שרשור עונה 8 פרק 4
(206 במספרים)

שרשור עונה 8 פרק 4 ../images/Emo58.gif(206 במספרים)

קייט מאוד עסוקה בפרוייקט הנחת צינור שהיא עוסקת בו ,בזמן שהיא עסוקה בזה היא נתקלת בנער שיש לו בעיה עם הרכב. היא בטוחה שזה האיש מהמחנה ופתאום פרוייקט הצינור כבר לא כל כך חשוב לה.היא משכנעת את הנער לקחת את הרכב לדרובס שמוירה תתקן לו אותו . קייט מנסה לגרום לג'ימי לדבר על הבעיות שלו אבל הוא לא ממש משתף פעולה ומנסה לברוח משם תוך כדי גניבת האוטו של קייט. קייט מצילחה לעצור אותו ומכריחה אותו להשאר בדרבוס ולשלם לה את הנזק לאוטו בשעות של עבודה בחווה. קייט מבינה שג'ימי הוא לא האיש מהמחנה כשהוא מתוודה לפניה שהוא ברח מהבית כי לא עמד בצפיות של הורים שלו ממנו. קייט תוך כדי כמה שיחות עם הכומר דן, מתחילה לפקפק בעבודה שלה בדרובס. דן דוחף אותה לעבוד עם נוער בסיכון וכשג'ימי יוצר קשר עם הוריו בזכותה היא מבינה שהיא חיית לקחת את העבודה עם הילדים ולעזוב את דרובס. נויזי הכלבה של טיילר עושה לה ולפטריק את המוות, כשטיילר לא שם היא מיללת כל הלילה וכשהוא כן שם היא עושה להם את המוות, טיילר מציעה שתור פתרון הם פשוט יעברו לגור ביחד. פאטריק דוחה את ההצעה ומשאיר את טיילר מאוד מבולבלת.

../images/Emo58.gif

שרון- שאה שכחתי בתקציר שהיה גם אותה, לווה שהיא חייבת לו 30 אלף דולר הגיע לדרובס וחיפש אותה היא גנבה את הטבעות של סטיבי ורצתה למכור אותן בסוף היא מכרה את האופנוע שלה .. בלעעעכס

אלמוג211

New member
מישהו יכול בבקשה להביא לי את השיר... דחוףףףףף

מישהו יכול בבקשה להביא לי את שיר הפתיחה... אני חייבת אותו דחוףף..... אני לא מוצאת את המילים שלו בשום אתר... ואני גם לא מוצאת אותו... מישהו יכול בבקשה להביא לי את השיר..... הכי דחוף שיש.... אני מודה למי שיביא לי את השיר מראש....:)

אלמוג211

New member
בבקשה..? אני חייבת את השיר...

מישהו יכול בבקשה להביא לי את השיר פתיחה???

GiRiLy

New member
הנה

באתר הזה יש לך את שיר הפתיחה שמתנגן ברקע ועוד כמה שירים נוספים של רבקה בנגן שנמצא בתחתית הדף .

אלמוג211

New member
תודה רבה...

תודה על המאמץ אבל אני רציתי את המילים ואת השיר עצמו שכאילו אפשר להוריד וזה...

את המילים זו לא בעיה

יש לך פה (רק תבחרי לינק שבא לך ) להוריד את השיר זה כבר לא חוקי לדבר על זה על גבי הפורום

sivi16

New member
אוקייי....

It'll take some time To find your heart and come back home You could walk for miles Cross every river and find you're not alone Cos I'll be there oh oh oh oh oh oh oh oh your not alone oh oh oh oh oh oh oh oh Cos I'll be there את הבטוחה שאת יודעת לה-ש-ת-מ-ש במחשב? בלי להעליב.. ומה כל כך דחוף ?

אלמוג211

New member
חחח..אני יודעת אני פשוט לא כל כך טובה באנגלית

כי אני חולה על זה ואני פשוט משתגעת...

../images/Emo58.gif

עוד פרק מעפן מבית היוצר של העונה השמינית
שרון היא אחת המעצבנות הכי גדולות שראיתי בחיי! כל כך שמחתי שהעיפו אותה !!! מבחינתי שלא תחזור לעולם
הסיפור של קייט מצוץ מהאצבע, כאילו מהשניה שהיא באה הראו כמה היא רוצה להיות פועלת בחווה והכמה היא מוכנה לעשות הכל בשביל זה ופתאום זה לא היעוד שלה בחיים? פתאום היא צריכה לעזור לנוער במצוקה? לא קונה את זה סורי!

עונה 8 פרק 5 (207 במספרים)../images/Emo58.gif

הבנות בדרובס חוששות שיש פולש בחווה. מוירה שומעת קולות באמצע הלילה ולא מבינה מה זה ,היא רואה חבילה של ביסקוויטים פתוחה על הרצפה. למחרת היום טיילר שומעת צעדים אבל היא לא רואה אף אחד ובנוסף לכך טאקר הסוס חולה כי מישהו האכיל אותו יותר מידי. אבל עדיין לא יודעים מי והכל מתחיל להראות חשוד. בסופו של דבר מוירה מגלה את הפולש ילדה בת 11 העונה לשם לילי. הילדה עונה על השאלות שמוירה שואלת אותה ולאט לאט מוירה וטיילר מבינות שהיא בעצם הילדה מהמחנה שקייט ראתה. מוירה לא רגועה מהמצב ואחרי שאבא של הילדה אוסף אותה היא מחליטה לעקוב אחריהם ואז היא רואה שהוא משאיר אותה לבד בשטח והיא מחליטה לקחת את הילדה לדרובס . בנתיים מצבו של טאקר משתפר , וטיילר מבינה שהסוס הקטן שקייט מצאה שייך ללילי והיא מחזירה לה אותו . מוירה מחליטה להתקשר לשירותי הרווחה כדי שידאגו לילדה אבל טיילר זועמת עליה כי היא מבינה את הנק המבט של הילדה שק רוצה להשאר עם אבא שלה. כשהאבא חוזר לדרובס לקחת את הבת שלו הם מגלים שהיא לא שם כי טיילר שדאגה שיקחו את הילדה מאביה כבר לקחה אותה חזרה. מוירה מגלה שהמצב בתחנה של פיל לא משהו בכלל ועקבות פריחה מגרדת שהיא מפתחת היא נזכרת בקללה שהיא הטילה על פיל כשהיא התקשתה לסלוח לו. היא מספרת לו על זה ומבטיחה שהיא תנסה לתקן את הכל. בסופו של דבר היא מגלה שכל מה היא הייתה צריכה לעשות זה להיות כנה איתו. פאטריק וטיילר מחליטים לעבור לגור ביחד.

למעלה