GALxp
Well-known member
היא לא תהיה בגמר.היא המנצחת של העונה
היא לא תהיה בגמר.היא המנצחת של העונה
אני לא יודעת מהן רואות. גם קורלי טוענת שעידן כל הזמן עוקב בעיניים אחרי אמילי. יכול להיות שהן רואות בבית משהו שלא עובר דרך המצלמות. כי פחות מצלמים את עידן. גם מלאני לא סתם מאשימה את עידן בחפירת בור עמוק יותר.אני לא מבינה מה הן רוצות ממנה... הן מחרטטות לה או שעידן באמת מסתכל עליה מהצד ומקנא?
כאילו זה שאכפת לו ממנה והוא דואג לה, רואים.
אבל נראה כאילו הוא מאוד בשליטה בנושא...
לא שמתי לב אם הוא מסתכל עליה מהצד , זה אכן ככה?
אני סיימתי לנתח ניואנסים בנפשו של עידן ובזוויות עיניו / עינב.אני לא מבינה מה הן רוצות ממנה... הן מחרטטות לה או שעידן באמת מסתכל עליה מהצד ומקנא?
כאילו זה שאכפת לו ממנה והוא דואג לה, רואים.
אבל נראה כאילו הוא מאוד בשליטה בנושא...
לא שמתי לב אם הוא מסתכל עליה מהצד , זה אכן ככה?
לא שאני מתלוננת, אני מבודדי הפורום שכן אוהבת את החיבור שלהם ומייחלת לחזרתםאני סיימתי לנתח ניואנסים בנפשו של עידן ובזוויות עיניו / עינב.
מבחינתי הפרינס באבל-גאם יכול לעשות ריקוד-חיזור-פלאשדנס לאמילי שתתנפל עליו בחצר ותקרע את חולצתו. לא אכפת לי.
רק מוודאת:לא שאני מתלוננת, אני מבודדי הפורום שכן אוהבת את החיבור שלהם ומייחלת לחזרתם
סתם, בקשה פשוטה שלא ישלו אותי עם ציפיות למשהו שלא יקרה
חחח נכון לכל העונה...אני שוחה נגד הזרםרק מוודאת:
את אומרת
שנכון לתאריך 24.7.24
את אוהבת
את החיבור
עידן-אמילי
?
אין שום בעיה עם זה שיחזורו, קשה להיפרד בבית האח. הבת שלי חשבה עוד משיחה של הלילה שעידן חזר "עוד יומיים הם מתנשקים במיטה". עכשיו זה לא קרה בעוד יומיים, אבל היום שכבו זה לצד זה, דיברו על הרגלים לפני שינה, הוא צופה בטלוויזיה והיא מעלה סטורי.לא שאני מתלוננת, אני מבודדי הפורום שכן אוהבת את החיבור שלהם ומייחלת לחזרתםסתם, בקשה פשוטה שלא ישלו אותי עם ציפיות למשהו שלא יקרה
הדיירים לא אשמים...ההפקה חרא, העורך חרא , הצלמים חרא...מצנזרים לנו את הדברים המעניינים...הכניסו את די ג'יי ובקושי מראים לנו את האינטרקציה בניהםאיזו עונה משעממת בחייאת השבוע הראשון עם הדיירים החדשים אמור להיות השבוע הכי מעניין, הכול אמור להגיע לנקודת רתיחה והדרמה אמורה להיות בשיאה. הדיירים החדשים משעממים אחד אחד, פרידני הופרדו סופית ופרידה כל היום עם די ג׳יי ״אחי״, אמילי ממחזרת שיחות משבוע שעבר, אור והדר השלימו ונמנעים מעימותים, מלאני נעלמה ונשאר לה רק להחליף את הילד הנעלם ב7 ימים, וחיים כל היום עסוק בשאלה האם יש לו סיכוי לזכות ורק נשאר שהוא יחזור לחפור על הבחירה בעידן ולא באורית של פרידה
הבעיה מתחילה שהאינטרקציה בין פרידה לאחי נחשב למענייןהדיירים לא אשמים...ההפקה חרא, העורך חרא , הצלמים חרא...מצנזרים לנו את הדברים המעניינים...הכניסו את די ג'יי ובקושי מראים לנו את האינטרקציה בניהם
אצלי כרגע אור על מיוט ואני בחרדות משפת הגוף שלו
כל אחד והמעניין שלו...(אותי מלאני לא מעניינת)הבעיה מתחילה שהאינטרקציה בין פרידה לאחי נחשב למעניין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.