הלוואי ומישהו היה מספר לי משהו
אני הבנתי מהרמיזה שלו שהוא כן שם ברגש אבל בחר מהראש לא ללכת על זה בגלל מה שהיה עם סטלה פאקינג קופר. בניגוד לדיג'יי ופרידה שבחרו אחרתדלפ
לא חושב שעידן היה נורא במה שאמר
גברת אמילי הוא לא חייב לך ולאף אחד אחר הסברים למה הוא לא רוצה אותך
ואני הבנתי שהוא לא רצה לפגוע בה ולהזכיר לה את הפלירטוטים המכועים, הצחוקים עם שילה וההצמדות לשילה בידיעה שהוא רואה את זה מהבית והמשפחה שלו וכל עם ישראל.אני הבנתי מהרמיזה שלו שהוא כן שם ברגש אבל בחר מהראש לא ללכת על זה בגלל מה שהיה עם סטלה פאקינג קופר. בניגוד לדיג'יי ופרידה שבחרו אחרת
הוא היה עדין איתה. לא רצה לפתוח ולבייש אותה מול כולם. היא כאגואיסטית שהיא רואה רק מה שהיא רוצה.דלפ
לא חושב שעידן היה נורא במה שאמר
גברת אמילי הוא לא חייב לך ולאף אחד אחר הסברים למה הוא לא רוצה אותך
נכון, הוא היה די מכבד. היא לא ממש יודעת עדיין להתנהג בזוג. ולא לעשות שירים מאנשים.הוא היה עדין איתה. לא רצה לפתוח ולבייש אותה מול כולם. היא כאגואיסטית שהיא רואה רק מה שהיא רוצה.
לא עימתו אותה עם הפלירטוטים ועל הזבל ששפכה על עידן שיצאה מהבית
הוא הסבתך עם המילים בגלל שנשך שפתיים ולא הזכיר איך דיברה עליו לא מכובד כשיצאה, גם בראיונות וגם בסטורי. היא השליכה את זה לזה שהוא מקשיב למעריצים אבל לא לקחה בחשבון את הפגיעה שלו ושל המשפחה שלו (שעליהם הוא שומר בקפידה).נכון, הוא היה די מכבד. היא לא ממש יודעת עדיין להתנהג בזוג. ולא לעשות שירים מאנשים.
אבל נראה שנשאר לשניהם רגשות
אוליביה עושה את זה יותר טובאמילי, בא לך קאבר?
לא שופטת את עידן על זה, אבל אם כבר לחיות כמו הכוכבת שאת. זה השיר השני בטריו של רוקדת בגשם
רק אורית.הטנג׳יות לא היו חסרות לכם?
איפה ראית?התמונות של פרידה מהקמפיין היום..
ממש וואו
שמחה בשבילה.
באינסטגרם שלהאיפה ראית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.