שרשור עבודות שלי..

• פותח הנושא kiti4
  • פורסם בתאריך

kiti4

New member
חח../images/Emo9.gif

kiti4

New member
אז ככה../images/Emo27.gif

קודם כל, עליי להגיד שמאי(
)לימדה אותי לעשות את הצמידי שטיח האלו. ועכשיו להסבר
קודם כל את לוקחת חוט ומקפלת אותו כך שיהיו לך שני חוטים. את שמה בחוט אחד חרוז ונציה גדול בצבע אחד וחרוז ונציה (גדול/קטן לפי בחירתך)בצבע אחר. ובחוט השני את שמה חרוז ונציה אחד בצבע של החרוז הראשון שעשית בחוט השני(אני מובנת בכלל
) אחר-כך את מצליבה בינהם,וככה לכל האורך. אם בא לך או למישהי אחרת הסבר על השורה השנייה הצמיד תפני אלי או אל מאי
מקווה שעזרתי

nurii

New member
צמיד שטיח

שלום לך חורזת אבקש הסבר יותר מדויק על הצמיד- לא הבנתיאת עניין החוט המקופל.יכולה לשלוח לי במסר. תודה מראש נורית

kiti4

New member
בקרוב..

תהיה סדנא על הצמיד הזה ע"י מאי
ככה תוכלי להכין אותו

kiti4

New member
ואם עדיין רוצה..

הסבר לגבי החוט.. התכוונתי לקחת חו אחד ארוך ולקפל אותו כדי שיהיה לך שני חוטים. את יכולה פשוט לקחת שני חוטים ולחבר אותם בעזרת סוגר ,כרצונך

צמיד שטיח- יש בפורם הסבר

לפני כמה שבועות היה כאן צמיד ריבועים [מצטערת, לא זוכרת מי צרפה אותו] השטיח הוא פרח מרובע פשוט שחוזר על עצמו, [תקנו אותי אם אני טועה] וכנראה שלא רואים ממש ברור בגלל הצילום את הריבועים האלה אני מנסה לעשות כבר שנים, וכל כך שמחתי לתרשים שהובא כאן [בסינית, אבל מי צריך הסבר עם כזה תרשים...]

kitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

אני יותר ממאושררררררררררררר לראות סוף סוף את העבודות שלך פה אמממממממממממממממ למרות שמאי לימדה אותך את השטיח זה שהצלחת ללמוד אומר שאת מוכשרת בטירוף יופי טופי תמשיכי להיות ככה
יאללה אני רוצה לראות עוד עבודותתתתתתתתתתתתתתתתת ואם תרצי עזרה בצילום אני ישלח לך ת'מצלמה שלי צלמי כמה שתחפצי חעחעחעחע יוווווווו איזה כיף לי ללכת לישון ככה עשית לי מצב רוח ילדה מוכשרת שכמוך

kiti4

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo6.gif

ולגבי הצמיד שטיח הוא קליל ויפה
כל אחד יכול להכין אותו
אממ.. לגבי המצלמה
יכול להיות שבקרוב אני קונה מצלמה דיגיטלית.. כך שהתמונות יהיו יותר מובנות
ושוב תודה על המחמאות

למעלה