שרשור עובדות - The O.C.

שרשור עובדות - The O.C.

אותו נוהל כמו השרשור על "8 כללים"
(שאני אקבץ למאמר בהמשך השבוע...). אז אני אתחיל: 1. דמותו של סת' כהן, הילד היהודי החנון והסרקסטי, מבוססת על יוצר הסדרה - ג'וש שוורץ. קדימה -אני יודע שזאת אחת התוכניות הנצפות ביותר בערוץ אז השרשור הזה יכול באמת לתפוח
.

Aviad1987

New member
וואלה

2. שיר הנושא של הסדרה, "קליפורניה" של פאנטום פלאנט, הושמע גם בסרט "מחוז אורנג'". 3. לוק היה חתום בתור כוכב אורח אבל הוחלט להפוך אותו ל'יותר קבוע' (עד הפרק שהוא עזב כמובן).

MiriOrit

New member
נראה לי שזה הדבר היחידי שאני יודעת.

במציאות השחקנים של סת' וסאמר יוצאים. וזהו. זה כל מה שאני יודעת

yasminale

New member
../images/Emo9.gif

מישה ברטון, הלא היא מריסה האגדית, שיחקה בילדותה בסרט עם יו גרנט! כבוד!

עובדה 2

בפרק הראשון, אחרי שסאמר מזמינה את סת' וראיין למסיבה והם הולכים לכיוון הג'יפ, ניתן לראות כי אדם צולע וזה בגלל שהשחקן שבר את רגלו כמה שבועות לפני צילום הפרק

עובדה 3

בפרק השני לעונה הראשונה יש סצנה שראיין מריסה וסת' יושבים בדיינר וריאן אומר שהוא מתכנן לנסוע לאוסטין בטקסס ע"מ לעבוד שם, זו בעצם בדיחה פנימית מכיוון שהשחקן בנג'מין מקנזי (ראיין) הוא מאוסטין.

עובדה 4

פרק 4 בעונה הראשונה (הקטיליין) היה אמור להיות הפרק היחיד שבו מופיעה אנה אולם הופעתה של סמירה אמסטרונג (אנה) התקבלה בחיוב בקרב הצופים . והמפיקים החליטו להשאיר אותה לכמה פרקים נוספים.

עובדה 5

בפרק ה-5 לעונה הראשונה , דוני (הבחור המטורף שבסוף הפרק יורה בלוק) מתייחס ללוק כ-"Abercrombie & Fitch" זאת בדיחה פנימית מכיוון שכריס קארמק (לוק) היה הדוגמן של "Abercrombie & Fitch" לפני הופעתו בתוכנית.

עובדה 6

בפרק הנסיעה לטיחואנה שראיין מרים את מריסה ומוציא אותה מהסמטה השיר שמתנגן ברקע הוא אותו שיר שהתנגן ברקע בפרק הראשון לעונה הראשונה כאשר ראיין מרים את מריסה משביל הגישה לבית שלה אחרי שסאמר והולי השאירו אותה שם.

עובדה 7

כמו בסדרה, גם במציאות הלהקה האהובה על אדם ברודי (סת') היא "Death Cab"

עובדה 8

בפרק 12 בעונה הראשונה יש סצנה בה המורה "מר בנדיס" מבקש מאחת התלמידות בשם סטפני סאבג להיות בשקט, במציאות סטפני סאבג היא המפיקה האחראית עבור התוכנית.

עובדה 9

באותו פרק (12 עונה 1), מריסה מזכירה את העובדה כי היא עושה פרויקט עם "מרסי רוס" , במציאות מרסי רוס היא סגנית הנשיא של רשת הטלויזה "פוקס".

עובדה 10

ריצ'ל בילסון ומלינדה קלארק (סאמר וג'ולי.) מופיעות עד פרק 14 בתקן של "שחקנית אורחת" בפרק 14 בעונה הראשונה הן מתווספות באופן רשמי לקאסט הקבוע ושמותיהן מופיע בשיר הפתיחה

עובדה 11

בפרק 16 בעונה הראשונה, שכל החברה נוסעים לפאלם ספרינג לשחק גולף, סאמר אומרת שהיא אולי תשים צפרדע מתה בתחתונים של סת'. ההערה הזו היא התייחסות לכך שבמציאות,השחקן אדם ברודי שם לשחקנית ריצ'ל בילסון צפרדע מתה בקופסא של מתנה (זה היה יום ההולדת שלה) כאשר הם צילמו את פרק 9 בעונה הראשונה (בפרק זה יש סצנה שבה סת' סאמר ואנה במעבדת בית הספר מנתחים צפרדעים- שהיו אמתיות דרך אגב...) ריצ'ל מצאה את הצפרדע המתה שאדם שם בקופסת המתנה רק שהגיעה הביתה מאוחר יותר באותו יום.

עובדה 12

ברט הריסון- בפרק 17 בעונה הראשונה מופיע השחקן ברט הריסון בתור החבר המעצבן והלא מצחיק של סאמר, במציאות ברט הריסון הוא השותף (לדירה) של אדם והחבר הכי טוב שלו. גם בעונה השניה ברט הריסון מופיע שוב בהופעת אורח קצרה באוסי. בנוסף ברט הריסון הופיע בסרט מחוז אורנג'. השחקן ברט הריסון מככב בתור בראד בסדרה "ככה זה בחיים", וכמו שברט השתתף בתפקיד אורח באוסי גם אדם ברודי השתתף בסדרה של ברט בתפקיד אורח.

עובדה 13

בפרק שבו ראיין גונב מהתא של מריסה את המכתב שאוליבר נתן לה, יש סצנה שבה סת' מנסה לגרוס לראיין לא לפתוח את המכתב, הוא אומר לו " המכתב הזה הוא כמו הסרט הצלצול וכל מי שיקרא אותו הולך למות", זאת היתה התייחסות לכך שאדם הופיע בתפקיד קטנטן(היתה לו רק שורה אחת) בסרט הצלצול.

עובדה 14

בפרק 20 בעונה הראשונה סת' סנדי וקירסטין מזכירים את העובדה שסנדי השתתף במחזמר גריז שהוא היה בקולג', זו בעצם בדיחה פנימית על פיטר גלאגר שהופיע במחזמר גריז בברודוואי.

למעלה