יוצא מהכלל אהבתי בטירוף!
אגב, אין זו באמת הרשימה המלאה של הסרטים על-פי הספרים, אך לא נורא... גם הנותרים שלא הוזכרו:=אהבתי!

sum 418

New member
בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי זה מאוד ישן אבל איך אפשר לשכוח את מיני הסדרה "העמדה". אני אישית לא ראיתי ואני מנסה כבר המון זמן להשיג.

VAMPhantom

New member
אחלה!"העמדה"../images/Emo45.gif

אך...בושה וחרפה לרשום כך בכותרת, למי שרשם רשימה מרשימה ועוד בסוף אתה מגלה כאחד שלא ראה את הבודד שרשמת?!
תרגיע

cj20

New member
לא שכחתי כלום!!!

פשוט לא רציתי לכתוב את כולםםםםםםםם כי עשיתי שחשבון שיש כאלו שלא מכירים את הכל... אם אתה רוצה אני אתן לך רשימה של כל הסרטים שיש להם קשר לסטיבן קינג... אין לי בעייה... למשל, הרגע סיימתי לראות את THE GRAVEYARDSHIFT שזה מבוסס על סיפור קצר של קינג ולא בטוח שכולם מכירים אז לא רשמתי... ד"א - סרט לא משהו...

VAMPhantom

New member
סרט ענק!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

D i l D o

New member
אתה וסי ג'יי שני פסיכים!

זה נראה כאילו ראיתם כל סרט אפשרי של סטיבן קינג, בעוד אני ראיתי רק חצי מבית כברות לחיות, תלמיד מצטיין (לסרט לא קוראים תלמיד מצטיין מדי? על הילד שעושה עבודה של חייל גרמני נאצי?), גרין מייל, חומות של תקווה, ו....זהו!

VAMPhantom

New member
תודה על אישורך!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ממש לא ידעתי קודם שאני פסיכי

cj20

New member
כן, תלמיד מצטיין מדי

תרגמתי את זה פשוט ישר מהאנגלית... כידוע אצלנו בארץ חייבים לעשות הכל כדי שלשם האמיתי לא יהיה קשר לשם המתורגם... קראתי יותר ספרים שלו מלראות סרטים... ולא נראה לי שאני פסיכית... אתמול ראיתי עוד אחד שלו - THE DEAD ZONE, מישהו מכיר? חביב, לא יותר...

VAMPhantom

New member
sorry, nop...בתרגום לעברית זה:../images/Emo8.gif

סליחה קטלנית, ממש יודע שלא יצא

למעלה