** שרשור ערב - היום ה-53 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
אני לא מבינה מה הן רוצות ממנה... הן מחרטטות לה או שעידן באמת מסתכל עליה מהצד ומקנא?

כאילו זה שאכפת לו ממנה והוא דואג לה, רואים.
אבל נראה כאילו הוא מאוד בשליטה בנושא...
לא שמתי לב אם הוא מסתכל עליה מהצד , זה אכן ככה?

svtar25

Well-known member
אני לא מבינה מה הן רוצות ממנה... הן מחרטטות לה או שעידן באמת מסתכל עליה מהצד ומקנא?

לא שמתי לב אם הוא מסתכל עליה מהצד , זה אכן ככה?​
אני לא יודעת מהן רואות. גם קורלי טוענת שעידן כל הזמן עוקב בעיניים אחרי אמילי. יכול להיות שהן רואות בבית משהו שלא עובר דרך המצלמות. כי פחות מצלמים את עידן. גם מלאני לא סתם מאשימה את עידן בחפירת בור עמוק יותר.

yalian

Well-known member

לא שמתי לב אם הוא מסתכל עליה מהצד , זה אכן ככה?
אני סיימתי לנתח ניואנסים בנפשו של עידן ובזוויות עיניו / עינב.
מבחינתי הפרינס באבל-גאם יכול לעשות ריקוד-חיזור-פלאשדנס לאמילי שתתנפל עליו בחצר ותקרע את חולצתו. לא אכפת לי. :LOL:

nicknick

Well-known member
אני סיימתי לנתח ניואנסים בנפשו של עידן ובזוויות עיניו / עינב.
מבחינתי הפרינס באבל-גאם יכול לעשות ריקוד-חיזור-פלאשדנס לאמילי שתתנפל עליו בחצר ותקרע את חולצתו. לא אכפת לי. :LOL:
לא שאני מתלוננת, אני מבודדי הפורום שכן אוהבת את החיבור שלהם ומייחלת לחזרתם😆
סתם, בקשה פשוטה שלא ישלו אותי עם ציפיות למשהו שלא יקרה

svtar25

Well-known member
לא שאני מתלוננת, אני מבודדי הפורום שכן אוהבת את החיבור שלהם ומייחלת לחזרתם
😆
סתם, בקשה פשוטה שלא ישלו אותי עם ציפיות למשהו שלא יקרה​
אין שום בעיה עם זה שיחזורו, קשה להיפרד בבית האח. הבת שלי חשבה עוד משיחה של הלילה שעידן חזר "עוד יומיים הם מתנשקים במיטה". עכשיו זה לא קרה בעוד יומיים, אבל היום שכבו זה לצד זה, דיברו על הרגלים לפני שינה, הוא צופה בטלוויזיה והיא מעלה סטורי.
אמילי " טוב שחתכנו את בזמן.."
עידן : " אני יכול בלי טלוויזיה"
אמילי : "גם אני יכולה לוותר על הסטורי"
עידן : " את רואה אפשר להתגמש"
אין בינהם מגע, והאמת משילה הייתי ממש מקנאה, הוא מלא בסקספיל, טוען שלא מפלרטט , אבל הוא ממש מפלרטט.

EREZG07

Well-known member
איזו עונה משעממת בחייאת השבוע הראשון עם הדיירים החדשים אמור להיות השבוע הכי מעניין, הכול אמור להגיע לנקודת רתיחה והדרמה אמורה להיות בשיאה. הדיירים החדשים משעממים אחד אחד, פרידני הופרדו סופית ופרידה כל היום עם די ג׳יי ״אחי״, אמילי ממחזרת שיחות משבוע שעבר, אור והדר השלימו ונמנעים מעימותים, מלאני נעלמה ונשאר לה רק להחליף את הילד הנעלם ב7 ימים, וחיים כל היום עסוק בשאלה האם יש לו סיכוי לזכות ורק נשאר שהוא יחזור לחפור על הבחירה בעידן ולא באורית של פרידה

katy2022

Well-known member
איזו עונה משעממת בחייאת השבוע הראשון עם הדיירים החדשים אמור להיות השבוע הכי מעניין, הכול אמור להגיע לנקודת רתיחה והדרמה אמורה להיות בשיאה. הדיירים החדשים משעממים אחד אחד, פרידני הופרדו סופית ופרידה כל היום עם די ג׳יי ״אחי״, אמילי ממחזרת שיחות משבוע שעבר, אור והדר השלימו ונמנעים מעימותים, מלאני נעלמה ונשאר לה רק להחליף את הילד הנעלם ב7 ימים, וחיים כל היום עסוק בשאלה האם יש לו סיכוי לזכות ורק נשאר שהוא יחזור לחפור על הבחירה בעידן ולא באורית של פרידה
הדיירים לא אשמים...ההפקה חרא, העורך חרא , הצלמים חרא...מצנזרים לנו את הדברים המעניינים...הכניסו את די ג'יי ובקושי מראים לנו את האינטרקציה בניהם

אצלי כרגע אור על מיוט ואני בחרדות משפת הגוף שלו

yoni564712

Well-known member
הדיירים לא אשמים...ההפקה חרא, העורך חרא , הצלמים חרא...מצנזרים לנו את הדברים המעניינים...הכניסו את די ג'יי ובקושי מראים לנו את האינטרקציה בניהם

אצלי כרגע אור על מיוט ואני בחרדות משפת הגוף שלו
הבעיה מתחילה שהאינטרקציה בין פרידה לאחי נחשב למעניין 🤷‍♂️

מצב
הנושא נעול.
למעלה