ערב טוב
צפיתי גם גם בתרגילים של האיטלקיה המובילה היא מדהימה וגם הגרמניה טובהדריה אטמנוב עלתה לגמר קרב רב בהתעמלות אמנותית
ומלאני שרה בחצר
או, סוף סוף נושא שגם אני יכולה להשתתף בו.צפיתי גם גם בתרגילים של האיטלקיה המובילה היא מדהימה וגם הגרמניה טובה
למה כלבים מלקקים לעצמם את הביצים?למה מלאני שרה ככה?
מה זה?
חוץ מהקמפיין של איציק לזכייה?אני בטוחה במיליון אחוז שההפקה קראה כאן בעיון ועדיין קוראת, וכשהיה קמפיין להחזרת מלאני הם קיבלו את הרושם שהקהל מתגעגע אליה בטירוף.
לכן -
אני מציעה מעכשיו להרים קמפיין אחר.
הצעות יתקבלו בברכה.
אין שום קשר.אני בטוחה במיליון אחוז שההפקה קראה כאן בעיון ועדיין קוראת, וכשהיה קמפיין להחזרת מלאני הם קיבלו את הרושם שהקהל מתגעגע אליה בטירוף.
לכן -
אני מציעה מעכשיו להרים קמפיין אחר.
הצעות יתקבלו בברכה.
או זהמי זאת שרה, מלאני???
היא מזעזעתמי זאת שרה, מלאני???
אה, ומיכל + חייםבעולם מושלם, הזוגיות בבית היתה
הדר + מלאני
אור + עידן (עם שילה נכנס לבלבל אחד מהם)
תודה לאל שלמלאני יש את הקצרים הנכונים בראש. הכל מדוייקבעולם מושלם, הזוגיות בבית היתה
הדר + מלאני
אור + עידן (עם שילה נכנס לבלבל אחד מהם)
דאמיט הגעתי למחט....תודה לאל שלמלאני יש את הקצרים הנכונים בראש. הכל מדוייק
יש לה אלרגיה להדר, וככה אני מרוויחה פחות מחט.
כשהדר עם החלק בבית שיש להם מערכת עצבים רופפת, פחות נעים לי. טוב לי ההפרדה הזאת, למרות שברור שדברים ישתנו
את יכולה להסביר מה זה המחטים?דאמיט הגעתי למחט....
בחוויה אצלי, מלאני שרה דוקרת לי באוזן הפנימית. הקול שלה צורם לי עמוק. הוא דק כמו מחטאת יכולה להסביר מה זה המחטים?
נווווווו אז זה הקטעעעעעעעבחוויה אצלי, מלאני שרה דוקרת לי באוזן הפנימית. הקול שלה צורם לי עמוק. הוא דק כמו מחט
וכואב כמו מחט.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.