Christina 1001
Well-known member
הוא מככב, הכוכב שלנוכריסי היום יש לנו הרבה שותפים עם הכוכב אור
הוא מככב, הכוכב שלנוכריסי היום יש לנו הרבה שותפים עם הכוכב אור
בעיקר הציפורניים שלו מככבות..הוא מככב, הכוכב שלנו
בציפורניים שלו יש יותר כריזמה מאשר לכל הדיירים יחד, לא לקנאבעיקר הציפורניים שלו מככבות..
חס וחלילה, מת על אור. הפייב שלי וגם בגמר!!בציפורניים שלו יש יותר כריזמה מאשר לכל הדיירים יחד, לא לקנא
שקרים עזיםחס וחלילה, מת על אור. הפייב שלי וגם בגמר!!
הוא יותר כוכבית מכוכב...הוא מככב, הכוכב שלנו
סתם מנסים להרדים אותנו כול החששות פה עושים לנו אוריתהוא מככב, הכוכב שלנו
אני לא יודעת איך נחזור אחורה אחרי המשימה הזאת...ממש הרעת תנאיםהוא מככב, הכוכב שלנו
ה-אל תדברי על אמאהוא מככב, הכוכב שלנו
גם אני...לא בציניותה-אל תדברי על אמא
מתה
ראיתי את זה בריפיט 20 פעמים
האמת שהוא גנב את ההצגה עם זהה-אל תדברי על אמא
מתה
מתי זה היה?...ה-אל תדברי על אמא
מתה
סצינה שהם עשו בצהריים ... 14:10מתי זה היה?...
אין מצב שדיאני תסכיםתארו לכם שמחזירים את סתיו דיאן ובר לעונה כזו בתור דיירים חדשים
לדעתכם מישהי מהן הייתה מגיעה לגמר בעונה הזו?
עם סתיו כדיירת מתחילת העונה, היה מעניין אותי שילוב שלה עם אור. מי מהם היה מתקפל? לאן זה היה הולך השילובתארו לכם שמחזירים את סתיו דיאן ובר לעונה כזו בתור דיירים חדשים
לדעתכם מישהי מהן הייתה מגיעה לגמר בעונה הזו?
בכלל, למה לא עושים עונת אולסטארס?!!? אפילו אחת עם דיירים קודמים קאסט שכולו דיירים קודמים לא היה אפילו פעם אחת
הפקה ארוווווווווווררה
לדעתי היא הייתה עושה ממנו כמו גיא איתןעם סתיו כדיירת מתחילת העונה, היה מעניין אותי שילוב שלה עם אור. מי מהם היה מתקפל? לאן זה היה הולך השילוב
היא היתה מטרילה לו את התחת, בסוף הוא היה שרוף עליה לדעתיעם סתיו כדיירת מתחילת העונה, היה מעניין אותי שילוב שלה עם אור. מי מהם היה מתקפל? לאן זה היה הולך השילוב
אחד מהשניים או שרוף עליה או שרוף ממנההיא היתה מטרילה לו את התחת, בסוף הוא היה שרוף עליה לדעתי
אף אחד לא היה יכול על סתיועם סתיו כדיירת מתחילת העונה, היה מעניין אותי שילוב שלה עם אור. מי מהם היה מתקפל? לאן זה היה הולך השילוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.