מוכרים גם מנגות??|זבנג|
D De-Panther New member 12/6/07 #18 מוכרים גם מנגות??../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
N NoAmItA ChAn New member 12/6/07 #19 אני קניתי שני טינטינם (קומיקס שולט), אח שלי את האסטריקס (קומיקס) החדש (כל השאר יש לנו XPP) ואבא שלי כל מיני ספרים לא מוכרים '.'
אני קניתי שני טינטינם (קומיקס שולט), אח שלי את האסטריקס (קומיקס) החדש (כל השאר יש לנו XPP) ואבא שלי כל מיני ספרים לא מוכרים '.'
D De-Panther New member 12/6/07 #24 מוציאים עדיין אסטריקס??../images/Emo2.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
N Nittle Grasper New member 13/6/07 #28 שניהם זה קומיקסים צרפתיים המלווה של טינטין זה כלב, ואסטריקס זה קומיקס. (אני יודעת שהעשרתי את הידע שלך עכשיו ברמות. זה פשוט 2 מתוך השאלות על תרבות צרפת שהיו לבגרות... חהחה זה כבר מאחוריי ומותר לי לשכוח D: יש מצב שקיבלתי 99 *O* אומשו כזה)
שניהם זה קומיקסים צרפתיים המלווה של טינטין זה כלב, ואסטריקס זה קומיקס. (אני יודעת שהעשרתי את הידע שלך עכשיו ברמות. זה פשוט 2 מתוך השאלות על תרבות צרפת שהיו לבגרות... חהחה זה כבר מאחוריי ומותר לי לשכוח D: יש מצב שקיבלתי 99 *O* אומשו כזה)
N NoAmItA ChAn New member 13/6/07 #30 טחח, ידעתי את כל זה ../images/Emo11.gif לכלב של טינטין קוראים שלגי ולכלב של אובליקס קוראים קומיקס D< ולקומיקס יש שפםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם~!!!!!!!1111 (בעצם לכמעט כל מי שבאסטריקס יש שפם D<)
טחח, ידעתי את כל זה ../images/Emo11.gif לכלב של טינטין קוראים שלגי ולכלב של אובליקס קוראים קומיקס D< ולקומיקס יש שפםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם~!!!!!!!1111 (בעצם לכמעט כל מי שבאסטריקס יש שפם D<)
D De-Panther New member 12/6/07 #17 נראה אותך משרשרת את כל הפורום../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
A AsagiSama New member 12/6/07 #23 ../images/Emo176.gifשבוע הספר 3> פסיעות על רצפת הזמיר-ליאן הרן אשתו של הנוסע בזמן-אודרי ניפנגר תרועת מוות-טרי פראצ'ט אני עוד אהנה החופש הזה ^_________^
../images/Emo176.gifשבוע הספר 3> פסיעות על רצפת הזמיר-ליאן הרן אשתו של הנוסע בזמן-אודרי ניפנגר תרועת מוות-טרי פראצ'ט אני עוד אהנה החופש הזה ^_________^
A AsagiSama New member 12/6/07 #26 ../images/Emo176.gifפעם שניה XD היה היום מבחן בקראטה ^^ והיה נחמד. ועליתי דרגה ^_______________________^; מקיו 7 לקיו 6. (נו, זה נקרא לעלות. גם לי לקח זהמן להתרגל XD) חהחהחהחהחהחה. :] יאי ^_^
../images/Emo176.gifפעם שניה XD היה היום מבחן בקראטה ^^ והיה נחמד. ועליתי דרגה ^_______________________^; מקיו 7 לקיו 6. (נו, זה נקרא לעלות. גם לי לקח זהמן להתרגל XD) חהחהחהחהחהחה. :] יאי ^_^