שרשור עדכונים

EINAV71

New member
נראה שהתכוונה לאם את רוצה להיות דוגמנית

את צריכה להיות ביץ׳...
לא התבדחה על בריטני

t o m a k

New member
דנג'ה מדבר על העבודה עם בריטני

מפיק העל דנג' היה בריאיון ב-KempireRadio ודיבר על העבודה שלו עם בריטני והאשים את ויל איי אם כאחראי לשינוי הכיוון של האלבום בריטני ג'ין (שכזכור, היה אמור להיות אלבום אישי, מעין Original Doll).

הרבה מעריצים רצו שבריטני תעבוד עם דנג'ה על אלבומה החדש ודנג'ה אכן כתב שירים עבור האלבום בריטני ג'ין אבל הם כידוע לא עברו את הסינון הסופי.

בריאיון הזה דנג'ה דיבר התהליך היצירתי של האלבומים בלקאאוט וסירקס וגם נתן את דעתו על בריטני ג'ין:

"הם נתנו לי קצת מידע על הקונספט של האלבום וכשהתחלתי לעבוד על הפרוייקט הזה, הלכתי עם מה שביקשו ממני" אמר. "אני חושב שברגע שנתנו לויל איי אם להיות אחראי, היה חזון חדש על אזה סוג שירים רצוי שיכנסו לאלבום וזה מה שקרה. אני ציפיתי למשהו יותר חזק ויותר אפל. אולי באלבום הבא".

באשר לאלבום בלקאאוט לדנג'ה אין ספק שבריטני עשתה בחירה טובה בנוגע לז'אנר:

"אני חושב שהיא יצרה את התרחיש המושלם באלבום בלקאאוט. היא יצרה משהו יותר מתקדם ופחות פופי מהסוג שכולם כבר הכירו. אני חושב שאנחנו חייבים לחזור לעבוד ביחד כשהיא תהיה בעמדת קבלת ההחלטות. היא היוצרת של "פופ חזק" ורק כשהיא אחראית נוכל לעשות גירסה יותר טובה של בלקאאוט" סיכם.

cmboy1992

New member
כל כך נכון!!

הוא צודק לגמרי! רק כשהיא תהייה בעמדת קבלת ההחלטות - יצא לה אלבום אש! שזה יקרה כבר....!!

t o m a k

New member
זה ככה מתקופת בלקאאוט..

ככה ההנהלה של בריטני בוחרת תמונות - נעשה צילומים, לכל היפות נקרא אאוטייקס והן לא יכללו בתמונות של האלבום/הסינגלים, ניקח את הכי לא מוצלחות שנוכל למצוא והנה תמונות לאלבום ולסינגלים מתוכו..

GM1988

Well-known member
דווקא אני זוכר שבתקופת האלבום כולם אהבו

את העטיפה. הקטע המעצבן לדעתי עם העטיפה שחזרו עליה הרבה פעמים במהלך תקופת האלבום והוסיפו לרקע של הDVD מההופעה, וזה הוריד ממנה לבסוף.

אצל בריטני אף פעם לא היו ממש עטיפות מעניינות, אז זה לא מהיום

מההעטיפות הסבירות לדעתי זה "בייבי", "בריטני" ו "פאם פאטל".

t o m a k

New member
בריטני ספירס ברשימת 100 הנשים הכי סקסיות

רשימת 100 הנשים החושניות ביותר השנה פורסמה ע"י מגזין fhm ובריטני ממקומת במקום ה-59, אותו מקום שהיא קיבלה לפני שנתיים.
השחקנית ג'ניפר לורנס זכתה במקום הראשון.
מקומות מעניינים נוספים: לויס גריפין מאיש משפחה (המצוירת) מוקמה במקום ה-89, שאקירה במקום ה-87, מיילי סיירוס במקום ה-79, בר רפאלי במקום ה-66, סלנה גומז זכתה במקום ה-56, קייט מוס במקום ה-42, ג'ניפר אניסטון במקום ה-36, טיילור סוויפט במקום ה-27, ניקול שרזינגר במקום ה-9, ביונסה במקום ה-7, 5 וריאהנה במקום ה-3.

לפני שנה בריטני מוקמה במקום ה-85 וב-2004 היא זכתה במקום הראשון!

לרשימה המלאה

GM1988

Well-known member
הם מחשבים את זה כנראה לפי השנים האחרונות.

כי אם בריטני הייתה נראית היום כמו לפני 10 שנים, היא הייתה מככבת במקומות הראשונים.

t o m a k

New member
ריקוד מושחת: בריטני במקום הראשון

פעם נוספת, בריטני ספירס היא סמל סקס ואייקון באותו זמן.

VH1 שיחררו את רשימת הקליפים עם אורגיות הריקוד הכי סקסיות ובריטני התמקמה במקום הראשון עם I'm a Slave 4 U,
עוברת את מדונה, ליידי גאגא, כריסטינה אגילרה, קלי רולנד ואף את ריאהנה.

מיקום נוסף שבריטני קבילה ברשימה - המקום ה-14 לקליפ Till The World Ends'

GM1988

Well-known member
בצדק
זה אחד הקליפים הסקסיים והיפים

של בריטני ובכלל בתעשייה המוסיקה של שנות ה2000!
לא חושב שיש זמרת צעירה אז או היום שמסוגלת להיות באמת סקסית ולא זנותית כמו בריטני.

למעלה