בזכות? בזכווווווווווווווווווות??? זאת זכות???אני מבינה את הפגיעה של עידן משילה...
אבל אם הוא יסתכל שנייה על התמונה הגדולה, בזכות שילה הוא בכלל עם אמילי עכשיו,
זה גרם לו להתעורר על החיים שלו
נו מה נעשהבזכות? בזכווווווווווווווווווות??? זאת זכות???
ניק, אני קורא אותך לסדר!
קולקטיבית ומשולשת - מיכל, איציק וחייםלא יהיה הוגן לעשות קולקטיבית כשיש דיירים חדשים
בעונה הזאת זה הוגן מאודלא יהיה הוגן לעשות קולקטיבית כשיש דיירים חדשים
מה צעקו להאנשים חייבים להפסיק לצעוק לפרידה כאילו החיים שלה תלויים בזה. מדובר בפרס של מיליון שקלים, אני לא ממעיט בחשיבותו אבל פרופורציות, זה משחק טלוויזיה בסופו של דבר והיא תצא החוצה ותעשה דברים טובים עם החיים שלה
כן, משהו כמו "תעשי זוגיות בחוץ, בבית זה הורס לך"מה צעקו לה
שוב על הדיג'יי?
צעקו לה זוגיות בחוץ ודי עם הסווטשירט הירוקמה צעקו לה
שוב על הדיג'יי?
כן אנשים חופרים שחררו ממנה אז אור או עידן או הדר יזכו במליון אבל תנו לה לחוות את החוויה שלה - כאילו בואינה כולה תוכנית טלוויזיה, אפשר לחשוב שדיאן, שהודחה בטרם עת וספגה השמצות מפה ועד תאילנד היום לא עושה שת״פים וחצתה כבר מזמן את ה-650 אלף ש״ח אחרי מסמה צעקו לה
שוב על הדיג'יי?
ארזכן אנשים חופרים שחררו ממנה אז אור או עידן או הדר יזכו במליון אבל תנו לה לחוות את החוויה שלה - כאילו בואינה כולה תוכנית טלוויזיה, אפשר לחשוב שדיאן, שהודחה בטרם עת וספגה השמצות מפה ועד תאילנד היום לא עושה שת״פים וחצתה כבר מזמן את ה-650 אלף ש״ח אחרי מס
זה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של תדמית...אנשים חייבים להפסיק לצעוק לפרידה כאילו החיים שלה תלויים בזה. מדובר בפרס של מיליון שקלים, אני לא ממעיט בחשיבותו אבל פרופורציות, זה משחק טלוויזיה בסופו של דבר והיא תצא החוצה ותעשה דברים טובים עם החיים שלה
תדמית של ״נואשת״ לא תהרוס עבודותזה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של תדמית...
התדמית שלה נהרסת לאט לאט, יהיה לה קשה לקבל עבודות בתעשייה עם תדמית של "נואשת"
אני מקווה בשבילה שזה נכוןתדמית של ״נואשת״ לא תהרוס עבודות
כל עוד היא לא יוצאת רעה/מחרימה וכו׳, והיא רחוקה משם.
על אחת כמה וכמה שמבחינת עוקבים יש לה יותר מכל הדיירים ביחד, זה מה שחשוב היום למפרסמים.
בחוץ זה עולם אחרזה לא רק עניין של כסף, זה גם עניין של תדמית...
התדמית שלה נהרסת לאט לאט, יהיה לה קשה לקבל עבודות בתעשייה עם תדמית של "נואשת"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.