ראש גזר 6789809896
Well-known member
כן זה היה מתוך הגנה עצמית לא כי הוא אליםיש שיחה בין אופק דניאל ונדמה לי שחף שבו דניאל סיפר איך ניסה להפריד ואופק תקף אותו ולכן זז הצידה ולא התערב
כן זה היה מתוך הגנה עצמית לא כי הוא אליםיש שיחה בין אופק דניאל ונדמה לי שחף שבו דניאל סיפר איך ניסה להפריד ואופק תקף אותו ולכן זז הצידה ולא התערב
מתוך הגנה עצמית על מה?כן זה היה מתוך הגנה עצמית לא כי הוא אלים
הם אמרו שדחפו אותו על מיטה לא אז אני מניח שבאינסטינקט הוא נתן לדניאל מכה לא בכוונה של אלימותמתוך הגנה עצמית על מה?
נכוןהם אמרו שדחפו אותו על מיטה לא אז אני מניח שבאינסטינקט הוא נתן לדניאל מכה לא בכוונה של אלימות
כנראה שהוא בא להתקרב לקאזם או משהו כזהנכון
אבל למה היו צריכים לזרוק אותו על המיטה?
אז כנראה שהוא כן הגיע למצב שאיבד את זה ?כנראה שהוא בא להתקרב לקאזם או משהו כזה
אני גם לא חושב שהוא אליםאז כנראה שהוא כן הגיע למצב שאיבד את זה ?
אם דניאל לא הצליח להשתלט עליו והיו צריכים עוד 2 (וזה מהפה של אופק ודניאל) לשלוט בו...
אני תוהה למה? למה צריך 3 אנשים להשתלט על מישהו?
ושוב,אני לא חושבת שאופק אלים
אני כן חושבת שהוא מאוד היה קרוב לזה לפי מה שהם מתארים ולפי מה שהוא בעצמו אומר.
הוא בא להתקרב לקאזם. דיבר על עם שחף ואמר לו "אתה הבנת אבל שלא התכוונתי להרביץ לו, נכון?", אבל כנראה מהצד של הדיירים זה נראה שזה הולך לשםנכון
3 דיירים שצריכים להשתלט על דייר אחד...הוא בא להתקרב לקאזם. דיבר על עם שחף ואמר לו "אתה הבנת אבל שלא התכוונתי להרביץ לו, נכון?", אבל כנראה מהצד של הדיירים זה נראה שזה הולך לשם
באמת שעד שלא נראה לא נבין..השאלה אם נראה3 דיירים שצריכים להשתלט על דייר אחד...
זה בהחלט נראה מהצד של הדיירים שזה הלך לכיוון ממש ממש ממש לא טוב.
אם נראה זו השאלה הכי גדולהבאמת שעד שלא נראה לא נבין..השאלה אם נראה
עריכה לטובת אופק לא תהיה, בטוחה בזה ב200%, פשוט כן נראה לי חשוב להבין מה הייתה הסיטואציה. אני בטוחה שהוא עשה את זה לא בכוונה כי מה האינטרס כבר לפגוע בדניאל. אולי נבהל, אולי דווקא מי שעצר הפעיל יותר מדי כוח והוא בתגובה עשה תנועות לא נכונות. פשוט צריך לראות ולהבין אבל כך או כך, להגיע למצב הזה זה לא טוב.אם נראה זו השאלה הכי גדולה
יותר מכל ריב או בולשיט שהיה שם - זה הכי קריטי לי לראות.
בינתיים אני מסתמכת על מה שאופק אומר (שאל את נתנאל אם הכאיב לו ואמר לו שכמעט שבר לדניאל שן)
ועל מה שמי שהיה מעורב בהשתלטות עליו אומר.
כי מה נעשה
עוז @%$%$ והסיכוי שנראה מה באמת קרה ולא ערוך לטובת מישהו אפסי
אני לא רוצה עריכה לטובת אופקעריכה לטובת אופק לא תהיה, בטוחה בזה ב200%, פשוט כן נראה לי חשוב להבין מה הייתה הסיטואציה. אני בטוחה שהוא עשה את זה לא בכוונה כי מה האינטרס כבר לפגוע בדניאל. אולי נבהל, אולי דווקא מי שעצר הפעיל יותר מדי כוח והוא בתגובה עשה תנועות לא נכונות. פשוט צריך לראות ולהבין אבל כך או כך, להגיע למצב הזה זה לא טוב.
כי הוא קם ממנה בכעס ולא רצו שיתקרב לקאזם, הרי יש איתו ניסיון מרנכון
אתמול כשאופק דיבר עם שחף ודניאל הצטרף, אופק אמר ״יש לי אותך ואותך בבית״ ודניאל כדי לוודא (ולהצחיק) שאל גם אני כלול? (משהו בסגנון) והוסיף ״לא שמת לב, מה? כשבאתי להזיז אותך חטפתי כאפה פה (ושם את היד על העורף) והם צחקו כי ברור שאופק לא שם לב! בגלל זה הוא אמר בצחוק/בציניות ״כמעט העפתי לדניאל שן״כן זה היה מתוך הגנה עצמית לא כי הוא אלים
העניין זה למה הוא בא להרגיע אותו יכול להיות שאופק איבד את העשתונות ובא להתקרב למישהואתמול כשאופק דיבר עם שחף ודניאל הצטרף, אופק אמר ״יש לי אותך ואותך בבית״ ודניאל כדי לוודא (ולהצחיק) שאל גם אני כלול? (משהו בסגנון) והוסיף ״לא שמת לב, מה? כשבאתי להזיז אותך חטפתי כאפה פה (ושם את היד על העורף) והם צחקו כי ברור שאופק לא שם לב! בגלל זה הוא אמר בצחוק/בציניות ״כמעט העפתי לדניאל שן״
אנחנו לא יודעים לא ראינוהעניין זה למה הוא בא להרגיע אותו יכול להיות שאופק איבד את העשתונות ובא להתקרב למישהו
ויכול להיות שקאזם הוציא אותו מדעתו והוא איבד את העשתונתאנחנו לא יודעים לא ראינו
סביר להניח שצעק והתרתח וכשקם רצו למנוע ממנו להתקרב ליתר בטחון
איבד את העשתונות זה ספקטרום שלם.... נראה היום (או בשבת)ויכול להיות שקאזם הוציא אותו מדעתו והוא איבד את העשתונת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.