לפעמים כשנורא משעמם, אני חושבת לעצמי כמה עידן נראה יפה על המסךאין לי שמץ מה קורה ולא מעניין אותי
עידן נראה משועמם כמוני מהבית
אבל באיזה מחיר....חברים אני מזכיר לכם שההצבעה פתוחה ואנחנו חייבים להצביע לעינבי המתוקה כדי להעיף את קורל, בן, או אחד מהתאומים הביתה.
זו חובתנו המוסרית! אז לא להרדם, להצביע לעינב ובואו נחזיר את קורלי הביתה.
מה הן כמה צעקות שמחה של עלמה צעירה לעומת הסבל שקורלי עוברת שם? בחורה שחייבת לחזור לשפיות ולשגרת יומה. תעזרי לזה לקרות, ניק!אבל באיזה מחיר....
הבחורה חמודה והכל אבל הצרחות שלה
אפילו לעידן ואמילי שהם מועדפיי אני לא מצביעהמה הן כמה צעקות שמחה של עלמה צעירה לעומת הסבל שקורלי עוברת שם? בחורה שחייבת לחזור לשפיות ולשגרת יומה. תעזרי לזה לקרות, ניק!
ריגשתאפילו לעידן ואמילי שהם מועדפיי אני לא מצביעה
אבל אולי, אולי , למען הסולידריות אני אצביע חד פעמי לעינב
אם לא נתמוך אחד בבחירות המוזרות של השני, בשביל מה אנחנו פהריגשת
היא מסלפת עובדות כמו קורלי...חברים אני מזכיר לכם שההצבעה פתוחה ואנחנו חייבים להצביע לעינבי המתוקה כדי להעיף את קורל, בן, או אחד מהתאומים הביתה.
סיכוי טוב שבראש בראש יהב זה שהולךחברים אני מזכיר לכם שההצבעה פתוחה ואנחנו חייבים להצביע לעינבי המתוקה כדי להעיף את קורל, בן, או אחד מהתאומים הביתה.
אני יכולה לראות את זה. אני לא סולדת ממנו בכלל, אבל הכי פחות ברור לי מה הוא רוצה ומי הוא,סיכוי טוב שבראש בראש יהב זה שהולך
הרבה סולדים ממנו
אני עונה רק בשמילא ממש נכנסתי לעונה הזאת
צפיתי בשלושה פרקים אחרונים
אבל קוראת פה כמעט הכל.
רוצה להבין, למה יהב כל כך לא אהוב?
הוא בעיניי היחיד שמענין אותי.
אני עונה רק בשמי
הוא יהיר
מלא מגננות שלא מאפשר להכיר מי הוא באמת
הוא מציג דמות שניכר שעבד עליה הרבה בבית
אה ומדבר בפתגמים וסיסמאות
מהעיניים שלי יש קצת וויב של טרול...לא ממש נכנסתי לעונה הזאת
צפיתי בשלושה פרקים אחרונים
אבל קוראת פה כמעט הכל.
רוצה להבין, למה יהב כל כך לא אהוב?
הוא בעיניי היחיד שמענין אותי.
תדחה אותו? יוני הם מחזיקים ידיים מתחת לשמיכות כמו אורנה ודן חחחח לא נראה לי שתהיה דחייה מכל צד. ימשיכו להתקרב עד שאחד יודחיהב והדר באו עם תוכנית סדורה
יהב הדייר היחיד שיכול לגמור את הדר
להתקרב להתקרב
ועוד חודש לעשות צעד אמיתי
היא תדחה אותו
הוא עושה לה דנית
נגמר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.