אני חידשתי לה את החוזההעיקר יוני אמר החוזה נגמר. אל תאמינו לו
מי הקשיב לו לדעתי יש לה חוזה לגמרהעיקר יוני אמר החוזה נגמר. אל תאמינו לו
לדעתי לא תגיע לגמר אבל תשרוד את החדשיםמי הקשיב לו לדעתי יש לה חוזה לגמר
טורטי, מצטער בשבילך ועבור כל מי שאהב אותה.
לא התחברתי אליה מלכתחילה, לי היא פחות תחסר.
נראה לי שיהב כבר בנתב"ג...
שהוא יכול להיות פמיניסט ברגעים אלהמעניין מה מרגיש בן
משענת של כסא של מטוסמעניין מה מרגיש בן
שהיא כוסיתמעניין מה מרגיש בן
עם אופי או בלי אופי?שהיא כוסית
בסדרתוצאות אמת מהמקום הראשון לאחרון: אור, נועם, פרידה, אמילי, עינב, דני מלאני וקורלי
אני לא צוחק, אפשר לעלות על תוצאות האמת בדרך שבה הם מקריאים את השמותבסדר
אשמח להסבראני לא צוחק, אפשר לעלות על תוצאות האמת בדרך שבה הם מקריאים את השמות
אני תמיד שם לב לסדר שבה הם מקריאים את השמות: זה בכלל לא בסדר אקראי ויש דמיון בד״כ לסקרים. היא הקריאה היום מהמקום הרביעי לראשון, מאמילי לאור, ואז חזרה למקום ה-5 וירדה משם. מאוד דומה לסקרים. זאת לא פעם ראשונה שאני מבחין בזה. בהדחה בהפתעה האחרונה פרידה הייתה מקום ראשון וחיים לפני אחרון. הם הקריאו בפעם הקודמת מאמצע הרשימה למקום לפני אחרון, ואז התחילו מהמקום הראשון ועד האמצע: פרידה. מי שהיה באמצע - דני, עמד מול בןאשמח להסבר
תודה על ההסבראני תמיד שם לב לסדר שבה הם מקריאים את השמות: זה בכלל לא בסדר אקראי ויש דמיון בד״כ לסקרים. היא הקריאה היום מהמקום הרביעי לראשון, מאמילי לאור, ואז חזרה למקום ה-5 וירדה משם. מאוד דומה לסקרים. זאת לא פעם ראשונה שאני מבחין בזה. בהדחה בהפתעה האחרונה פרידה הייתה מקום ראשון וחיים לפני אחרון. הם הקריאו בפעם הקודמת מאמצע הרשימה למקום לפני אחרון, ואז התחילו מהמקום הראשון ועד האמצע: פרידה. מי שהיה באמצע - דני, עמד מול בן
אני לא הבנתי כלום ממה שהוא כתב וניסיתיתודה על ההסבר
זה בני גורן לי מידי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.