** שרשור עדכונים, קישורים ולב שעדיין מדמם 🎗️

מצב
הנושא נעול.

אחמאודגדול

Well-known member
העונה הזאת תהיה שונה מעונות קודמות...
יכניסו דיירים שקשורים למלחמה בדרך זו או אחרת, ויהיה יותר עצוב ופחות מריבות כשהם יודעים מה קורה במדינה.
אז... אני בספק אם העונה תהיה מעניינת.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
את זה ראיתי עכשיו
בדיוק רציתי לכתוב על זה עכשיו
היה לי ממש ממש קשה לראות את זה...
הסרטון של משפחות החטופים שמופץ נגד עליית התכנית קורע את הלב...
באינסטגרם הגיבו גם חלק ממשפחות החטופים...:cry:
אני באמת לא יודעת איך אפשר יהיה
לא יודעת.

יונתנסקי

Well-known member
בדיוק רציתי לכתוב על זה עכשיו
היה לי ממש ממש קשה לראות את זה...
הסרטון של משפחות החטופים שמופץ נגד עליית התכנית קורע את הלב...
באינסטגרם הגיבו גם חלק ממשפחות החטופים...:cry:
אני באמת לא יודעת איך אפשר יהיה
לא יודעת.
אף אחד לא יחשוד בי שאני סניגורית של ערוץ 13, אבל בערוצים המתחרים יש תכניות לייב (אוכל למיניו, רוקדים...)
שהם היו חייבים ל היכנס לתחרות הרייטינג....
ותסכימי שזה בהחלט צהוב ומעניין....
והם גם ימצאו תומגכם מבין קרובי משפחות החטופים.

Psy Bear

Well-known member
אף אחד לא יחשוד בי שאני סניגורית של ערוץ 13, אבל בערוצים המתחרים יש תכניות לייב (אוכל למיניו, רוקדים...)
שהם היו חייבים ל היכנס לתחרות הרייטינג....
ותסכימי שזה בהחלט צהוב ומעניין....
והם גם ימצאו תומגכם מבין קרובי משפחות החטופים.

אני חושב שאלו דברים שונים במהותם.
אני אבסולוטיסט באסקפיזם שלי. אני בעד שיהיו תוכניות, ויהיה ספורט, ולא בספורט ולא בתוכניות לא נדבר בכלל, 0%, על החיים מחוץ לבועה הזו. תנו להרגיע את המח מכל הזוועות לשעה שעתיים. הרבה לא יסכימו איתי אבל אני מאמין בזה.

אבל האח היא תוכנית שונה במהות שלה. במאסטר שף, בכוכב הבא, במשחק כדורסל - כולם בסוף היום הולכים הביתה. למשפחות שלהם, לקרובים שלהם ולמה שמחזק אותם ונותן להם שקט.
האח היא תוכנית שכל מטרתה היא להוציא אנשים מהשקט שלהם. להוציא אותם מהרוגע ומאיזור הנוחות. רק ששם זה 24/7. האנשים לא הולכים הביתה. ובזמני שגרה סבבה, אנשים מבוגרים הם יתמודדו עם זה. אבל אנחנו לא בזמני שגרה, ואנשים יש להם קרובים בעזה, ובדרום, ובצפון ואיו"ש וכיו"ב. לנעול אותם בסיר לחץ שהוא האח הגדול זה כבר קצת יותר מדי.

ואני חושב שכולם מבינים את זה. ולכן האח העונה יהיה במתכונת שונה, והדיירים יקבלו עדכונים, ואנחנו לא נראה ריבים טראש על פתיתים ושוקולדים. ונראה הרבה יותר דיבורים ומעגלי שיחה וקשקושים מהסוג הזה.
אז זה כבר לא האח הגדול.
אז יש לנו גם התעללות באנשים, גם ללא אסקפיזם, וגם מבחינת תוכן לא מה שאנחנו אוהבים בתוכנית.
אז בשביל מה זה קיים?

tg151

Well-known member
אני חושב שאלו דברים שונים במהותם.
אני אבסולוטיסט באסקפיזם שלי. אני בעד שיהיו תוכניות, ויהיה ספורט, ולא בספורט ולא בתוכניות לא נדבר בכלל, 0%, על החיים מחוץ לבועה הזו. תנו להרגיע את המח מכל הזוועות לשעה שעתיים. הרבה לא יסכימו איתי אבל אני מאמין בזה.

אבל האח היא תוכנית שונה במהות שלה. במאסטר שף, בכוכב הבא, במשחק כדורסל - כולם בסוף היום הולכים הביתה. למשפחות שלהם, לקרובים שלהם ולמה שמחזק אותם ונותן להם שקט.
האח היא תוכנית שכל מטרתה היא להוציא אנשים מהשקט שלהם. להוציא אותם מהרוגע ומאיזור הנוחות. רק ששם זה 24/7. האנשים לא הולכים הביתה. ובזמני שגרה סבבה, אנשים מבוגרים הם יתמודדו עם זה. אבל אנחנו לא בזמני שגרה, ואנשים יש להם קרובים בעזה, ובדרום, ובצפון ואיו"ש וכיו"ב. לנעול אותם בסיר לחץ שהוא האח הגדול זה כבר קצת יותר מדי.

ואני חושב שכולם מבינים את זה. ולכן האח העונה יהיה במתכונת שונה, והדיירים יקבלו עדכונים, ואנחנו לא נראה ריבים טראש על פתיתים ושוקולדים. ונראה הרבה יותר דיבורים ומעגלי שיחה וקשקושים מהסוג הזה.
אז זה כבר לא האח הגדול.
אז יש לנו גם התעללות באנשים, גם ללא אסקפיזם, וגם מבחינת תוכן לא מה שאנחנו אוהבים בתוכנית.
אז בשביל מה זה קיים?
מסכים. עצם העניין שהאח זו תכנית שבה הצופים יכולים לראות 24/7 הופך את זה לשונה. ליותר "צהוב". כי אם נהיה כנים, לא נראה לי שהצופים של האח מחפים בעיקר לראות קבוצה של דיירים יושבים בסלון ומשתפים את הסיפור שלהם במשך 100 יום.. זה כמובן יקרה בהתחלה וזה לגיטימי והגיוני. אבל כל עונה מחדש אחרי שבוע כבר נהיים מחנות וריבים על פתיתים. זה הטבע של התכנית הזאת. הסיר לחץ שמכניסים אותם לאולפן (בית האח).

זה מרגיש בעיקר לא מתאים כרגע. אני גם בעד אסקפיזם, כי אני אגיד את דעתי, זה קצת הרבה מעייף שיש כל היום חדשות ורק חדשות. אני לא מתכוון שצריך לחזור לשגרה אבל שעה-שעתיים בפריים טיים של אסקפיזם זה נחוץ. אבל שעתיים של האח הפריים טיים, לראות אותם בוכים על המציאות שלהם זה עובד בשבועיים-חודש הראשון. מעבר לזה, אני לא רואה איך עונה דכאונית מושכת צופים. אני לא מאשים את התוכן. אני חושב שהאח הוא לא האסקפיזם המתאים בזמן הזה. כלומר עד שנגמרת המלחמה לחלוטין.

מאסטר שף למשל, צולמה בכלל חודשים לפני שהתחילה המלחמה, אבל כששמים את זה שעתיים בערב זה סוג של אסקפיזם מנחם (אוכל). גם המירוץ למיליון כבר סיימה להצטלם לפני תחילת המלחמה אבל קשת לא העלו אותה עדיין. לא יודע גם איך המירוץ למיליון יכול לעבוד כעת. גם רוקדים (שזה בלייב אחרי התכניות הראשונות) קצת מרגיש לא במקום. לא יודע להסביר..

ערן .

Well-known member
לדעתי צריכים לדחות את העונה הקרובה. החדשות קשות, המצב הביטחוני מורכב וקשה, המצב בצפון לא שקט ועלולה חס ושלום להיפתח מלחמה בהיקף מלא, יש מלחמה בדרום, יש חטופים.
מה יעשו עם הדיירים? יעדכנו אותם כל יומיים מה קורה?

זה ממש לא מתאים כרגע

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
זה ממש לא מתאים כרגע
מסכימה עם כל מילה ערני, שלך ושל @Psy Bear
בעיקר עם זה
זה פשוט לא מתאים כרגע
היו צריכים להמתין עם זה
רייטינג זה לא הכל בחיים (אבל מסתבר שיש כאלו שחושבים שכן, לא משנה מה קורה)

המלאך האדום10

Well-known member
בקשר לאח הגדול נראה לי שכל מה שאמרתם על המצב לא רלוונטי
כי ברגע שסוגרים אותם ולא חשופים ליום יום שוכחים הכל.
זה לא אומר שאני בעד פתיחת העונה זה רק מהרהורי לבי 🤷🏼‍♂️

ערן .

Well-known member
בקשר לאח הגדול נראה לי שכל מה שאמרתם על המצב לא רלוונטי
כי ברגע שסוגרים אותם ולא חשופים ליום יום שוכחים הכל.
זה לא אומר שאני בעד פתיחת העונה זה רק מהרהורי לבי 🤷🏼‍♂️
זה לא מדוייק כי אם קורה משהו משמעותי אז כן מודיעים להם. כשהיו אזעקות בנווה אילן הודיעו להם,
כשהייתה הקורונה הודיעו להם.
זה נכון שבזמנים רגילים כשהדיירים נכנסים לתוך הבית, הם מנותקים מכל מה שקורה ומודיעים להם מה קורה רק באירועים מאוד חריגים
אבל עכשיו אנחנו בזמן מלחמה, יש לנו עדיין 125 חטופים וחטופות ברצועה, חיילים נופלים בקרבות,
המצב בצפון מאוד לא רגוע, ביהודה ושומרון מאוד מתוח, יש מלחמה בדרום.
זה לא מצב להכניס אנשים לתוך בית סגור ולנתק אותם מכל מה שקורה בחוץ.

זה פשוט לא מתאים עכשיו.

מרגוליקו

Well-known member
למה מראים עכשיו ב 13 את העונה שהיתה עם בגדדי ועם ליאור כלפון ועם הביצה.
אצ מי זה מעניין? אין להם מה לשדר? אולי כתבות לקראת העונה החדשה? עוד פעם אותו השיט???

יונתנסקי

Well-known member
למה מראים עכשיו ב 13 את העונה שהיתה עם בגדדי ועם ליאור כלפון ועם הביצה.
אצ מי זה מעניין? אין להם מה לשדר? אולי כתבות לקראת העונה החדשה? עוד פעם אותו השיט???
כי אין להם מה להראות, והם טוחנים מים, לא רק בחזרה על תכניות ישנות של "אח גדול", אלא גם על החדשות הם חוזרים בלי סוף.
ושלןם לך מרגוליקו, 'תגעגעתי.

יונתנסקי

Well-known member
אני אשתגע, לא כמו בשיר.
על אמת.
קוראת ומרפרפת מה כתבתם פה, אבל מול המסך, מראיינים קצין אחד, היה פצוע והחלים....
והוא אומר למראיין: "אני חייב לקצר את הראיון, כי אני ממהר להלוויה של חייל מקיסריה", (אדר גבריאל ז"ל) ומספר על אותו חייל שהיה אוהב חיים, גולש על גלים.. וכו'.
אכן עולם לא רק מוזר. מ ש ו ג ע. |לב-ש|

ערן .

Well-known member
כאחת שאוהבת האח, פעם ראשונה שאני לא מחכה לזה, ועוד מצפים שאנשים ירכשו את הערוץ?

מנותקים משהו
זה פשוט לא מתאים כרגע. אני מבין את הצורך שיש לאנשים בהפסקה משמיעת חדשות רוב היום
אבל לעשות עכשיו תוכנית שחלק ממנה יהיה בשידור חי זה לא יעבוד.
מה יקרה אם באותו ערב שיהיה שידור חי יקרה חס ושלום אירוע ביטחוני? מה יקרה אם בערב שאמורה להיות הדחה
יצטרכו לבטל את השידור כי החדשות יימשכו? ולא יעדכנו את הדיירים בכלל?
המצב בצפון מאוד נפיץ. אנחנו עלולים למצוא את עצמנו בקרוב במציאות שונה לחלוטין. ואם חלילה יקרה דבר כזה אז יבטלו את העונה וישלחו את הדיירים הביתה?

נראה לי שההפקה לא באמת חשבה עד הסוף על כל המשמעויות של עונה חדשה בתקופה הזו.

tg151

Well-known member
אני מנחש שזה בעיקר צורך של רשת לשדר משהו שהוא יחסית מצליח עבורם ברייטינג. כי בשנה,שנתיים האחרונות הרייטינג שלהם פשוט גרוע. ערוץ 14 עוקף אותם. כל כמה חודשים מישהו עוזב את החברה. הם צריכים הצלחה כלשהי. זאת הסיבה היחידה שהם מעלים עונה חדשה.

בלי קשר לעונה החדשה. הלוואי והיה מספיק כסף בארץ להעלות את סכומי הזכייה בריאליטי האלה ממיליון לנגיד 2 מיליון. זה ימשוך עוד אנשים. עשו את זה בהישרדות האמריקאי פעם אחת. אבל אין כסף בארץ.

פגעסוס

Well-known member
הופתעתי היום לגלות שהעונה החדשה של האח מתחילה היום. עד כדי כך לא הייתי מעודכן.
לא יודע איך אני מרגיש כלפי זה. מצד אחד זה מרגיש עדיין מוקדם מדי. מצד שני, אני לא יודע מתי זה יהיה "בסדר" לשדר תוכנית כזאת.
אני מניח שרשת הגיעו למסקנה שזה צריך לקרות בשלב כלשהו ושלא משנה מתי זה יקרה זה ירגיש בעייתי אז עדיף להם להתחיל את העונה כבר עכשיו ולספוג את חוסר הנוחות/ההתאמה/הרייטינג ההתחלתי מתוך תקווה שאנשים יתרגלו וזו תהפוך להיות עונה סטנדרטית בהמשך.
אני כן מתכוון לצפות באירוע הפתיחה... יותר בשביל לבדוק איך זה מרגיש לי. אולי אני אמשיך לשאר העונה ואולי לא.

מצב
הנושא נעול.
למעלה