אופה קטנטנה
Well-known member
אני יכולה לעדכן רק מההפגנה אתמול,
ולקלל מעט את ביבוש על מה שאמר.
חוזרת לעבוד, חיבוק ערני.
ולקלל מעט את ביבוש על מה שאמר.
חוזרת לעבוד, חיבוק ערני.
יש אינסטגראםזהו? נגמרו העדכונים? איך אני אדע מה קורה עם אברהם וספיר?![]()
עברו לגור ביחדזהו? נגמרו העדכונים? איך אני אדע מה קורה עם אברהם וספיר?![]()
יהיה טוב יוניעברו לגור ביחד
התחילו לבשל באינסטגרם כמו טליה ושחף
נהנת?
איך היא אוהבת להתלבש שיראו לה חלק מהציצישנה של התחלות חדשות. זוג יפה. שיהיה בהצלחה
![]()
"הלב מתפוצץ": ספיר בורגיל ואברהם אקלום עברו לגור יחד | ישראל היום
הזוג שהכיר בבית "האח הגדול" עשה בסוף השבוע האחרון צעד משמעותי בבניית הקשר הזוגי ועבר לגור יחד • "מתרגשים לפתוח את הבוקר ביחד, חיכינו לזה לא מעט זמן" אמרה בורגיל לגולשיםwww.israelhayom.co.il
![]()
זה היה מהיר: ספיר בורגיל ואברהם אקלום עברו לגור יחד - וואלה סלבס
הזוג שהכיר ממש לפני רגע בבית האח הגדול לא מבזבזים זמן, ואחרי שבילו יחד את כל החג החליטו לארוז את החפצים ולעבור לגור ביחד בתל אביב.celebs.walla.co.il
![]()
הכי מהיר שיש: ספיר ואברהם מ"האח הגדול" עברו לגור יחד | TMI
נראה כי כוכבי "האח הגדול" ספיר בורגיל ואברהם אלקום לא מפספסים זמן איכות משותף ואחרי שהתגוררו יחד בבית "האח הגדול", כעת הם בצעד מחייב וסופר מהיר, ועוברים לגור יחדtmi.maariv.co.il
קובי מחט היה מרושע כלפיה.סתיו בדוח היומי
אוהבים אותהכוכבת
![]()
ספיר בורגיל עשתה משהו נכון עם לוק החג שלה | Fashion Forward | אופנה
מה לובשים לחג הראשון בתור סלב? תשאלו את ספיר בורגיל, שמתרגלת היטב לזוגיות עם אברהם אקלום מחוץ לבית האח הגדול, וגם למעמדה כמשפיענית בהתהוות שעיני העוקבות נשואות אליה. אהבנו במיוחד את השילוב שיצרה כאן, וגם את תשובתה לשאלה הבוערת "מאיפה המכנסיים"fashionforward.mako.co.il
אנליסטיםשי על הזלזול של סתיו בזוגות ובשקר של סתיו שלא יחזיקו: "שתלך לפוקס הום, תקנה צנצנת ותעשה חמוצים".
כזכור, בעונת 2023 של האח הגדול התמודדה דיירת בשם סתיו. קהל בהנהגת הכוח הורוד יצר רושם לפיו היא תהיה זו שתנצח, משאלת שווא שהתבררה כלא נכונה. בהמשך נטען כי היא "עשתה את העונה" ותרוויח מיליון במהרה בדרכים אחרות ואף תסתער על מסכי הטלוויזיה לאחר שכל ערוץ בעולם ירצה לשתף עמה פעולה - טענות שלא נשאו פרי עד עתה.
אנליסטים מעריכים כי החשש של סתיו יתממש, כפי שתיארה במילותיה: "אני מפחדת שזה ילך לאיבוד. התפרסמתי פעם, אחרי 'היפה והחנון'. גם אז התחילו לזהות אותי וקיבלתי הצעות – אבל ביום אחד זה נגמר. אפילו להשקות הפסיקו להזמין אותי. כבר לא הייתי רלוונטית. רק שלא ייגמר".
ייגמר, סתיו, ייגמר. 0 תמיד נשאר 0. עשית מעצמך צחוק, הצחקת את הקהל אבל עכשיו, את באמת כבר לא רלוונטית. לדעתי, זה ייגמר לפני שזה יתחיל. רוב הציבור לא קנה את הבלוף, המשחק, הבכי בלי הדמעות, השקרים, הנקמות והרוע.שי על הזלזול של סתיו בזוגות ובשקר של סתיו שלא יחזיקו: "שתלך לפוקס הום, תקנה צנצנת ותעשה חמוצים".
כזכור, בעונת 2023 של האח הגדול התמודדה דיירת בשם סתיו. קהל בהנהגת הכוח הורוד יצר רושם לפיו היא תהיה זו שתנצח, משאלת שווא שהתבררה כלא נכונה. בהמשך נטען כי היא "עשתה את העונה" ותרוויח מיליון במהרה בדרכים אחרות ואף תסתער על מסכי הטלוויזיה לאחר שכל ערוץ בעולם ירצה לשתף עמה פעולה - טענות שלא נשאו פרי עד עתה.
אנליסטים מעריכים כי החשש של סתיו יתממש, כפי שתיארה במילותיה: "אני מפחדת שזה ילך לאיבוד. התפרסמתי פעם, אחרי 'היפה והחנון'. גם אז התחילו לזהות אותי וקיבלתי הצעות – אבל ביום אחד זה נגמר. אפילו להשקות הפסיקו להזמין אותי. כבר לא הייתי רלוונטית. רק שלא ייגמר".
ולא הבנתי מה הבעיה בחיי הזוגיות שלהם?ספיר ואברהם עושים הכל כדי להיצרב בתודעה
חקיינים על טורבו…עוברים לגור ביחד(כנראה בסאבלט לעת עתה) עוד שבוע יתארסו עוד שבועיים יתחתנו![]()
עד שימאס לספיר לשלם על אברהםאז הם גרים כעת בדיזנגוף.. ויעברו בהמשך לדירה מושכרת שלהם … שיהנו🪬🪬
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.