אחמאודגדול
Well-known member
רק שהדר לא תתאהב בעידן
למה לחשוב עליה במושגים של מאהבת בלבד וכל דבר שזז היא חשודה. זה מוגזםרק שהדר לא תתאהב בעידן
איפה אמילי ואיפה עידן, הוא חושב על המצב ומפנים את ההודעה ואמילי רק מתעסקת בעצמה , לא שמפריע לה עצמה לפתח קשרים
וואי זה מוגזם.
האמת הפעם אני ראיתי את הדר בפעולה, קודם כל היא חיממה את שילה על אור, עוד מעט שילה יתחיל לשבור כיסאות, עידן באה להרגיע את הדר ואז היא עברה על הנושא של חיים. וואלה אני במקום אמילי שוברת להדר את הפרצוף, אני קנאית רצח.״אני רוצה לראות שהייתי ככה עם יהב, חצופה״
מצדיקה אותה הפעם.
חשש לא נחה.
אני מייחסת את זה לזה שאור מהר מאוד התחיל להתקסקס עליה ולקבע את הנרטיב עליה,לא יודעת מאיפה המסקנה שהדר לא אנושית ולא אכפת לה. לכולם אכפת ועובר על כולם משהו
לא הכל סובב סביב דברים קטנים.
אני מאמינה לה על הדאגה על התפילות על המילים של פרופורציה.
מאמינה לה שנגע לה כשמלאני בכתה.
גם לאור אאמין אם ידבר על קושי מול המצב. וזה לא הדייר הכי מוערך על ידי. קשה להיות ככה בסרטים
כולנו ביחד בחרא הזה
יכול להיות שהדר היא טריגר של החברה שלא מרגישים בטוח איתה ביחס לבחורים, בין חברות. זה לא סתם שלא מתחברות אליהאני מייחסת את זה לזה שאור מהר מאוד התחיל להתקסקס עליה ולקבע את הנרטיב עליה,
וזה ממש התקבע כי היא לא יותר או פחות אנושית/חשש/משהו מכל דייר אחר,
דווקא אחת הנורמליות בבית
מאיפה המסקנה? א) שהיא נזכרת לבכות הרבה זמן אחרי כולם ב) רואה את עידן ומלאני מתחבקים אז נדחפת - מה את קשורה? מחפשת פוקוס ג) מתמקמת בפוזיציה בדיוק מולם ואח"כ עוד מול אמילי חיבוק בשכיבה עם מישהו שהדר יודעת שעדיין מאוהבת.לא יודעת מאיפה המסקנה שהדר לא אנושית ולא אכפת לה. לכולם אכפת ועובר על כולם משהו
לא הכל סובב סביב דברים קטנים.
אני מאמינה לה על הדאגה על התפילות על המילים של פרופורציה.
מאמינה לה שנגע לה כשמלאני בכתה.
גם לאור אאמין אם ידבר על קושי מול המצב. וזה לא הדייר הכי מוערך על ידי. קשה להיות ככה בסרטים
כולנו ביחד בחרא הזה
תמיד יכול להיות שאני טועה. אני רק אומרת את הרושם שלי.מאיפה המסקנה? א) שהיא נזכרת לבכות הרבה זמן אחרי כולם ב) רואה את עידן ומלאני מתחבקים אז נדחפת - מה את קשורה? מחפשת פוקוס ג) מתמקמת בפוזיציה בדיוק מולם ואח"כ עוד מול אמילי חיבוק בשכיבה עם מישהו שהדר יודעת שעדיין מאוהבת.
אין ספק שהיא ורבלית ויודעת לטעון את הטיעונים הנכונים אבל רגישות אמיתית לסביבה אין לה, הדבר הכי חשוב מבחינתה הוא להיות במרכז העניינים וכנראה שהיא עוקבת לאן הולכות רוב המצלמות בבית
גם הדר נלחמה?תמיד יכול להיות שאני טועה. אני רק אומרת את הרושם שלי.
היא הרבה מחזיקה רגשות. שאחרים בוכים לוקח זמן ואז זה יוצא. זו תופעה לא נדירה. אצלי זה גם ככה.
מלאני בכתה והיא היתה במטבח. היא לא רצה מהמרפסת. היא הסתכלה באמפתיה. היא יודעת מאיפה מלאני באה. היא גם נלחמה וגם היתה בדאגות.
אני מאמינה לה.
גם עינב בכתה. כשזה יצא להדר היא חובקה עי עינב. זה ממש מרחיק לכת לייחס לה שינאה לעם ואדישות וכל מה שמעניין אותה זה לחקות בכי. בגלל תחרות באח הגדול
זה ככ מרחיק לכת בעיני. אני רואה בהדר אדם עם טוב לב.
לא. היה לה בעיות רקע רפואי ממה שסיפרה. היתה עם מגבלה ושיקום, לא זוכרת כדי לומרגם הדר נלחמה?
עינב אותנטית, אין מה להשוותתמיד יכול להיות שאני טועה. אני רק אומרת את הרושם שלי.
היא הרבה מחזיקה רגשות. שאחרים בוכים לוקח זמן ואז זה יוצא. זו תופעה לא נדירה. אצלי זה גם ככה.
מלאני בכתה והיא היתה במטבח. היא לא רצה מהמרפסת. היא הסתכלה באמפתיה. היא יודעת מאיפה מלאני באה. היא גם נלחמה וגם היתה בדאגות.
אני מאמינה לה.
גם עינב בכתה. כשזה יצא להדר היא חובקה עי עינב. זה ממש מרחיק לכת לייחס לה שינאה לעם ואדישות וכל מה שמעניין אותה זה לחקות בכי. בגלל תחרות באח הגדול
זה ככ מרחיק לכת בעיני. אני רואה בהדר אדם עם טוב לב.
בסדר , כמה שיעורי חונכות עם מיכל ואולי היא תפתח טקט עם בנותעינב אותנטית, אין מה להשוות
אחת הפעמים הנדירות שהאמנתי להדר זה ביום שהגיעו החדשים והיא נכנסה ללחץ ויותר מאוחר בכתה בלילה - שם איבדה שליטה
משהו לא אפוי / מובן בה נוסף לדיקציה המונוטונית והלא ברורה שהיא צריכה לשפר דחוף
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.