כמו כל דור הטיקטוקפרידה מתנשאת
כןפרידה מתנשאת
מעניין אם הכלב חושב שהיא חופרתכן
אפילו כשציינה שגם היא הייתה פעם בת 21 כמו אמילי, עדיין היה חשוב לה להדגיש "למרות שאני בגיל 21 עבדתי 8 עבודות ואימצתי כלב"
רק לה מותר לספר סיפורים מרגשיםפרידה מפקפקת באמינות של מלאני כי נשמע לה מוגזם שהיא "גם הייתה בעזה, גם טיהרה שם, גם אימצה כלב מעזה, מה זה?"
רק שציטוטים מ-26 לא יגיעו להאג שלא נואשם בטרנספר לכלבים
עדיף שפרידה לא תשמיע דברים כאלה. יפה שתיקה לחכמים קל וחומר לטיפשים.פרידה מפקפקת באמינות של מלאני כי נשמע לה מוגזם שהיא "גם הייתה בעזה, גם טיהרה שם, גם אימצה כלב מעזה, מה זה?"
ממש לא פיקפקהפרידה מפקפקת באמינות של מלאני כי נשמע לה מוגזם שהיא "גם הייתה בעזה, גם טיהרה שם, גם אימצה כלב מעזה, מה זה?"
אמרה משהו בסגנון שזה עדיין מרגיש קצת מתוסרט כמו עם גאיהממש לא פיקפקה
אמרה שהיא השראה
חזרתי לקטע, ממש לא נאמראמרה משהו בסגנון שזה עדיין מרגיש קצת מתוסרט כמו עם גאיה
שמשהו מרגיש שם מוזר
לא זוכר את הציטוט המדויק
לא מפקפקת ההפך הוא הנכון. מעריצה אותהפרידה מפקפקת באמינות של מלאני כי נשמע לה מוגזם שהיא "גם הייתה בעזה, גם טיהרה שם, גם אימצה כלב מעזה, מה זה?"
מדהים אותי, וכבר כתבתי לך, איך עלית עליה ישר! ממש מוקדם יחסית כשאנשים עוד התרגשו (כולל אני) מזה שהיא עלק מיוחדת. ישר אמרת שהיא נחשושה וצדקת.פרידה מאוד פאסיב אגרסיב
היא תדאג להשמיע כמה היא בסדר רק כדי לגרום לצד השני להראות רע יותר
תכונה מגעילה
כולה פאסדהמדהים אותי, וכבר כתבתי לך, איך עלית עליה ישר! ממש מוקדם יחסית כשאנשים עוד התרגשו (כולל אני) מזה שהיא עלק מיוחדת. ישר אמרת שהיא נחשושה וצדקת.
היא מאוד צבועה ומאוד קנאית, מלאה ברגשי נחיתות ויכולה להגיד עד מחר ״אני יפה רצח״ ״אני שלמה עם עצמי ואוהבת את עצמי״ ״אני מהמעמד הגבוה״ - כל זה בולשיט אחד גדול.
היא מגזימה עם הפלרטטנות והשדיים בפרצוף כל היום, העינטוזים בהליכה והריקודים העלק פתייניים. כולה רצון ענק בתשומת לב לא משנה באיזה מחיר.
היא לא מבינה ולא רוצה להבין שזו לא הדרך!
אישה שאוהבת ושלמה עם עצמה לא מפזרת סיסמאות חבוטות כל היום.
ועל הטעם הנוראי שלה בלבוש ואיפור כבר אין מה להרחיב. חרד חרדונים.
כפרעליך שמבינה את המילמולים שלהםבן התאהב בקורלי?
השם ישמור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.