שרשור עונה 8 פרק 4
(206 במספרים)

עונה 8 פרק 6 ../images/Emo58.gif(208 במספרים)

כולם מתרגשים מאוד! אלכס חוזר הבייתה סוף סוף. סטיבי כולה מאושרת. בלילה לפני שהוא חוזר היא חולמת חלום מוזר על זה שהיא מגדלת את הילד שלהם לבד. והיא מייחסת את זה לןעובדה שאולי אלכס ירצה לחזור לארגנטינה.היא מדברת על זה עם מוירהבזמן שהן מכינות מקום לפקניק רומנטי במיוחד, ומוירה אומרת לה שתיב לו עובדה שכדאי לו להשאר פה עם התינוק ושאם הוא לא נשאר היא באה איתו
. אלכס נוחת בשלום ומספר לסטיבי שהוא חוזר לתמיד. היא מאושרת לשמוע את זה. הם נושאים לדרובס ובדרך אלכס משתעשע עם מצלמת הווידאו החדשה שהוא קנה בדיוטי פרי. בדרך יש כמה ענפים על השביל ואלכס וסטיבי יוצאים להזיז אותם, סטיבי נתקעת בסבך (אמא טבע קראה לה) ואז קורה הנורא מכל,חלק מהעץ קורס ישר על אלכס. סטיבי מנסה להזעיק עזרה אבל עד שהעזרה מגיעה זה מאוחר מידי. אלכס מת. כולם מזועזעים מהמוות של אלכס, מרכוס מתכחש לזה וקובר את עצמו בתיקון האופנוע של אלכס. בלילה סטיבי מתעוררת בבכי והיא הולכת למקום שבו היה מתוכנן הפקיניק. היא נרדמת שם ובבוקר היא מתעוררת עם צירי לידה. באותו יום סטיבי יולדת את הבן שלה ושל אלכס אבל היא לא מוכנה להסתכל עליו. עד שטיילר מראה לה שבמצלמת הוידאו של אלכס יש מסר שהוא הקליט לילד שניות לפני שהוא מת , מבאותה שניה סטיבי מבינה שהילד הזה הוא הכל והיא מתייחסת אליו ואוהבת אותו.

../images/Emo58.gif

וווואווו מזמן לא דמעתי מפרק של מקלאוד! קודם כל ,המוות הזה היה הכי לא צפוי בעולם, צפיתי שוואלה הופעת אורח הוא בא ויחזור לארגנטינה או משהו, אבל ככה? למות? כל הנאום פרידה שלו מסטיבי (אני אוהב אותך לנצח תשמרי על הבן שלנו ותאהבי אותו ואל תשקעי באבל שלך) כל כך קלייר מתה עוד שניה ומדברת עם טס . מה שעוד הציק לי זה שפאקינג מדובר בדמות ראשית!!! מה עם איזה הלוויה משו?!0טוב אולי בפרק הבא?! למרות שאני לא מאמינה..) ועכשיו הלידה, המשפט שהרופאה אמרה לסטיבי היה כל כך יפה , זה שהיא אמרה לה שהילד הרגיש שהיא צריכה אותו אז הוא בא. ואלכס בתור רוח רפאים ,קלייר כבר אמרתי?! וזה שהיא ילדה בטבע? את קלייר כבר הזכרתי?!
למרות הכל לדעתי מדובר בפרק מוות קלאסי. היו דמעות היו ריגושים מעניין איך ימשיכו את זה..

MissPop

New member
זהו.

אומנם לא ראיתי את הפרק אבל אין לי חשק לראות את אלכס מת...
התוכנית כבר לא אותה תוכנית כשכולם עזבו. עם כל הכבוד לסטיבי, היא לא מעניינת אותי. בטח שגרייס לא מעניינת אותי. אוף. אין טס, אין ניק, אין אלכס, אין קלייר, אין דייב, אין ריילי, אין קייט, אין ג'ודי ומאט. אז למה צריך לצפות בסדרה, תזכירו לי?
בשביל מוירה ופיל??

שאלוהים יעזור לי,אני בטח יהיה הרוסה מהפרק הזה

יהיה מרגש נורא,וכולנו נבכה. אין על סטיבי.מתה עלייה.יכולה ללמד את הנשים בעולם,איך באמת ליהיות אשה.אמא טבע.גם יולדת בטבע. למה הרגו לנו את אלכס?אני זקוקה לווליום באופן דחוף.

אלמוג211

New member
כמעט כל הפרק בכיתי...

כמה כואב לי על סטיבי... אני מעריצה אותה כל כך.... היא הכוכבת שלי...(מה שנקרא) כמעט כל הפרק בכיתי... מתי שנישברתי היה שסטיבי ילדה והיא כל הזמן בכתה בגלל שאלכס לא היה איתה...(הוא גם לא יהיה) אני ישאל שוב... מישהו יכול להביא לי את השיר פתיחה?

איפה אתם רואים את הפרקים החדשים שעוד

לא שודרו בכלל?אתם כל כך מעודכנים.איפה אני יכולה לראות את הפרק הזה,עונה 8 פרק 6 ?? לא כתבתי כמה ימים,כי הייתי נורא עסוקה,תחילת שנת הלימודים וכ'ו.בבקשה תענו לי.

אני קראתי את התקציר של עונה 8,פרק 6 .......

אני מה זה בוכה.לא מאמינה.למה הרגו לנו את אלכס?החתיך,המקסים והיפה?כל הסדרה,אני חושבת שהלוואי שיהיה לי מישהו בחיים כמו אלכס.

למעלה