וגם הערב היא תשתמש ותזרוק אותו.הקטע שהם חושבים כולם שעידן הודח באמת וזה לא תרגיל שעשו לו בהפקה. הדחה מהונדסת. הוא היה הרבה יותר חזק בחוץ מרובם שם.
הכל יחסי. בעונה עם ליהוק כל כך זוועתי, הוא מהסבירים. על בן הוא עדיף בוודאות.אני די מחבב את יוסי. הוא בחור סטנדרטי ונראה לי שבגלל זה הקהל מתקשה להתחבר אליו אבל הוא ממש אחלה
בארץ העיוורים בעל העין אחת הוא מלךהכל יחסי. בעונה עם ליהוק כל כך זוועתי, הוא מהסבירים. על בן הוא עדיף בוודאות.
הוא לא יכול לנצח יותר.אני דווקא חושב שההפקה מאוד רוצה שעידן יחזור ודי בנתה עליו לניצחון - חייל קרבי שיצא מעזה, וככה הקהל ייצא מרוצה. הם די היו בשוק שהוא הודח, ואני לא אתפלא אם הם עשו את כל הצעד הזה כדי להחזיר דווקא אותו
העונה יותר מתמיד ההפקה איבדה כיוון לגמריאני דווקא חושב שההפקה מאוד רוצה שעידן יחזור ודי בנתה עליו לניצחון - חייל קרבי שיצא מעזה, וככה הקהל ייצא מרוצה. הם די היו בשוק שהוא הודח, ואני לא אתפלא אם הם עשו את כל הצעד הזה כדי להחזיר דווקא אותו
על טעויות משלמים.הייתה צריכה להידלק לעידן נורה אדומה כשאמילי לכלכה על האקס שלה בפניו בפני כל המדינה
ברגע הזה היה צריך להבין שאסור לו להיכנס לקשר הזה
אם לכלכה על האקס תלכלך גם עליו
מה קרה? הם חתכו והיא דיברה נגדו? לא הבנתי..הייתה צריכה להידלק לעידן נורה אדומה כשאמילי לכלכה על האקס שלה בפניו ובפני כל המדינה
ברגע הזה היה צריך להבין שאסור לו להיכנס לקשר הזה
אם לכלכה על האקס תלכלך גם עליו
לא הראו הרבהמה קרה? הם חתכו והיא דיברה נגדו? לא הבנתי..
חחח אורית הזאתלא הראו הרבה
צנזרו כמעט הכל
מה שאני הבנתי משיחות אחרות והתנהלות שלהם הוא נכנס הם היו קרובים
ואז עשו שיחה שכנראה בה אמר לה שהוא רוצה להראות יותר מעצמו ולהיפתח עם דיירים אחרים (זה לפי השיחה שלו עם הדר אתמול) וימשיכו בחוץ את הזוגיות
כי כביכול בבית כשהיו ביחד הוא נפתח רק איתה והתרכז בה
לפי איך שהם התנהלו היום ואתמול נראה שאמילי הייתה סבבה עם זה
צחקו ישבו התחבקו
בצהריים הייתה שיחה שאורית אמרה לאמילי שהזוגיות שלם נראית לא אמיתית בחוץ
ואז עידן ואמילי עלו לנסט יצאו עצבנים
מאז הכל צונזר
אמילי אמרה למלי לפני איזה שעה שהיא אמרה לו שהיא לא תכל להיות חברה שלו ושהיא מפקפקת אפילו ואז היה צנזור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.