הרבה לא הבנת אותי@willing
מה אעשה עכשיו בלי הפוסטים שלך
שלא הבנתי מהם כלום
ולרוב תהיתי עם עצמי על איזה ערוץ את נמצאת
אבל
נשבעת
אני כבר מתגעגעת כפרה שלי
ידעתי שלא תזכהאיזה מזל שהדר לא זכתה.
בסופו של דבר כל המפגש הזה התנהל סביבה והשאר היו סטטיסטים, למעט הזוכה שהמשיך לדקלם את אותן המנטרות שגם לגיא ולירון לא נשמעו הגיוניות הדר הייתה הכי דומיננטית.לא שידרו באמת את מה שאור אמר להדר בפגישה והיא סיפרה בלייב.
לכן הם מוציאים את הדר לא מובנת כמו שערכו בפרק.
הוא השתמש בה, היא צודקת שילך לעזאזל. לא נתנה לו במה והיא לא חיילת שלו.
הוא כפייתי וחולה. אדירה שהיא אומרת את זה בקול ובכנות. למה היא צריכה ללקק לו?
הוא פגע בה שישחרר שיגזגז.
בריון
האח עשה אותה דומיננטית. שום סצנה לא היתה קשורה אליה, התערבה בדברים שלא קשורים אליה לבלוט. והתקרבנה בדברים רנדומליים בשביל לזכות באהדהבסופו של דבר כל המפגש הזה התנהל סביבה והשאר היו סטטיסטים, למעט הזוכה שהמשיך לדקלם את אותן המנטרות שגם לגיא ולירון לא נשמעו הגיוניות הדר הייתה הכי דומיננטית.
מדברת על המפגש מיותר למחזר, רואה שונה.האח עשה אותה דומיננטית. שום סצנה לא היתה קשורה אליה, התערבה בדברים שלא קשורים אליה לבלוט. והתקרבנה בדברים רנדומליים בשביל לזכות באהדה
לגמרי, אור לא סתם בחר "לתקוף" אותה עונה שלמה וככה להיות בפרק.בסופו של דבר כל המפגש הזה התנהל סביבה והשאר היו סטטיסטים, למעט הזוכה שהמשיך לדקלם את אותן המנטרות שגם לגיא ולירון לא נשמעו הגיוניות הדר הייתה הכי דומיננטית.
קשה להבין אם אתן רוצות להרוג אחת את השניה או שעוז ישלח אתכן לסוויטהאוי אוי אוי שלחת אותי לפרסומות
יא עלובת נפש
נכון? לוקחים לה את הנאמבר.נו איפה אמילי?
באתי רק בשבילה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.