שרשור עובדות - The O.C.

עובדה 15

קולין הנקס שהופיע בפרק 22 (הנסיעה לאל.אי) השתתף בסרט מחוז אורנג'.

עובדה 16

שם המשפחה של קולין הנקס בתוכנית "הוואלי" הוא-נודלמן. בתסריט המקורי של האוסי, זה היה אמור להיות שם המשפחה של הכוהנים.

עובדה 17

פרק 22 בעונה הראשונה-הנסיעה לאל.אי: בפרק 22 בעונה הראשונה,סאמר מגלה שגריידי יוצא עם השחקנית שמופיעה איתו בסדרה, במציאות ריצ'ל ואדם גם כן יוצאים ועובדים ביחד. באותו פרק ריצ'ל גם אומרת "אני לעולם לא אוכל לצאת עם שחקן"-במציאות היא יוצאת עם השחקן אדם ברודי. כמו כן באותו פרק –סת' וריאן מציינים כי השחקנים שמשחקים בסדרה ה"וואלי" נראים מבוגרים מידיי ע"מ לשחק נערים בתיכון- זאת בדיחה פנימית מכיוון שגם אדם ברודי וגם בן מקאנזי (סת' וריאן) הם בני 26 ו-27 ושניהם משחקים נערים בתיכון. בסוף פרק 22 שסת' מוצא את סאמר במכונית של גריידי מקשיבה למוסיקה שלו, הוא אומר שגריידי הוא: "self indulgent actors with instrumen"במציאות לאדם כמו לגריידי יש להקה משלו שנקראת "Big Japan" בה הוא מנגן בתופים.

עובדה 18

בפרק 25, אבא של סאמר פוגש את סת' וחוסר החיבה שלו כלפי סת' גורם להם להפרד, במקור התסריטאים רצו ליצור מצב שבו סת' וסאמר יבגדו אחד בשני אולם רעיון זה נגנז כי התסריטאים הרגישו כי זה יהרוס את הדמויות שלהם.

lim02

New member
שאלהה

איזו שורה אדם אמר ב"צלצול" מי הוא היה?

אממ

בתחילת הסרט כשהשחקנית הראשית שואלת את החברים של אלה שמתו אחרי שהיו בביקתה ההיא אז הוא אמר לה משהו.

lim02

New member
זה היה הוא?.....

וואוו ראיתי את הסרט הזה איזה 5 פעמים ולא שמתי לבב..

גם אני לא

אבל כששמעתי שהוא משחק שם, בפעם הבאה שראיתי את הסרט כבר שמתי לב.

The o.c פרק 21 עונה 2 ../images/Emo58.gif

בעונה השניה- שראיין וסת' נוסעים למיאמי, יש קטע שבו הם מגיעים עם מרי-סו למעיין מסיבה בסגנון MTV, ברט הריסון משחק את המנחה במסיבה.

Tinty

New member
עובדה 5-2

בפרק השלישי בעונה השניה (203 - "The new kids on the block"), הבחור שמשחק את דוני מופיע לשבריר שניה כמלצר בקפיטריה בהארבור, שמגיש לסת' וריאן את הקפו-צ'ינו (מצטער. הייתי חייב
).

אממממ

לא יודעת אם היית רציני או לא, אבל אם כן אז נראה לי (בעצם אני דיי בטוחה) שאתה טועה. אבל לעובדה אחרת- הבחור שמשחק את דוני יופיע בפרק הבא אצלנו של חלום אמריקאי (הפרק ישודר ביום א' בערוץ 30 בממיר...בהנחה שלא ישודר משהו אחר לרגל שבועות).

Aviad1987

New member
היית צריך לפעול מהר יותר. ויש לי...

באיזה פרק מריסה קוראת לריאן - ראסל קרואו או משהו כזה, וזה נאמר בעקבות הדימיון שיש בין ראסל קרואו לבן מקנזי, או לפחות ככה אנשים חושבים חח.

עובדה 19

מישה ברטון שמשחקת את מריסה בתוכנית, שיחקה בסרט החוש השישי בתור הילדה שמקיאה. בעונה השניה תהיה התיחסות לעובדה הזו בציטוט שסת' יגיד בפרק 208 (זה לא ממש ספוילר..נכון ?)

עובדה 20

בפרק ה-4 בעונה הראשונה, שסנדי וקירסטין מבשרים לראיין שהם החליטו להיות האופוטרופסיים החוקיים שלו, סת' אומר לראיין את המשפט הבא: "You're a Cohen. Welcome to a world of insecurity and paralyzing self-doubt" המשך ההודעה הוא ספוילר
(לדעתי ספוילר קטנצ'יק) לפרק הבא של האוסי: בפרק 206 סת' משתמש באותו משפט על מנת לברך את לינדזי אל המשפחה.

עובדה 21

צ'אד מייקל מורי שמשחק את לוקאס בסדה "מגרש בייתי" כמעט וקיבל את התפקיד של רייאן אולם הוא ויתר עליו כי העדיף לעשות את "מגרש ביתי" במקום זאת (הסדרה יותר דיברה אליו כי כמו לוקאס שננטש על ידי אבא שלו, צ'אד ננטש על ידי אמא שלו בצעירותו ואבא שלו היה מי שגידל אותו)

למעלה