זה מסביר הרבההם מחויבים להראות את המסכות פנים בגלל השתפ?
מזה לשבת ולהמתין? מה דחוף לה לנהל זוגיות בתוך בית עם מצלמות?עידן שיא החוצפן..הוא אשכרה מנסה לצייר את עצמו בתור קורבן אחרי שהוא הבהיר לה שאין ביניהם כלום וגם לא היה ואם יהיה אז יהיה רק אחרי התוכנית. איך הוא מעז לצפות ממנה לשבת ולהמתין לו? איך הוא מעז לבוא אליה בביקורת על הפלרטוטים עם שילה? כאילו מי אתה באמת?
היא לא חייבת לו שום דבר. הוא זרק אותה. זכותה לעשות כל מה שהיא רוצה. זה טירוף מצידו לצפות ממנה לחכות לו עד אחרי התוכנית, אם בכלל (שהרי הוא בכלל לא בטוח שיקרה משהו)מזה לשבת ולהמתין? מה דחוף לה לנהל זוגיות בתוך בית עם מצלמות?
עידן הציע לה שהם כן יהיו קרובים בתור חברים,
וזכותו להפגע כמו שהיא היתה נפגעת במצב הפוך .
גם הוא לא היה חייב לה כלום כשהתחילו קשרהיא לא חייבת לו שום דבר. הוא זרק אותה. זכותה לעשות כל מה שהיא רוצה. זה טירוף מצידו לצפות ממנה לחכות לו עד אחרי התוכנית, אם בכלל (שהרי הוא בכלל לא בטוח שיקרה משהו)
אמילי באמת יכולה לעשות את מה שהיא רוצה לעשות. זה שזה מציק לו, זה אנושי הוא לא רובוט.עידן שיא החוצפן..הוא אשכרה מנסה לצייר את עצמו בתור קורבן אחרי שהוא הבהיר לה שאין ביניהם כלום וגם לא היה ואם יהיה אז יהיה רק אחרי התוכנית. איך הוא מעז לצפות ממנה לשבת ולהמתין לו? איך הוא מעז לבוא אליה בביקורת על הפלרטוטים עם שילה? כאילו מי אתה באמת?
לגמריי. אני לא תופסת אף אחד מהם כאשם בסנריו זה....אמילי באמת יכולה לעשות את מה שהיא רוצה לעשות. זה שזה מציק לו, זה אנושי הוא לא רובוט.
לקאמבק של פרידני יש יותר סיכויעד שלא יכניסו את עידן וגאיה לסוויטה
לא נתקדם בעונה
בשביל לראות אפס כימיהעד שלא יכניסו את עידן וגאיה לסוויטה
לא נתקדם בעונה
זה בשביל שהילדה שלך תתעצבןבשביל לראות אפס כימיה
ולשמוע שיחות על דיירים אחרים
כי הם עצמם לא מעניינים אחד את השניה
לא צריך סוויטה.
שיחות מאולצות של 5 דקות על אתה היית לוחם ואני הייתי לוחמת אפשר גם בנסט.
אההההזה בשביל שהילדה שלך תתעצבן
איך נדע מה הכימיה בניהם? שכל שיחה מצונזרת כמעט במאה אחוזבשביל לראות אפס כימיה
ולשמוע שיחות על דיירים אחרים
כי הם עצמם לא מעניינים אחד את השניה
לא צריך סוויטה.
שיחות מאולצות של 5 דקות על אתה היית לוחם ואני הייתי לוחמת אפשר גם בנסט.
אכילה רגשיתגאיה כל היום אוכלת מתוק
זה מסמן על דיכאון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.