אתמול התחנפה אליו בספר זיכרונות, כתבה שמחכה לצאת לבלות ביחד ולהיות חברים בחוץ, התפספסנו בבית האח וכו'בריון עלוב
מירר את חייה שלושה חודשים
ושעה לפני הגמר
מתנצל
שמחה שהיא לא קנתה את ההתנצלות
של האפס הזה
כל כך עצוב שהכלומניק הבריון הזה
הוא מי שמועמד לזכיה.
הדר..אני לא מאמין שפרידה הולכת להיות מודחת ברביעי...בטיקטוק כולם מצביעים לנועם ודני
כשזאת הייתה מלאני לא שמחתי לאיד
די ארז, אין מצב, שביק....אני לא מאמין שפרידה הולכת להיות מודחת ברביעי...בטיקטוק כולם מצביעים לנועם ודני
אין גמר בלי פרידהאני לא מאמין שפרידה הולכת להיות מודחת ברביעי...בטיקטוק כולם מצביעים לנועם ודני
נפרדנו כך הייתה דממה לא היה כבר מה לומר כול זאת היה אתמול ונדמה שחלפה לה שנה
שורף לו שהוא לא מרכז העניינים... היה חייב להרוסאיזה מנחוס אור. לפני שעה הפינתי היה בפינת עישון צחוקים והרמות, הוא בא והפך אותה לפינת תשעה באב.
וגם למה עצר להם את הכתיבה של השיר?! עכשיו לעולם לא נדע איזה להיט היה יכול להיות להם
שיצא ויראה את הסרטונים בטיקטוק של פרידני הוא יקנא ויגיד לעצמו איך לא הקמתי צוות מתחרה עם לוחמת הצדקשורף לו שהוא לא מרכז העניינים... היה חייב להרוס
כל העונה אני אומרת שאור תקע את העונהאיזה מנחוס אור. לפני שעה היו בפינת עישון צחוקים והרמות, הוא בא והפך אותה לפינת תשעה באב.
וגם למה עצר להם את הכתיבה של השיר?! עכשיו לעולם לא נדע איזה להיט היה יכול להיות להם
תכלס איזה כיף אם אור הולך ברביעי ונוכל לראות קצת את דני סולוכל העונה אני אומרת שאור תקע את העונה
ודני כבר סגר עם אמילי לעשות שיר (ראפ?) ביחדגם נס וסטילה התחילו בטיקטוק
פרידני זה במינימום הקמילה קביו ושון מנדס הבאים.
תרגום חופשי: "למה דני לא מוריד חולצה?"למה הם לא נכנסים לבריכה?
קצת לשחות מטר לפה מטר לשם, מה יש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.