** שרשור ערב היום ה-31 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

ניצנץ63

Well-known member
מרי, מעתיקה לפה תגובה שכתבתי לך אבל הספקת לסגור את השרשור:

ברור שהוא חסר לה מאוד
וברור שהיא חסרה לו מאוד
רק איתו היו לה שיחות עם עומק...
ואגב גם לו רק איתה...

שחף הוא אישיו כי הוא לא בא בטוב למרות מה שהוא מנסה לשדר...מבחינתו הנתק הזה מעולה לו.

תשמעי
המילים שהוא אמר,ההשפלות,זה שהוא שר לה כל הזמן "כמה רוע"...זה לא בכדי
זה כי הוא פגוע (לא שחלילה אני מצדיקה את זה,זו התנהגות מזעזעת מצידו!!)

זה שהיא מדברת עליו הרבה (ולעיתים מחרטטת) זה כי היא פגועה.

אבל...
אחרי כל מה שקרה
אני אישית מעדיפה שיהיו מנותקים לגמרי.
אף אחד מהם עם האגו שלו לא יתנצל או יסביר
הם נעולים ומתבצרים בעמדו שלהם.
זה יוכל להשתנות רק אם האח ישים אותם במשימה כלשהי לבד במקום סגור, בלי התערבות של אף אחד!
חבל שהם לא רואים מהצד איך הדיירים מצליחים לסכסך בין הזוגות האחרים, ונכנסים אחד לשני לתחתונים. חבל שהם לא מבינים שניהם שלכולם סביבם יש עניין שהם לא יסתדרו... אני חושבת שהדרך של אופק לעקוץ אותה לא לעניין, והוא ממשיך עם זה לצערי (לדעתי פשוט קשה לו בלעדיה וזה כמו אחד שמושך לילדה בצמות). כל עוד הוא יהיה קרוב לשני הזוגות לצערי הוא רק ילך ויחמיר. הוא חייב מישהו שיכניס לו לראש איך הוא נראה מהצד עם ההתנהגות הזו וכמה זה הורס לו. מאידך, הגיע הזמן שמישהו ינער ניעור רציני את טליה. אני לא אקבל את זה בשום צורה שבחורה תמשיך להגיד "כן אני יודעת שאני מבלבלת" ותמשיך להתנהל באותה צורה עם כל גבר שני ותתייחס בביטול לתעתוע הזה! אם גבר היה משחק ככה עם בחורה (אפשר אולי להשוות לזה את אליאב), גם בבית וגם בחוץ היו מזדעקים על זה. לטובת שניהם מישהו נייטרלי צריך לשים להם מראה. אין להם שיחות עם פסיכולוגים בעונה הזו?!

REUT91

Well-known member

זה יוכל להשתנות רק אם האח ישים אותם במשימה כלשהי לבד במקום סגור, בלי התערבות של אף אחד!
חבל שהם לא רואים מהצד איך הדיירים מצליחים לסכסך בין הזוגות האחרים, ונכנסים אחד לשני לתחתונים. חבל שהם לא מבינים שניהם שלכולם סביבם יש עניין שהם לא יסתדרו... אני חושבת שהדרך של אופק לעקוץ אותה לא לעניין, והוא ממשיך עם זה לצערי (לדעתי פשוט קשה לו בלעדיה וזה כמו אחד שמושך לילדה בצמות). כל עוד הוא יהיה קרוב לשני הזוגות לצערי הוא רק ילך ויחמיר. הוא חייב מישהו שיכניס לו לראש איך הוא נראה מהצד עם ההתנהגות הזו וכמה זה הורס לו. מאידך, הגיע הזמן שמישהו ינער ניעור רציני את טליה. אני לא אקבל את זה בשום צורה שבחורה תמשיך להגיד "כן אני יודעת שאני מבלבלת" ותמשיך להתנהל באותה צורה עם כל גבר שני ותתייחס בביטול לתעתוע הזה! אם גבר היה משחק ככה עם בחורה (אפשר אולי להשוות לזה את אליאב), גם בבית וגם בחוץ היו מזדעקים על זה. לטובת שניהם מישהו נייטרלי צריך לשים להם מראה. אין להם שיחות עם פסיכולוגים בעונה הזו?!
כנראה שלהפקה נוח שזה המצב בניהם. לפחות לבנתיים.

הצודקת11

Well-known member

לטובת שניהם

שיהיו רחוק אחד מהשנייה

עדיף

Maybe Mary

Well-known member
מנהל

ניצ
אני מסכימה כמעט עם הכל
(לא לגבי החלק שכתבת על טליה,אבל אני לא טוענת שאין בה אשמה,יש בה אחריות ואשמה...אבל לא כמו שאת מתארת את זה)

אני אגיד לך מה הבעיה
לכל אחד מהאינטרס שלו טוב אופק נפיץ
כולל האח הגדול.
אז הוא לא יעצור את זה,אף אחד לא יעצור את זה....
וכרגע גם מי שינסה - אופק יתפרץ עליו.

אופק צריך להיות הפסיכולוג של אופק
הוא צריך להבין מה מניע אותו לעשות את מה שהוא עושה
הוא צריך לקחת החלטות
הוא צריך לעשות חשבון נפש

מסכימה לחלוטין ששניהם צריכים מראה כי שניהם מתנהגים כמו ילדים.
מונעים מאגו ופגיעה,כי שניהם פגועים....כל אחד מסיבותיו שלו.

עכשיו מנקודת המבט האישית שלי - אופק מתחיל לאבד את זה
ולמרות כל הכעס שיש כלפיו,אני עדיין אוהבת אותו...וזה כואב לי.
בכל פעם שאני רואה שהוא עושה טעות (והוא עושה!) זו עוד צביטה בלב.

אני כל כך מקווה שהוא יחזור לעצמו...(אלא אם מה שראינו זה לא באמת היה הוא וכרגע אנחנו מקבלים את אופק האמיתי)
ולא,אין פה תקווה שקשורה לטליה
אני חושבת שעדיף שיהיו בנתק כי זה הופך להיות מאוד מאוד מכוער.

יש לי עוד אבל חפרתי ממש :)

ניצנץ63

Well-known member
ניצ
אני מסכימה כמעט עם הכל
(לא לגבי החלק שכתבת על טליה,אבל אני לא טוענת שאין בה אשמה,יש בה אחריות ואשמה...אבל לא כמו שאת מתארת את זה)

אני אגיד לך מה הבעיה
לכל אחד מהאינטרס שלו טוב אופק נפיץ
כולל האח הגדול.
אז הוא לא יעצור את זה,אף אחד לא יעצור את זה....
וכרגע גם מי שינסה - אופק יתפרץ עליו.

אופק צריך להיות הפסיכולוג של אופק
הוא צריך להבין מה מניע אותו לעשות את מה שהוא עושה
הוא צריך לקחת החלטות
הוא צריך לעשות חשבון נפש

מסכימה לחלוטין ששניהם צריכים מראה כי שניהם מתנהגים כמו ילדים.
מונעים מאגו ופגיעה,כי שניהם פגועים....כל אחד מסיבותיו שלו.

עכשיו מנקודת המבט האישית שלי - אופק מתחיל לאבד את זה
ולמרות כל הכעס שיש כלפיו,אני עדיין אוהבת אותו...וזה כואב לי.
בכל פעם שאני רואה שהוא עושה טעות (והוא עושה!) זו עוד צביטה בלב.

אני כל כך מקווה שהוא יחזור לעצמו...(אלא אם מה שראינו זה לא באמת היה הוא וכרגע אנחנו מקבלים את אופק האמיתי)
ולא,אין פה תקווה שקשורה לטליה
אני חושבת שעדיף שיהיו בנתק כי זה הופך להיות מאוד מאוד מכוער.

יש לי עוד אבל חפרתי ממש :)
שאלה, למה אתם לא מנסים להבין שאולי אופק ראה וחווה הרבה יותר ריקושטים וניצול מטליה מכפי שאנחנו ראינו את זה בשברי הלייב שזכינו לראות?! את יכולה לתאר לעצמך כמה קטעים הסתירו מאיתנו! הוא תיאר המון דברים שלא הראו לנו, פעמים רבות שהיא האשימה אותו ושהוא לא ידע איך להתנהג איתה, אם להתרחק או להמשיך להיות קרוב כשהוא מרגיש מנוצל ופגוע... את חושבת שזה נעים עבורו ללכת בבית ולהרגיש ולראות שהיא מפזרת לכולם סיפורים שהיא זו שלא רצתה אותו ושהוא היה בכיס שלה?! היא הרי עשתה לו את זה תוך כדי הקשר שלהם! היא זלזלה בו לא פעם ודיברה עליו מאחורי גבו באופן שונה מאיך שהיא דיברה מולו. הוא ראה גם הרבה יותר סיטואציות מוזרות בהתנהלות שלה בבית מאשר שאנו ראינו. היו איספור פעמים בהן היא רצתה את חברתו אבל תשומת הלב שלה כל הזמן חיפשה החוצה מהשיחות שלהם, כאילו חיפשה את אליאב בכל רגע. זה מעליב הדברים האלה. אפשר לצחוק הרבה על ההתנהלות של שחף, אבל לדעתי זה שהוא לא עובר כרגע את הגבול ומתחיל עם טליה זה כי הוא מכבד את זה שלשרין יש רגש אליו והוא לא רוצה שהיא תיפגע, למרות שהוא אפילו לא נמצא בשום צורה בקשר עם שרין כמו שטליה ואופק היו... . טליה לצערי לא ריחמה ולא התחשבה ברגשותיו של אופק גם כשהיא היתה איתו ותוך כדי לא הפסיקה לחפש את אליאב ולפלרטט עם שחף במקביל. אני חושבת שהיא ידעה לאורך כל הדרך שאופק רגיש אליה מאד והיא ניצלה אותו פשוט בכוונה תחילה. לדעתי היא לא עשתה את זה מתוך רוע, היא באמת נמשכה אליו ממש, ולדעתי אם הוא היה בן 30 ופחות אתאיסט היא היתה כבר מרוחה עליו בכל מקום אפשרי, ועדיין... היא ידעה הכל והמשיכה להשתמש בו וזה ממש ממש לא בסדר. אם זה היה גבר ולא אישה יפה כמוה זה לא היה מתקבל בכזו הבנה.

נערך לאחרונה ב:

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
שאלה, למה אתם לא מנסים להבין שאולי אופק ראה וחווה הרבה יותר ריקושטים וניצול מטליה מכפי שאנחנו ראינו את זה בשברי הלייב שזכינו לראות?! את יכולה לתאר לעצמך כמה קטעים הסתירו מאיתנו! הוא תיאר המון דברים שלא הראו לנו, פעמים רבות שהיא האשימה אותו ושהוא לא ידע איך להתנהג איתה, אם להתרחק או להמשיך להיות קרוב כשהוא מרגיש מנוצל ופגוע... את חושבת שזה נעים עבורו ללכת בבית ולהרגיש ולראות שהיא מפזרת לכולם סיפורים שהיא זו שלא רצתה אותו ושהוא היה בכיס שלה?! היא הרי עשתה לו את זה תוך כדי הקשר שלהם! היא זלזלה בו לא פעם ודיברה עליו מאחורי גבו באופן שונה מאיך שהיא דיברה מולו. הוא ראה גם הרבה יותר סיטואציות מוזרות בהתנהלות שלה בבית מאשר שאנו ראינו. היו איספור פעמים בהן היא רצתה את חברתו אבל תשומת הלב שלה כל הזמן חיפשה החוצה מהשיחות שלהם, כאילו חיפשה את אליאב בכל רגע. זה מעליב הדברים האלה. אפשר לצחוק הרבה על ההתנהלות של שחף, אבל לדעתי זה שהוא לא עובר כרגע את הגבול ומתחיל עם טליה זה כי הוא מכבד את זה שלשרין יש רגש אליו והוא לא רוצה שהיא תיפגע. והוא אפילו לא נמצא בשום צורה בקשר עם שרין כמו שטליה ואופק היו... אני חושבת שהיא ידעה לאורך כל הדרך שאופק רגיש אליה מאד והיא ניצלה אותו פשוט בכוונה תחילה. לדעתי היא לא עשתה את זה מתוך רוע, היא באמת נמשכה אליו ממש, ולדעתי אם הוא היה בן 30 ופחות אתאיסט היא היתה כבר מרוחה עליו בכל מקום אפשרי, ועדיין... היא ידעה הכל והמשיכה להשתמש בו וזה ממש ממש לא בסדר. אם זה היה גבר ולא אישה יפה כמוה זה לא היה מתקבל בכזו הבנה.
אני מדברת א'
את עונה לי ח'

הבהרתי לגביי טליה מיליון פעמים...באמת שאני לא מתכוונת להמשיך להבהיר מה אני חושבת.

טליה לא אשמה במה שיוצא מאופק
אופק לא אשם במה יוצא מטליה

דיי להאשים אחרים.
ההתנהגות שלהם היא באחריותם בלבד!

merilue

Well-known member
לפעמים לא צריך משהו מיוחד בשביל סתם להיות בנאדם נחמד ,והיא כזו
בסהכ נעימה ,לא ככה קטנטונת?
היא באמת אשה נחמדה
אין בה רוע והיא נעימה
מה שכן הנישוקים עם דניאל,קרינג'

merilue

Well-known member
אין מצב שדינה לא יודעת לבשל.
היא לא רוצה להיות במטבח כל היום וזה לגיטימי ..

Pachulii

Well-known member
טליה ישנה.... :p זה מה שחסר לה עכשיו קנס וכולם יצאו עליה

מצב
הנושא נעול.
למעלה