לא היה לי כוח להסתכלפרידה ודיג'יי כל כך ביזארים יחד שאני מתחילה לחבב את הדבר הזה.
מה זה
פרידה לא מפריעה לי באופן מיוחד...לא היה לי כוח להסתכל
אבל ירד לי מפרידה
מסכן, התלבשו עליו בשאלון הזוי. הבנאדם 5 ימים בבית ושואלים אם יוותר על המליון בשבילה. פשוט מגוחך. ופרידה נואשת ואובססיבית, אין אצלה התפתחות טבעית בקשר, הכל בכוח ולפי רצונהלא היה לי כוח להסתכל
אבל ירד לי מפרידה
אחיינית שלי בת 8 והרבה יותר בוגרת ממנה.אמילי בת 8, אשכרה
אם אתה טועה ואמילי הולכת היום שבוע הבאה אני מביאה לך קילו גלידה לבחירתךאתם אולי סובלים
אבל תזכרו
הפרק הבא גם כן על אמילי
ואני מוסיפה קומבינציית סושי / המבורגר + צ'יפסאם אתה טועה ואמילי הולכת היום שבוע הבאה אני מביאה לך קילו גלידה לבחירתך
אמילי בגמר, ואפילו לא אחרונה בגמר. מקום שלישי, רביעי כזה. עוז שרוף עליהאם אתה טועה ואמילי הולכת היום שבוע הבאה אני מביאה לך קילו גלידה לבחירתך
את עידן מכניסים רק בקונטציות שליליות. כאילו הוא עדיין משחק באמילי. היא זאת שעושה לעצמה בלבלות בראש, גם עם הדר, גם עם שילה ובעיקר עם עידן.הקטע עם עידן שדגדג את קרן והיא חשבה שזה זבוב היה בשישי?
מה היה קשה להם להכניס את זה.. קטע משעשע
הבנאדם אומר לה בואי כשהיא יושבת על הספסל רחוק ממנואת עידן מכניסים רק בקונטציות שליליות. כאילו הוא עדיין משחק באמילי. היא זאת שעושה לעצמה בלבלות בראש, גם עם הדר, גם עם שילה ובעיקר עם עידן.
ומה הבעיה בשה שהוא רוצה לשבת לידה, לדבר איתה? היא מבחינתו חברה קרובה. הוא לא שונא אותה ולא נגעל ממנה. יש לו רגש לא ברור והוא לא מעוניין לפתח איתה זוגיות באח ובטח לא אחרי כל ההסטוריה וההיסטריה שהיתה סביב זה.הבנאדם אומר לה בואי כשהיא יושבת על הספסל רחוק ממנו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.