לא שונאת אותה. שונאת את מה שהיא מייצגת. ואחרי ההשוואה וההרמה לביבי אז בכלל.קפסולה לא שונאת את סתיו, דווקא.
אברהם לא היה אהוב ולא היה לו סיכוי לנצח.מעתוקה אכן אהובה.
היא פשוט לא אהובה ברמת הפייבוריט.
כיאה לעציץ הירוק שהיא,
כל הקהלים אהב אותה אבל אף אחד לא היה מצביע לה.
וכל מי שכרגע מגן עליה
עושה זאת משנאת סתיו
ותו לא.
אם לצורך העניין,
הקומבינה על הראש של סתיו הייתה מסתיימת בניצחון של, למשל, אברהם -
היינו רואים 90% תגובות נגד ההפקה, כולל מצד שונאי סתיו.
מה...........................אברהם לא היה אהוב ולא היה לו סיכוי לנצח.
שניר היה שמוי במחלוקת כמו סתיו.
יענקי ומעתוק היו אהובים, יענרי לא נראה כמעט בפרקים אז החלוםה היתה מעתוק, מה גם שכל אוהדי חיפה התגייסו עבורה. ועובדה שהיא עקפה את סתיו אז היא כנראה כן היתה אהובה ברמה של לזכות.
אם אב4הם או דמיר היו מולה היא היתה זוכה
בסופו של דבר היא עברה את סתיו בהצבעות.מה...........................
היא עקפה את סתיו כי היא קיבלה קהלים של 21 מתמודדים.......
יש הבדל בין לאהוב דייר לבין האם הוא הפייבוריט שלך.
עוז לא היה מארגן לדייר "ברמה של לזכות" 4 חסינויות מהדחות קולקטיביות + כרטיס לגמר + הדחה זוגית (ההדחה של ספיר) כדי שתשרוד דרך הקהל של יענקי.
"עובדה" בואי אנחנו אפילו לא יודעים אם לכאורה עקפה עובדתית את שניראברהם לא היה אהוב ולא היה לו סיכוי לנצח.
שניר היה שמוי במחלוקת כמו סתיו.
יענקי ומעתוק היו אהובים, יענרי לא נראה כמעט בפרקים אז החלוםה היתה מעתוק, מה גם שכל אוהדי חיפה התגייסו עבורה. ועובדה שהיא עקפה את סתיו אז היא כנראה כן היתה אהובה ברמה של לזכות.
אם אב4הם או דמיר היו מולה היא היתה זוכה
נכון. ואני עדיין לא מאמינה שבהצבעה הראשונית היא עקפה את יענקי ושניר. אבל בסופו של דבר בסך כל ההצבעות היא ניצחה את המסמסים של סתיו."עובדה" בואי אנחנו אפילו לא יודעים אם לכאורה עקפה עובדתית את שניר
יכלו גם להגיד שהיו 50 מיליון הצבעות ואנחנו היינו צריכים לקחת את זה כעובדה
יכולים להחליט להאמין להם זה כן
גם האמנתי שבסוף הקהל מחליט עד הגמר הזה
אפילו את לא האמנת שמישהו יכול לנצח אותה
גם אם זה נכון זה לא אומר שהיא אהובה יותר ממנהנכון. ואני עדיין לא מאמינה שבהצבעה הראשונית היא עקפה את יענקי ושניר. אבל בסופו של דבר בסך כל ההצבעות היא ניצחה את המסמסים של סתיו.
ואם אוהדי יענקי או ליאל לא עברו להצביע לסתיו זה אומר שנם העדיפו זכיה של מעתוק
לא נכון, לא בטוח ששניר היה מנצח אותה. או מישהו אחר.גם אם זה נכון זה לא אומר שהיא אהובה יותר ממנה
במקרה כזה גם אם היו שמים את הטוסטר מול סתיו הטוסטר היה מנצח
ומה זה אומר? שסתיו הייתה שנואה על רוב המצביעים, אפילו מול הטוסטר...על זה נאמר על אחת כמה וכמה.גם אם זה נכון זה לא אומר שהיא אהובה יותר ממנה
במקרה כזה גם אם היו שמים את הטוסטר מול סתיו הטוסטר היה מנצח
בקול שלךאבו לסבוס,
תהיה רגע רציני, כפרה.
אני באמת מזכירה לך את שי?
זה הכי מעליב שאמרו לי.
למה, כי אני מקללת, ולטינה כזו?
גם לשי קול של תנוקת בעריסהלמה הכוונה.
יש לי קול של ילדה בת חמש, על מה אתה מדבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.