סטיריקון9
Well-known member
מה זה אוהב, שידבר על זה עם יוסי אסתריקה שמתנדבת בעמותות עם כלבים מעורבים ומשמשת אומנההוא אוהב חיות?
יפה
מה זה אוהב, שידבר על זה עם יוסי אסתריקה שמתנדבת בעמותות עם כלבים מעורבים ומשמשת אומנההוא אוהב חיות?
יפה
הבנתי שיש לו כלב ואפילו גידל ארנבתמה זה אוהב, שידבר על זה עם יוסי אסתריקה שמתנדבת בעמותות עם כלבים מעורבים ומשמשת אומנה
הבנת שבחר בפיטבול, אלו כלבים שגם עבריינים אהבו להסתובב איתם בעבר זה היה "באופנה" להפגין שאתה חזק, לכלב יש את נעילת השיניים העצומה ביותר בגלל מבנה הלסת וכמות השרירים השרירים בהשוואה לכלבים אחרים. אם לא מאלפים זה כלי. היו כבר הרבה נשיכות בגלל חוסר אחריות של הבעלים. אז לא כולם אבל לא מתלהבת גם לא מהסיפור שהכלב הגיע עם חתול בפה. ארנבת כי לא מעט הורים בניסוי הזה על החיות לטפח אהבת חיות והרגעה בליטוף. צבי ים אסורים לגידול ע"פ חוק. לא הייתי מכתירה אותו כאוהב בע"חהבנתי שיש לו כלב ואפילו גידל ארנבת
כל מילה לא היה לי כח לכתוב את זה!הבנת שבחר בפיטבול, אלו כלבים שגם עבריינים אהבו להסתובב איתם בעבר זה היה "באופנה" להפגין שאתה חזק, לכלב יש את נעילת השיניים העצומה ביותר בגלל מבנה הלסת וכמות השרירים השרירים בהשוואה לכלבים אחרים. אם לא מאלפים זה כלי. היו כבר הרבה נשיכות בגלל חוסר אחריות של הבעלים. אז לא כולם אבל לא מתלהבת גם לא מהסיפור שהכלב הגיע עם חתול בפה. ארנבת כי לא מעט הורים בניסוי הזה על החיות לטפח אהבת חיות והרגעה בליטוף. צבי ים אסורים לגידול ע"פ חוק. לא הייתי מכתירה אותו כאוהב בע"ח
הכל אצלו פוזות = פוזות של עבריין.כל מילה לא היה לי כח לכתוב את זה!
לגמרי!הכל אצלו פוזות = פוזות של עבריין.
אור לגויים כפרעליולמרות הכל
יש משהו מבדר באור (כשהוא לא על מוד אובסס).
הוא הדייר האובססיביאור לגויים כפרעליו
שרד את האובסס של הדר רק על זה מגיע לו זכיה
כשתסיים העונהאם הייתי זוכה באח
זה שיר הזכיה שלי
נקרעת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאם הייתי זוכה באח
זה שיר הזכיה שלי
אבל טורטי מלאני חכמה ודני טמבלול היא תשתעמם איתו אחרי דקה...החבר של מלאני לא בא לי בטוב
לא יודעת למה
תכלס
היא ודני
יהיו כל כך יפים יחד.. אמאלה.
אבל טורטי מלאני חכמה ודני טמבלול היא תשתעמם איתו אחרי דקה...
הוא דווקא יותר קלסו ממופע שנות השבעים
לא, לא צפיתיהוא דווקא יותר קלסו ממופע שנות השבעים
מכירה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.