** שרשור ערב - היום ה-56 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
״אני רוצה לראות שהייתי ככה עם יהב, חצופה״
מצדיקה אותה הפעם.
חשש לא נחה.​
האמת הפעם אני ראיתי את הדר בפעולה, קודם כל היא חיממה את שילה על אור, עוד מעט שילה יתחיל לשבור כיסאות, עידן באה להרגיע את הדר ואז היא עברה על הנושא של חיים. וואלה אני במקום אמילי שוברת להדר את הפרצוף, אני קנאית רצח.
הבנתי גם שאמילי ועידן החליטו שהם רק חברים, אז מצד אחד מותר חיבוקים כאלה, והכל טוב. בין שילה לאמילי גם יש סוג של פלירוטט , אבל גם להדר יש עם שילה פלירטוטים ושיחות כי הוא אח של חברה שלה. קיצור דרמה

8LIBI8

Well-known member
הדר ראתה את עידן עם מלאני, נדחפה להם לחיבוק ואחרי כמה דקות התחילה לבכות מול הפרצוף שלו כדי שיבוא אליה - הבחורה בלתי נלאית, מניפולטיבית על, אלכסיס משושלת ...מילא מלאני, אבל לשכב בחיבוק מול אמילי?!
ועידן, ככל הגברים, סתום ולא אינטואיטיבי לקלוט מניפולציה

willing

Well-known member
לא יודעת מאיפה המסקנה שהדר לא אנושית ולא אכפת לה. לכולם אכפת ועובר על כולם משהו
לא הכל סובב סביב דברים קטנים.
אני מאמינה לה על הדאגה על התפילות על המילים של פרופורציה.
מאמינה לה שנגע לה כשמלאני בכתה.

גם לאור אאמין אם ידבר על קושי מול המצב. וזה לא הדייר הכי מוערך על ידי. קשה להיות ככה בסרטים
כולנו ביחד בחרא הזה

yalian

Well-known member

גם לאור אאמין אם ידבר על קושי מול המצב. וזה לא הדייר הכי מוערך על ידי. קשה להיות ככה בסרטים
כולנו ביחד בחרא הזה
אני מייחסת את זה לזה שאור מהר מאוד התחיל להתקסקס עליה ולקבע את הנרטיב עליה,
וזה ממש התקבע 🤷‍♀️ כי היא לא יותר או פחות אנושית/חשש/משהו מכל דייר אחר,
דווקא אחת הנורמליות בבית

willing

Well-known member
אני מייחסת את זה לזה שאור מהר מאוד התחיל להתקסקס עליה ולקבע את הנרטיב עליה,
וזה ממש התקבע 🤷‍♀️ כי היא לא יותר או פחות אנושית/חשש/משהו מכל דייר אחר,
דווקא אחת הנורמליות בבית
יכול להיות שהדר היא טריגר של החברה שלא מרגישים בטוח איתה ביחס לבחורים, בין חברות. זה לא סתם שלא מתחברות אליה

לי למשל טריגרי אלימים מנופפים. לא התבלבלתי במה זה אלימות. אלה שמרימים את הקול ומפעילים סיילנט טריטמנט וטקטיקות של להכאיב בנפש ולהפחיד

זה בסדר, לכן כל אחד מתחבר או לא מתחבר למישהו אחר.
גם יכול להיות שהיא פועלת בחוסר טקט עם החיבוק הזה עם עידן. אבל לייחס לה מה שלא מיוחס לאור-פסיכופטית, נראה לי רחוק.
ואני מוכנה לקבל שאני טועה על עניין הגבולות שלה עם גברים והתחשבות באחרות, אם יש עניין.

זה פשוט נראה לי לא הגיוני ההפניה אליה מה ניתן להפנות גם לאחרות או לאחרים. זה מה שלא מסתדר לי

8LIBI8

Well-known member

כולנו ביחד בחרא הזה
מאיפה המסקנה? א) שהיא נזכרת לבכות הרבה זמן אחרי כולם ב) רואה את עידן ומלאני מתחבקים אז נדחפת - מה את קשורה? מחפשת פוקוס ג) מתמקמת בפוזיציה בדיוק מולם ואח"כ עוד מול אמילי חיבוק בשכיבה עם מישהו שהדר יודעת שעדיין מאוהבת.
אין ספק שהיא ורבלית ויודעת לטעון את הטיעונים הנכונים אבל רגישות אמיתית לסביבה אין לה, הדבר הכי חשוב מבחינתה הוא להיות במרכז העניינים וכנראה שהיא עוקבת לאן הולכות רוב המצלמות בבית

willing

Well-known member
מאיפה המסקנה? א) שהיא נזכרת לבכות הרבה זמן אחרי כולם ב) רואה את עידן ומלאני מתחבקים אז נדחפת - מה את קשורה? מחפשת פוקוס ג) מתמקמת בפוזיציה בדיוק מולם ואח"כ עוד מול אמילי חיבוק בשכיבה עם מישהו שהדר יודעת שעדיין מאוהבת.
אין ספק שהיא ורבלית ויודעת לטעון את הטיעונים הנכונים אבל רגישות אמיתית לסביבה אין לה, הדבר הכי חשוב מבחינתה הוא להיות במרכז העניינים וכנראה שהיא עוקבת לאן הולכות רוב המצלמות בבית
תמיד יכול להיות שאני טועה. אני רק אומרת את הרושם שלי.
היא הרבה מחזיקה רגשות. שאחרים בוכים לוקח זמן ואז זה יוצא. זו תופעה לא נדירה. אצלי זה גם ככה.
מלאני בכתה והיא היתה במטבח. היא לא רצה מהמרפסת. היא הסתכלה באמפתיה. היא יודעת מאיפה מלאני באה. היא גם נלחמה וגם היתה בדאגות.
אני מאמינה לה.

גם עינב בכתה. כשזה יצא להדר היא חובקה עי עינב. זה ממש מרחיק לכת לייחס לה שינאה לעם ואדישות וכל מה שמעניין אותה זה לחקות בכי. בגלל תחרות באח הגדול
זה ככ מרחיק לכת בעיני. אני רואה בהדר אדם עם טוב לב.

wellcome2

Well-known member
היא הרבה מחזיקה רגשות. שאחרים בוכים לוקח זמן ואז זה יוצא. זו תופעה לא נדירה. אצלי זה גם ככה.
מלאני בכתה והיא היתה במטבח. היא לא רצה מהמרפסת. היא הסתכלה באמפתיה. היא יודעת מאיפה מלאני באה. היא גם נלחמה וגם היתה בדאגות.
אני מאמינה לה.

גם עינב בכתה. כשזה יצא להדר היא חובקה עי עינב. זה ממש מרחיק לכת לייחס לה שינאה לעם ואדישות וכל מה שמעניין אותה זה לחקות בכי. בגלל תחרות באח הגדול
גם הדר נלחמה?

8LIBI8

Well-known member
אני מאמינה לה.

עינב אותנטית, אין מה להשוות
אחת הפעמים הנדירות שהאמנתי להדר זה ביום שהגיעו החדשים והיא נכנסה ללחץ ויותר מאוחר בכתה בלילה - שם איבדה שליטה
משהו לא אפוי / מובן בה נוסף לדיקציה המונוטונית והלא ברורה שהיא צריכה לשפר דחוף

willing

Well-known member
עינב אותנטית, אין מה להשוות
אחת הפעמים הנדירות שהאמנתי להדר זה ביום שהגיעו החדשים והיא נכנסה ללחץ ויותר מאוחר בכתה בלילה - שם איבדה שליטה
משהו לא אפוי / מובן בה נוסף לדיקציה המונוטונית והלא ברורה שהיא צריכה לשפר דחוף
בסדר , כמה שיעורי חונכות עם מיכל ואולי היא תפתח טקט עם בנות

מצב
הנושא נעול.
למעלה