האמא זה כאילו קובי אוז עושה פרודיה בארץ נהדרת.
פאף פה Well-known member 4/6/24 #60 נכתב ע"י GALxp: כרגע האמא מבדרת אותי, אבל אני בטוח ששבוע הבא אני אחשוב אחרת. לחץ כדי להרחיב... הייתי בטוחה שהיא שחקנית
נכתב ע"י GALxp: כרגע האמא מבדרת אותי, אבל אני בטוח ששבוע הבא אני אחשוב אחרת. לחץ כדי להרחיב... הייתי בטוחה שהיא שחקנית
Psy Bear Well-known member 4/6/24 #65 הנה היא גם מכירה את פרידה. כולם מכירים את כולם. המלהקים הולכים לאותו בית קפה ואוספים משם את כל הקאסט.
הנה היא גם מכירה את פרידה. כולם מכירים את כולם. המלהקים הולכים לאותו בית קפה ואוספים משם את כל הקאסט.
פאף פה Well-known member 4/6/24 #66 חיים ועידן מקסימים האמא והבת איומות קורלי ופרידה מעצבנות ואמילי מיותרת את אור יהיה לי קשה לסבול
פגעסוס Well-known member 4/6/24 #74 עד עכשיו נכנסו 18 אנשים לבית (כולל שני ה AI) . מחר אמור להכנס עוד אחד. אז אם ה AI יישארו, זה אומר שיהיו 19 דיירים בתחילת העונה. אם יעזבו יהיו 17. כך או כך, זה הרבה.
עד עכשיו נכנסו 18 אנשים לבית (כולל שני ה AI) . מחר אמור להכנס עוד אחד. אז אם ה AI יישארו, זה אומר שיהיו 19 דיירים בתחילת העונה. אם יעזבו יהיו 17. כך או כך, זה הרבה.
GALxp Well-known member 4/6/24 #77 מי שידליק את ערוץ 26 לראשונה לא יבין איך דיירי הכניסה השניה הספיקו להחליף בגדים כל כך מהר