** שרשור ערב - היום ה-56 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
חבל שהאח לא פתוח יותר ומדבר איתם
כן... לדעת שקרה משהו אבל לא לדעת בדיוק...קשה, כל אחד שם מריץ סרטים בראש.
יש בזה אפילו משהו קצת חסר אחריות להגיד להם קרה משהו ולא לתת שום מידע.
אני זוכרת שהיה איזה ראיון עם לירון ויצמן לא מזמן, שאלו למה לא מעדכנים בדברים שקורים , נגיד כשחילצו את החטופים.
היא אמרה משהו על עניינים משפטיים שמונעים מהם כל מיני דברים.
אבל אין לדעת אם אכן כך, או תירוץ.

yalian

Well-known member
שילה להדר: "אור גמור, אבל גמור, אני מחכה שיקרה עוד משהו כזה, אני אעמיד אותו במקום" |יעני|
(בהקשר של היחס של אור לחיים)

SNIPES

Well-known member
חבל שהדר לא רואה שאור מתייחס אליה בדיוק אותו דבר אם לא יותר גרוע. או שהיא סתם מתעלמת ונותנת לו להמשיך לדרוך עליה.

yalian

Well-known member
חבל שהדר לא רואה שאור מתייחס אליה בדיוק אותו דבר אם לא יותר גרוע. או שהיא סתם מתעלמת ונותנת לו להמשיך לדרוך עליה.
היא קצת התחילה לעשות קולות של שחרור, ויחסית התרחקה ביומיים האחרונים
מקווה שזה יבוא לה

KAPSULA1

Well-known member
איזה שוט של שילה יושב על האי במטבח עם מבט קריפי מרחוק על אור שיושב בחצר :ROFLMAO:
פחחח, יותר מתאים לו לפרלטט עם אמילי התינוקת מלנסות להכנס לקרב עם אור. מה גם שמחר אור וחיים כבר בטח ישלימו וכל הקטע הזה יתפספס. גם מה הוא נכנס לעניינים שלו קשורים אליו. שהדר ואמילי רבו ביניהן אף אחד לא נכנס. והדר שֶריב בעצמה עם אור , כרגיל מחממת את כולם

סטיריקון9

Well-known member
פחחח, יותר מתאים לו לפרלטט עם אמילי התינוקת מלנסות להכנס לקרב עם אור. מה גם שמחר אור וחיים כבר בטח ישלימו וכל הקטע הזה יתפספס. גם מה הוא נכנס לעניינים שלו קשורים אליו. שהדר ואמילי רבו ביניהן אף אחד לא נכנס. והדר שֶריב בעצמה עם אור , כרגיל מחממת את כולם
אור אומר למלאני שנמצאת באטרף על הדר שהיא חוזרת להיות מה שהייתה בהתחלה. מסכים איתה על דברים שאומרת על הדר ומוסיף משלו במקום להרגיע. אז אור ממש לא צדיק לא מסתכל על עצמו במראה

yalian

Well-known member
אור אומר למלאני שנמצאת באטרף על הדר שהיא חוזרת להיות מה שהייתה בהתחלה. מסכים איתה על דברים שאומרת על הדר ומוסיף משלו במקום להרגיע. אז אור ממש לא צדיק לא מסתכל על עצמו במראה
אור הוא החשש המקורי, כל השאר זה חיקוי

מצב
הנושא נעול.
למעלה