היום רוקדימים אמורים לנצח , בכל זאת הדחהאיך פתאום הרייטינג של האח עולה?
זה אמור להיות ההפך
ככה נראה בן אדם שאיבד כל טיפת אופי וכבוד עצמי שהיה לוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צפה בקובץ המצורף 112574
@tortt זוג למגזין רק בשביל ניקיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
צפה בקובץ המצורף 112574
מלח.....מים...מלח מים...מלח מים...מלח...מים...אני רואה בזווית העין שיחה של נועם ומיכל
ואני בחרדה שתכף מעבירים אליהם.
פרידה במשימה סודיתהצילוווו
לא הייתי כמה שעות ואני לא מבינה כלום
היה כסאח בין אמילי לפרידה? נתקלתי בסצנה שבה אמילי בוכה במיטה ועידן אומר שמה שפרידה עשתה היה לא בסדר
ואיך קשור השיר של אמילי?
ומה הקשר למשימה סודית והעמדות להדחה?
תודה גדולה לעונים
וואופרידה במשימה סודית
כביכול הציעו לה להקליט את השיר של אמילי גם והיא הסכימה
השמיעו לדיירים קטע מתוכנית של דידי הררי כאילו הייתה תחרות מי ביצעה את השיר יותר יפה ופרידה זכתה
והגרסה של פרידה תופץ בכל תחנות הרדיו
כל הדיירים היו בשוק ..האמינו…אמילי לא מפסיקה לבכות….טלנובלה
זה הקול של פרידה..שרה מהמם…אבל לא הייתה שום תחרות זה רק למשימהוואו
אין מצב שפרידה שרה, זה בטח בינה מלאכותית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.