תלכו כבר תלכו
מאמי,
את הכי יפה בכיתה.
מלאך אני מקווה שלא פגעתי או משהו...אני באתי כי אהבתי את קבלת הפנים של המנהלת אהובה
מה זה אהובה רק היתה צריכה כרטיס לגמר להגיע לגמרכמעט 10,000 לייקים למעתוק בפוסט שעלה פחות מ 50 דקות.
אז אולי אפשר להגיד שהיא משעממת אבל ללא ספק היא אהובה.
כמובן שגם לפוסט הפרטי שלה הגיעו כל הבריונים והמשמיצים, עקצו אותה , יורדים עליה ומנסים להנמיך והוציא לה את ההנאה.
תפנימו שהיא לא אשמה בחוקים שהאח קבע. היא מבחינתה זכתה ביושר. אם היו אוהבים יותר את יענקי או סתיו או שניר הם היו זוכים
זכתה אהובה אחרת עונה שעברה.מה זה אהובה רק היתה צריכה כרטיס לגמר להגיע לגמר
גם אילנה עונה שעברה הייתה אהובה וזאת הייתה בדיחה אם הייתה זוכה
גם לבוז'י הצביעו יותר ממיליון אנשיםכמעט 10,000 לייקים למעתוק בפוסט שעלה פחות מ 50 דקות.
כמובן שגם לפוסט הפרטי שלה הגיעו כל הבריונים והמשמיצים, עקצו אותה , יורדים עליה ומנסים להנמיך והוציא לה את ההנאה.
תפנימו שהיא לא אשמה בחוקים שהאח קבע. היא מבחינתה זכתה ביושר. אם היו אוהבים יותר את יענקי או סתיו או שניר הם היו זוכים
לי היו מצביעים יותר..גם לבוז'י הצביעו יותר ממיליון אנשים
שתלך תקוועד.כמעט 10,000 לייקים למעתוק בפוסט שעלה פחות מ 50 דקות.
למה ככה?שתלך תקוועד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.