** שרשור ערב - היום ה-56 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

דפניה34

Well-known member
לא מבין מה הסיפור שעושים מהחיבוק של הדר.
זה לא האח הגדול בני ברק.
הם נמרחים אחד על השנייה באופן קבוע, אז דווקא כשיש סיבה הגיונית לחלוק חיבוק, ישר נותנים את הפרשנות החשדנית?
גם אני לא!!! אמילי מתחבקת כל הזמן עם אור, דני ומפלרטטת עם החדש. יחי הסדנדרט הכפול!!!

אזרחית שקופה

Well-known member
אוי אור ממש אמא תרזה.
אומר לסנשו פנשו שברגע שהתכנית נגמרת, לפני שהם יוצאים לבילויים, הם הולכים לבתי חולים ברחבי הארץ
לשמח ילדים.

nicknick

Well-known member
עידן ואמילי הולכים לטמטם אחד את השני וגם אותנו בחודש וחצי שנותרו
אני נהנית מהם , אבל המצב שלהם נראה כזה מבוי סתום כל עוד הם בבית

בסדר555

Well-known member
עשו שיחה בנסט היום
צונזרה
אבל מאז נראה שהוא מתעלם ממנה לגמרי
גם את הדאגה הוא העלים לא מגלגל לה לא מביא לה לאכול
כנראה פלטה משהו מגעיל כרגיל
הימור שלי משהו כמו אתה מתקרב אליי רק בגלל שאני ושילה התקרבנו

מיד אחרי עלתה עם שילה לנסט לפלרטט

KAPSULA1

Well-known member
עשו שיחה בנסט היום
צונזרה
אבל מאז נראה שהוא מתעלם ממנה לגמרי
גם את הדאגה הוא העלים לא מגלגל לה לא מביא לה לאכול
כנראה פלטה משהו מגעיל כרגיל

מיד אחרי עלתה עם שילה לנסט לפלרטט
היא אמרה לדני משהו שכנראה הם החליטו שלא יקרה כלום בבית והקשר יהיה חברי בלבד. והוא כן ידאג לה, הור רגיש כזה לבנות, גם עם קורלי, עינב ואפילו עם מלאני שהם די נמנעים אחד מהשני. ואותו ניסו להציג כגבר רעיל ואחד שמתעלל בבת זוג, בדיחה של הפקה

KAPSULA1

Well-known member
עידן ממש לא מטמטם אותה. היא עושה את זה לעצמה. הוא חבר שלה בבית, דואג לה וגם מרגיש אליה לדעתי אבל לא עושה משהו רומנטי ולא נותן לה כיוון או תקוה למשהו בבית.
לדעתי היא בקרוה תעשה מוב עם שילה, היא נקמנית כזאת בגלל הילדותיות שלה

KAPSULA1

Well-known member
אור והדר עשו את העונה. הניעו עלילה, היו מעורבים במצבים טובים ורעים. אף אחד מהם לא יזכה.
עוז יכול להניע פה סיפור עם חיים לכיוון הזכיה למרות שכרגע אין לו אהדה בחוץ. מעתוק כל העונה לא נחשבה ולא עניינה , הוא נתן לה פוש גדול בשבוע וחצי האחרון וגרם לה בשיטת ההצבעה לנצח. מעניין מי הסוס שהוא יהמר עליו להפתעה כזוכה

ראש גזר 2225577654

Well-known member
אור והדר עשו את העונה. הניעו עלילה, היו מעורבים במצבים טובים ורעים. אף אחד מהם לא יזכה.
עוז יכול להניע פה סיפור עם חיים לכיוון הזכיה למרות שכרגע אין לו אהדה בחוץ. מעתוק כל העונה לא נחשבה ולא עניינה , הוא נתן לה פוש גדול בשבוע וחצי האחרון וגרם לה בשיטת ההצבעה לנצח. מעניין מי הסוס שהוא יהמר עליו להפתעה כזוכה
הדר לא עשתה שום עונה זה שעוז דחף לנו אותה בכול פרק לא אומר שהיא עשתה את העונה

בסדר555

Well-known member
היחיד שאני יכול לראות שהוא יכול לתת לו פוש לקראת הסוף זה עידן עם כל הסיפורים שלו סיפר או איזה קטעים מרגשים
כל השאר כבר שפכו הכל
אין לחיים איזה יניב קטן שירים לו

נערך לאחרונה ב:

katy2022

Well-known member
איזה עלילה אור הניע? אם כבר תקע את העונה..

EREZG07

Well-known member
הם ממש לא עשו את העונה, ואם לא פרידה ופרידני הרייטינג היה 10% במקרה הטוב, וחיים לא יזכה - הקהל לא אוהב אותו, את מעתוק אהבו

מצב
הנושא נעול.
למעלה