** שרשור ערב - היום ה-59 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
אם אמילי לא תודח עד העשירי באוגוסט, אני אשקול להפסיק לצפות גם בפרקים וגם בלייב.
אפילו אם עידן ישאר שם. יש גבול לכמה שאני יכול להכיל. אני שומע אותה גם כשהיא על מיוט, אני לא יכול להסתכל עליה.

טינופת.

#אולטימטום ;)

למה ה-10?

yoni564712

Well-known member
אם אמילי לא תודח עד העשירי באוגוסט, אני אשקול להפסיק לצפות גם בפרקים וגם בלייב.
אפילו אם עידן ישאר שם. יש גבול לכמה שאני יכול להכיל. אני שומע אותה גם כשהיא על מיוט, אני לא יכול להסתכל עליה.

טינופת.
אין מצב

גם אני תקוע עכשיו לפחות חודש

קרן
מיכל
איציק

הבאים בתור
לא יודע מה הסדר אבל הבאים בתור

ישארו שילה ואחי
ואז נראה

לפחות חודש

yalian

Well-known member
ובינתיים בסאנסט....
מודדים את הסנטימטרים של הקולה זירו שההוא וההיא שתו.....

nano4

Active member
עכשיו צריך משימה שתחבר את שילה ואמילי ביחד כולל שינה משותפת. עידן מתפוצץ מקנאה, מתחיל לחזר שוב אחרי אמילי שמאוהבת בו ולכן נופלת לרגליו.
נשיקה ובום מכניסים את אמא של אמילי להפריד את הזוג המאוהב.

mariamma 86

Well-known member
נכנסתי רגע לראות 26
ישר נפלתי על שלישיה מה קשור
עינב אמילי שילה
מתנשאים על נועם
קיבלתי גירודים ובחילה
כיביתי

Simba223

Well-known member
שאלב
הייתה עוד עונה באח שבשלב הזה של העונה לא היה אף ריב/פיצוץ זכור?
הם כאלה למלמים משעממים לא יודע מה זה הליהוק הזה

nicknick

Well-known member
אני לגמרי בעד הגישה שעידן הגיע איתה, למד מהבחוץ... אבל חייבת לציין, מרגיש לי שהנאומים האלה של עידן על כמה שהוא רוצה את אמילי אך לא רוצה זוגיות בבית ויחשוב רק בחוץ יביאו לאח את הסעיף יום אחד, אם לא הביאו כבר.
זה כמו הדיירים האלה שנכנסים ואומרים שהם רווקים ואז שעה אחרי הכניסה הם מספרים שיש להם מישהו בחוץ שהם מחכים לו. והופ הפילו לאח קו עלילה שהוא תכנן...וכולנו יודעים מה התגובה לדיירים כאלה שהוציאו עצמם מכלל שימוש.
קצת תחושה שעידן משבש פה איזה קו מתוכנן ושיזהר לו🤭

וגם, אני ממש סבבה עם זה שאמילי ושילה מפלרטטים...כאילו, לא מעניין אותי לצפות בזה , מבחינתי שיהיה צנזור בריכה על כל שיחה שלהם... אבל זה טוב לעידן, זה מעורר אותו מהתרדמה, גורם לו להגיב, מוציא ממנו קצת דברים.
וגם במובן הכי פשוט... זה לא נראה הכי משהו להחזיק אותה על אש קטנה , עדיף שהיא תעשה מה שהיא רוצה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה