הם נראים אותו הדבר... אחרי הספר...
Psy Bear Well-known member 29/7/24 #183 נכתב ע"י בוףףברכה: הם נראים אותו הדבר... אחרי הספר... לחץ כדי להרחיב... זה לא באמת היה ספר, רק שמו להם תכשירים על השיער ועשו פן.
נכתב ע"י בוףףברכה: הם נראים אותו הדבר... אחרי הספר... לחץ כדי להרחיב... זה לא באמת היה ספר, רק שמו להם תכשירים על השיער ועשו פן.
בוףףברכה Well-known member 29/7/24 #184 "אני חס וחלילה לא רוצה שתלכי מפה... בצורה שתחשבי שפגעתי בך..."... למה חיים חושב שהיא הבאה...בתור..?.. מודחת....
"אני חס וחלילה לא רוצה שתלכי מפה... בצורה שתחשבי שפגעתי בך..."... למה חיים חושב שהיא הבאה...בתור..?.. מודחת....
tortt Well-known member 29/7/24 #185 חיים בן עף כי הוא משעמם יותר מפקק תנועה מעצבן יותר משעון מעורר ומיותר יותר מהכפתור dry בשלט של המזגן שמחתי לעזור.
חיים בן עף כי הוא משעמם יותר מפקק תנועה מעצבן יותר משעון מעורר ומיותר יותר מהכפתור dry בשלט של המזגן שמחתי לעזור.
בוףףברכה Well-known member 29/7/24 #186 אני לא אוהב את זה... שכל מה שעידן מספר להדר.... היא כל הזמן מספרת לאמילי.... כאילו ומנסה...לרצות אותה.. .או להתחבב עליה... או נושאי שיחה...
אני לא אוהב את זה... שכל מה שעידן מספר להדר.... היא כל הזמן מספרת לאמילי.... כאילו ומנסה...לרצות אותה.. .או להתחבב עליה... או נושאי שיחה...
willing Well-known member 29/7/24 #199 נכתב ע"י yoni564712: אתם לא רואים אבל אני פה מרביץ לעצמי לחץ כדי להרחיב... תגיד תודה התחשבתי בך ולא הצבעתי גאיה למרות שהיא משעשעת
נכתב ע"י yoni564712: אתם לא רואים אבל אני פה מרביץ לעצמי לחץ כדי להרחיב... תגיד תודה התחשבתי בך ולא הצבעתי גאיה למרות שהיא משעשעת
בוףףברכה Well-known member 29/7/24 #192 "חכו...חכו אני חלש...בחוץ.. . יו וויל סי....." אייל...בי באק...