** שרשור ערב - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

לך!

Well-known member
ושוב היא שוכבת במיטה מסכנה ואיך שפרידה מנסה לברר היא מייד פוצחת מילה במילה באותו נאום שנשאה מס' פעמים כשמלאני מצטרפת מחבקת אותה מאחור חזק, מעריצה חדשה שמצאה את ההשלמה שלה. מיכל יוצרת אשליה שהיא קורבן , כך מקבלת פוקוס ואהדה. כועסת שהדר אמרה שהיא אובססיבית, אבל זה מה שהיא מתקשה להרפות וזה רק יתגבר אם לא תעוף.
מחכה לרגע שמאלני אכולת הקינאה תעלה במדרגות
והדר צופה בגבה
מכשפה.

willing

Well-known member
אמילי תותחית 17:23 אומרת לעידן שהפריע לה שכולם שתקו כשאור שיקר שהדר רק חתכה מלפפון ועגבניה במטבח, בזמן שבישלה.
היא הזכירה את מיכל כתככנית שמלכתחילה בכוונה יוזמת מריבות.
הרמתי גבה, לא ציפיתי שעידן יהיה מהופנט אור. יטשטש את העובדה שאמילי הזכירה. לקח לו זמן להודות ולהגיד ברור, היא הכינה כמה דברים.
תמוה

זה אותו עידן שפנה לאמילי והאיר את עיניה שמיכל מחפשת את הדר והיא אמרה לא יודעת.
הכל זה תדרוך של ההפקה? או שעידן משקשק מאור מאז שהשמיעו שאמר שדני נעלם אצל אור.

בכלל לא מסתדר לי בראש כל הציפיה הזו ששתיים מתנכלות להדר מההתחלה, ומצופה ממנה להיות אדישה לזה, חסרת רגשות, לא נפגעת לא בת אדם.
כשמישהו מצטרף לבית, בין אם זה מלאני בין אם מיכל, יש דרך לקיים יחסים עם אנשים. להתחיל ישר בשינאה ואז לטעון, הנה אף אחד לא מסתדר איתה.
זה ככ מטופש בעיני.
אם היו מתחילות משהו בטוב, מילא. זה פשוט לא קיים בכלל בעלילה. רמת המחפופיות..
גם אם זה משחק, כמות הרעל..האנרגיה הזו. לא מאמינה שהן נולדו בחדר האח. זה משהו שקיים באנשים.

אמילי שונה בבית. לא חייב להסכים איתה, אבל יש לה אומץ

המלאך האדום10

Well-known member
אמילי תותחית 17:23 אומרת לעידן שהפריע לה שכולם שתקו כשאור שיקר שהדר רק חתכה מלפפון ועגבניה במטבח, בזמן שבישלה.
הרמתי גבה, לא ציפיתי שעידן יהיה מהופנט אור. יטשטש את העובדה שאמילי הזכירה. לקח לו זמן להודות ולהגיד ברור, היא הכינה כמה דברים.
תמוה

בכלל לא מסתדר לי בראש כל הציפיה הזו ששתיים מתנכלות להדר מההתחלה, ומצופה ממנה להיות אדישה לזה, חסרת רגשות, לא נפגעת לא בת אדם.
כשמישהו מצטרף לבית, בין אם זה מלאני בין אם מיכל, יש דרך לקיים יחסים עם אנשים. להתחיל ישר בשינאה ואז לטעון, הנה אף אחד לא מסתדר איתה.
זה ככ מטופש בעיני.
גם אם זה משחק, כמות הרעל..האנרגיה הזו. לא מאמינה שהן נולדו בחדר האח. זה משהו שקיים באנשים.

אמילי גם הגזימה להגיד שהדר מבשלת לכולם מ-day one
וזה ממש לא נכון כי כל הזמן שדנה הייתה בבית אף אחד לא בישל שם חוץ ממנה

רותרות7

Well-known member
אמילי גם הגזימה להגיד שהדר מבשלת לכולם מ-day one
וזה ממש לא נכון כי כל הזמן שדנה הייתה בבית אף אחד לא בישל שם חוץ ממנה
דנה הייתה השף. הדר הסו-שף ואמרה לא פעם שהייתה צמודה לדנה כדי ללמוד ממנה. אז כן, השתתפה במטלת המטבח, עם דנה, מההתחלה. וגילוי נאות: אני לא ממעריצותיה של הדר...

נערך לאחרונה ב:

nicknick

Well-known member
תמוה

זה ככ מטופש בעיני.

יותר מאשר מהופנט אור הוא פשוט מאוד עצבני על שילה ואור כרגע הוא דמות שחולקת איתו את האג'נדה בנושא.

למעשה הוא ואמילי עושים את אותו הדבר, כל אחד מצדד במי שכרגע משתף איתו פעולה נגד הדייר שמעצבן אותו.

DR.X

Well-known member
לא מבין את ההתעקשות של הדר להיות במטבח - "אני עושה מאהבה, אני עושה לבית..."
אבל חלק מהבית לא רוצה שתהיה במטבח. אז שחררי.

willing

Well-known member
החלק הזה הוא אור, קרן (בבית), ומיכל

DR.X

Well-known member
בסדר... הם עדיין חלק מהבית.
גם עידן ונועם אומרים לה עכשיו לשחרר קצת אז כנראה שגם הם שמים לב לזה.

חוץ מזה, היא לא רשומה בטאבו על המטבח.
יאללה שתשחרר. לריב על להיות במטבח ולבזבז על זה כ"כ הרבה אנרגיה זה מטומטם.

willing

Well-known member
בסדר... הם עדיין חלק מהבית.
גם עידן ונועם אומרים לה עכשיו לשחרר קצת אז כנראה שגם הם שמים לב לזה.

חוץ מזה, היא לא רשומה בטאבו על המטבח.
יאללה שתשחרר. לריב על להיות במטבח ולבזבז על זה כ"כ הרבה אנרגיה זה מטומטם.
הנק היא לא המטבח. הנק היא שקרן ומיכל נכנסו להטריף את הדר. אם זה להמציא שעקפה אותן במקלחת, מה שדיירים אחרים אימתו ששיקרי ועוד כמה דברים.
מיכל נכנסה לבית האח תוך כדי שהיא מטפטפת רעל באוזניי הדר שלדברי מיכל המחפופה מהטיק טוק, יש ל*הדר* בעיות. ע"ע מלאני בעלת העצבים הרופפים.
שגם התחילה את דרכה דרך רעל והסתייגות מהדר מהשניה שנכנסה, מבלי שהדר עשתה להן כלום

עכשיו סבבה להכנס בהדר אחרי זה בטענות ולחפש אותה על כל פיפס פפסי וקציצות דגים לאור (חחח..גדול ששמו את זה בפרק)
פשוט המוח שלי לא מצליח לנתק את כל ההקשר הזה, מהטענה לגבי המטבח.

אנשים נורמליים שרוצים לבשל במטבח והם חדשים, באים בחברות. שואלים איפה הדברים נמצאים.
להעלות שוב את הסרטון של מרשתי מיכל מגיבה לריב עם הדר?

הכל עניין של הקשר דרך וצורה כשמדובר במלאני ומיכל. הממיות.

לטעמי האישי, זוויות הסתכלות מושפעות מהשינאה והתיעוב לדייר או דיירת. זה רק אומר שטוב שיש זוויות ועניין וויכוחים. כלומר שהעונה הזאת עושה את העבודה איכשהו.
אם הדר היתה אהובה היה משעמם. וגם אם אור היה אהוב היה משעמם.
מגי אזרזר שחקנית מהממת

סטיריקון9

Well-known member
הנק היא לא המטבח. הנק היא שקרן ומיכל נכנסו להטריף את הדר. אם זה להמציא שעקפה אותן במקלחת, מה שדיירים אחרים אימתו ששיקרי ועוד כמה דברים.
מיכל נכנסה לבית האח תוך כדי שהיא מטפטפת רעל באוזניי הדר שלדברי מיכל המחפופה מהטיק טוק, יש ל*הדר* בעיות. ע"ע מלאני בעלת העצבים הרופפים.
שגם התחילה את דרכה דרך רעל והסתייגות מהדר מהשניה שנכנסה, מבלי שהדר עשתה להן כלום

עכשיו סבבה להכנס בהדר אחרי זה בטענות ולחפש אותה על כל פיפס פפסי וקציצות דגים לאור (חחח..גדול ששמו את זה בפרק)
פשוט המוח שלי לא מצליח לנתק את כל ההקשר הזה, מהטענה לגבי המטבח.

אנשים נורמליים שרוצים לבשל במטבח והם חדשים, באים בחברות. שואלים איפה הדברים נמצאים.
להעלות שוב את הסרטון של מרשתי מיכל מגיבה לריב עם הדר?

הכל עניין של הקשר דרך וצורה כשמדובר במלאני ומיכל. הממיות.

לטעמי האישי, זוויות הסתכלות מושפעות מהשינאה והתיעוב לדייר או דיירת. זה רק אומר שטוב שיש זוויות ועניין וויכוחים. כלומר שהעונה הזאת עושה את העבודה איכשהו.
אם הדר היתה אהובה היה משעמם. וגם אם אור היה אהוב היה משעמם.
מגי אזרזר שחקנית מהממת
הדר לא טיפוס נוח, מביכה לפעמים והיא קרקע נוחה לפתח אנטי ולחבוט בה. כל מי שנכנס הגיע עם ידע עבר תחת בית המדרש של אור לחונכות שפימפם הרבה שינאה, הריץ דחקות והוא הכח המניע. כשאור מנפח את נושא הזירו, המקלחות ואומר החלטתי הדר לא בתקציב משם הלך ונבנה הביטחון הזה להכנס בה ונבנו תלונות על חצאי אמיתות.עד כדי כך שעידן מדקלם שהיא לא נתנה לקרן לעזור במטבח ושלחה אותה לנקיונות. ערב לפני קראו לה לברור על "הסתרת" זירו בארון המטבח.אז למלאני מותר לפגוע באופן הזוי בהדר והיא עדיין מלאך בעיני הרוב והיא עוד רוצה לשפר את המיומנויות שלה דרך מיכל ומקווה שתישאר כדי ללמוד ממנה. כהרוב חושב שהדר מניפולטיבית ורעה זה מחלחל והופך לאמיתה. וכן כמו שאת כותבת הזוויות האלה, נקודות המבט ורשומון הגרסאות מוציאות קצת את העונה הזאת משממון טוטאלי

yalian

Well-known member
אם אור ומיכל היו אומרים שהם לוקחים אחריות מעכשיו על הכנת הארוחות, תפדלו. מישהו פה רואה את זה קורה? 🤣🤣 אור יעמוד יתאבל על הסירים במקום לרבוץ בפינת העישון? הבנאדם שהזמן הכולל שלו בעמידה בבית מסתכם בשעה אחת מתחילת העונה יבלה עכשיו בהכנת אוכל? יאללללללההההה מתייפייפים כולם, שייכנסו למטבח ויתחילו להכין ולהציב עובדה בשטח, אם זה באמת מה שמפריע להם 😂 אויויוי, אורצ'וק ומיכלי לא קיבלו זמן בישול?

willing

Well-known member
אם אור ומיכל היו אומרים שהם לוקחים אחריות מעכשיו על הכנת הארוחות, תפדלו. מישהו פה רואה את זה קורה? 🤣🤣 אור יעמוד יתאבל על הסירים במקום לרבוץ בפינת העישון? הבנאדם שהזמן הכולל שלו בעמידה בבית מסתכם בשעה אחת מתחילת העונה יבלה עכשיו בהכנת אוכל? יאללללללההההה מתייפייפים כולם, שייכנסו למטבח ויתחילו להכין ולהציב עובדה בשטח, אם זה באמת מה שמפריע להם 😂 אויויוי, אורצ'וק ומיכלי לא קיבלו זמן בישול?
כן, לא מצליחה להבין את זה אחרת מאשר זוממת.
אני רואה את התגובות של הדר לזוממת וזומם.

כל הטענות על שתלטנות אצל הדר, אני חושבת, אז מה? יש דרך לזמום ויש דרך להוריד שתלטנות. ולשנות דברים
דיברו בצורה שמאפשרת רק מלחמה התגוננות והתקפה.

מה הבעיה להגיד בנועם? מה שמוביל אותי למהות של כניסות שניות. זה בעיה שנובעת לדעתי לא משילה, מיכל וקרן. זה התדרוך והשיבוץ שנבחרו בשבלו והתחייבו לקיים.
אם לא, אני מאמינה שהיו נוצרים קשרים בצורה טבעית יותר.
כי תכלס? מיכל לא באמת מאטץ' לאור ואור לא מאטץ' לה. היא לא באמת בנויה לספוג או לספור ולכבד פתילים קצרים. אלא אם כן היא עובדת אצלהם.
אם עוז היה מאפשר דינמיקות טבעיות, אני מאמינה שמיכל לא היתה הופכת לשכפול של אור באובסס להדר.
זה ממש מצמצם אותה ואת שאר הדיירים להשאב אליו. כמו הרוטב שקשוקה המצומצם שלו.

שניה, נראה לי שיצא לי משפט בסגנון של דני:ROFLMAO:
אעצור כאן

פאף פה

Well-known member
בנושא זה אני מסכימה
שתיקח לה יום יומיים חופש
מה יש? יקרה משהו? מכסימום יהיה אוכל חרא
לא שהאוכל שלה נראה לי משהו, היא גם שופכת טונות של אבקת מרק

willing

Well-known member
תקשיבו לא אכפת לי, בשניה הזאת אני מעריכה את כל הדיירים. עצם זה שהם יוצרים קונפליקט שמסיח אותי קצת, זה משהו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה