willing
Well-known member
עם התנצלויות כאלו, עדיף פשוט לטנףהכי "סליחה אם פגעתי" שלךכל הכבוד
![]()
עם התנצלויות כאלו, עדיף פשוט לטנףהכי "סליחה אם פגעתי" שלךכל הכבוד
![]()
ברומא התנהג כרומאיעם התנצלויות כאלו, עדיף פשוט לטנף![]()
גם אני אהבתי את הפרשנות....אני יודעת שלמי שלא מאמין זה נשמע שטויות וסיפורי סבתא.
אור אמר עכשיו שקדיש על הנפטר נאמר בארמית כדי לבלבל את השטן כדי שלא יפריע לקדיש על הנפטרים. אני לא מכירה את הפרשנות הזו אבל אהבתי אותה.
בכלל יש ביהדות את הנושא של שטן ולילית ושאר מזיקים אבל רצוי לא להתעסק בזה.
אומרים שלאדם אסור לאחל דבר רע לעצמו כדי שהשטן לא ישמע...
אני מכירה כמה מקרים כאלה לצערי.
מי שלא מאמין זכותו, אבל בבקשה אל תזלזלו.
לגמריגם אני אהבתי את הפרשנות....
זה מוסיף נופך...ומסתוריות....
להרחיק...את כוחות האופל....
בעת התפילה....
היא נהנית ומשתלבת, זה הכי תחליף למסיבה בשבילההדר את לא במסיבת ריקודים תרגעי בבקשה
נתתי לך תשובה בהמשך.... משום מה היא התפספסה לי כתגובה לפוסט שלך אבל תדפדפי ותמצאי את התגובהמרגוליקו - לא ברור לי למה אדם יאחל רע לעצמו...את יכולה לתת דוגמה מהמקרים שאמרת שידועים לך? מסקרן...
אני כל כך הולכת להציק לו בגמר כשיעיפו את יוסי ראשוןיוני עבר ל"אם יוסי יצא"
כבר לא בטון שמנצח
הכל פתוח.
יוסי לא ייצא ראשון בגמר, דני או נועם או אור ייצאו לפניו. יוסי אם לא מנצח ייצא רביעי או שלישיאני כל כך הולכת להציק לו בגמר כשיעיפו את יוסי ראשון![]()
לא יפה צריך היגיון בסיפור הזהאני כל כך הולכת להציק לו בגמר כשיעיפו את יוסי ראשון![]()
יש הגיון, איזה טעם היה לעוז לארגן את הכרטיס ליוסי. הרי היה ברור שיוסי זה שיקבל את הכרטיס מבין כל אלה שנשארו שםלא יפה צריך היגיון בסיפור הזה
אני דברתי על הגיון של יוני לא של עוזיש הגיון, איזה טעם היה לעוז לארגן את הכרטיס ליוסי. הרי היה ברור שיוסי זה שיקבל את הכרטיס מבין כל אלה שנשארו שם
באמת אתם מחפשים הגיון אצל עוז הטמבל הזה?יש הגיון, איזה טעם היה לעוז לארגן את הכרטיס ליוסי. הרי היה ברור שיוסי זה שיקבל את הכרטיס מבין כל אלה שנשארו שם
אנחנו מחפשים הגיון בכל הכאוס הזה. זה באמת odבאמת אתם מחפשים הגיון אצל עוז הטמבל הזה?
נדבקו מיוני 🫨באמת אתם מחפשים הגיון אצל עוז הטמבל הזה?
יוסי "מלבין" את הדר בתוך הביתיש הגיון, איזה טעם היה לעוז לארגן את הכרטיס ליוסי. הרי היה ברור שיוסי זה שיקבל את הכרטיס מבין כל אלה שנשארו שם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.