** שרשור ערב - היום ה-71 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Wor1_

Active member
איך פתאום הרייטינג של האח עולה?
זה אמור להיות ההפך

yoni564712

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

1723396003220.png

בסדר555

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צפה בקובץ המצורף 112574
ככה נראה בן אדם שאיבד כל טיפת אופי וכבוד עצמי שהיה לו

ראש גזר54676534254

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 112574
@tortt זוג למגזין רק בשביל ניקי

פאף פה

Well-known member
הצילוווו
לא הייתי כמה שעות ואני לא מבינה כלום
היה כסאח בין אמילי לפרידה? נתקלתי בסצנה שבה אמילי בוכה במיטה ועידן אומר שמה שפרידה עשתה היה לא בסדר
ואיך קשור השיר של אמילי?
ומה הקשר למשימה סודית והעמדות להדחה?
תודה גדולה לעונים🌹

katy2022

Well-known member
הצילוווו
לא הייתי כמה שעות ואני לא מבינה כלום
היה כסאח בין אמילי לפרידה? נתקלתי בסצנה שבה אמילי בוכה במיטה ועידן אומר שמה שפרידה עשתה היה לא בסדר
ואיך קשור השיר של אמילי?
ומה הקשר למשימה סודית והעמדות להדחה?
תודה גדולה לעונים🌹
פרידה במשימה סודית
כביכול הציעו לה להקליט את השיר של אמילי גם והיא הסכימה
השמיעו לדיירים קטע מתוכנית של דידי הררי כאילו הייתה תחרות מי ביצעה את השיר יותר יפה ופרידה זכתה
והגרסה של פרידה תופץ בכל תחנות הרדיו
כל הדיירים היו בשוק ..האמינו…אמילי לא מפסיקה לבכות….טלנובלה

פאף פה

Well-known member
פרידה במשימה סודית
כביכול הציעו לה להקליט את השיר של אמילי גם והיא הסכימה
השמיעו לדיירים קטע מתוכנית של דידי הררי כאילו הייתה תחרות מי ביצעה את השיר יותר יפה ופרידה זכתה
והגרסה של פרידה תופץ בכל תחנות הרדיו
כל הדיירים היו בשוק ..האמינו…אמילי לא מפסיקה לבכות….טלנובלה
וואו
אין מצב שפרידה שרה, זה בטח בינה מלאכותית

מצב
הנושא נעול.
למעלה