willing
Well-known member
איזה מראות? הדביקו אותן בזפת שקופה דו שכבתית שלא יתנפצו...מה נסגר עם מלאני היום?
אמרו לה שהמלהק של הפסטיגל מאחורי המראות?
איזה מראות? הדביקו אותן בזפת שקופה דו שכבתית שלא יתנפצו...מה נסגר עם מלאני היום?
אמרו לה שהמלהק של הפסטיגל מאחורי המראות?
ואני יודעת גם מה יהיו מילות השיר:מלאני רומזת לעוז לכתוב לה גם שיר על עידן
לא, היא פשוט being civil איתה....שמתם לב, לפני כחצי שעה ישבו בחוץ מלאני,הדר,עינב ואמילי ושרו כולן יחד...מאלני והדר גם... נראה לכם שמלאני החליטה לשבור את הקרח מול הדר? להתחבר?
מלאני היא כמו מיכל וקרן ואור. פסיכולוגית חברתית, מצטיינת בתחום החברתי ומעבירה דוחות מפורטים מקצועיים ואובייקטיביים.אני חושבת שמלאני כבר מאבדת את השפיות
עינב, פרידה, ודיג'יי יושבים מדברים בפינת האוכל
מלאני יושבת לידם
בתנוחת הגיבנת מנוטרדם
ומזמזמת/שרה לעצמה
זה לרגע הרגיש כמו מטופלת במחלקה הסגורה בגהה
20:09
אבי ביטר לא היה מבטל.שתי חברות שלי בוינה מבואסות על החיים.
מסכנה ניחסו אותה כאן בפורום והנה...שתי חברות שלי בוינה מבואסות על החיים.
וואיי וואיי מה שקרה שם זה באסה על באסה בחזקת האמא של הבאסות.....שתי חברות שלי בוינה מבואסות על החיים.
בגלל הביטול של סוויפט?שתי חברות שלי בוינה מבואסות על החיים.
כן, אחת מהן עברה טרגדיה בנובה, מצבה הנפשי היה מעורער לאורך זמן , ועדיין היא מטופלת.. החברה השניה שלנו ממש הכריחה אותה לצאת מהארץ להתאוורר, מה גם שהיא אוהבת את סוויפט. הן טסו ביחד להופעה וחבל..בגלל הביטול של סוויפט?
אוי.. (צקצוק אמפתי)
קראי מה כתבתי..אוי.. (צקצוק אמפתי)
לא נורא.
הן היו מתבאסות הרבה יותר אם במקום מופע של סוויפט, היו נקלעות למופע של בני דודינו.
לא נורא
סתם סקרנות: הן וינאיות או שנסעו במיוחד לוינה להופעה ?שתי חברות שלי בוינה מבואסות על החיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.