שרשור סרטי סטיבן קינג!!!

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

europe1990

New member
תרגמת נכון-כי זה באמת השם של הספר

והסרט-למרות שהסרט לא היה משהו!!

wte

New member
דווקא הסרט היה נחמד לדעתי

אבל לא קראתי את הספר אז יכול להיות שבהשוואה אליו הוא לא משהו...

wte

New member
זכרתי שראיתי את הכותרת של זה

קניתי את הספר במיוחד בשביל children of the corn (עד שמצאתי אותו...)ודי התאכזבתי מהסגנון והכל ולא יצא לי לקרוא עוד משהו שם. בנתיים הספר גם לא אצלי אבל בכל אופן יש שם סיפורים טובים שכדאי לקרוא?

Queen of Spells

New member
אממממ...

אני ראיתי רק בית קברות לחיות,מיזרי(לא הכל),הזעם קארי2,מה ראו עיני החתול,גרין מייל, לוכד החלומות.... על מה זה אני והחבר'ה? נראה לי שראיתי את זה...אבל אני לא כל כך בטוחה.. אהבתי את בית קברות לחיות,גרין מייל, ואת החלק הראשון של מה ראו עיני החתול...זה פשוט גאוני... הבן אדם פשוט גאון מטורף....אני ממליצה לכם לקרוא גם ספרים שלו! תדעו לכם שתמיד ספרים הרבה יותר טובים מסרטים...למרות שלא קראתי אף אחד מהם אני ממליצה!....ומתכוונת לקרוא....

VAMPhantom

New member
אני והחבר'ה, סרט דרמה../images/Emo45.gif

על חבורת נערים שמחליטים לבצע הרפתקה משלהם...

Queen of Spells

New member
אממממ...שאלה...אולי../images/Emo58.gif

אמממ...הם מחפשים אחרי גופה או משהו? והם 4 ילדים?...ויש קטע שהם נכנסים לאיזשהו אגמון וכשהם יוצאים הם מכוסים באלוקות?

Queen of Spells

New member
אהבתי את הסרט הזה! ראיתי אותו

ממזמן....כשהייתי קטנה....אבל את הקטע הזה אני תמיד זוכרת....וגם היה איזשהו קטע עם רכבת לא?

VAMPhantom

New member
לא לשכוח ../images/Emo58.gif../images/Emo8.gif וכן...

היה קטע שהם הלכו להם לאט על פסי הרכבת ואח"כ שמעו אותה ברקע ונמלטו מהר מגשר פסי-הרכבת... נ"ב: זה סרט הביכורים של שחקן ענק שחבל שנפטר בתרם עת: ריבר פניקס

Lord of Spells

New member
סרט לילדים../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif!? הם מחפשים גופה!!

ראיתי את זה דווקא לא מזמן בירושלים אצל אח שלי בערוצי תבל... לא ידעתי שזה של סטיבן קינג. ד"א, הסרטים שלו(שאני יודע שהם שלו) שראיתי הם: לוכד החלומות, מיזרי(בלי ההתחלה גררר), בית קברות לחיות, מה ראו עיני החתול, זה שמהלך בין השורות(ככה קוראים לזה?),אני והחבר'ה, גרין מייל, קארי, קארי 2 וזה כל מה שאני זוכר בינתיים...

Lord of Spells

New member
וחומות של תקווה..לא ידעתי שזה שלו..

"זה שמהלך בין השורות", התכוונתי ל"ילדי התירס" אני משער.

cj20

New member
"מנהיג" החבורה...

לא הסופר, לא השמן ולא המשקפופר... ז"א מי שנשאר..

europe1990

New member
כן הוא מת במציאות-הוא לקח כמות

גדולה של הרואין, הוא מת בזמן שבילה במעודון שששיך לג'וני דפ.

למעלה