כתבתי כבר שאם היה נכנס כדייר מן המניין ולא עם האסטרטגיה היה אחד מהחברה ואחד הדיירים החברותיים. מקווה שיציג את האישיות האמיתית שנתחבר לבנאדם ולא לשחקןזה צד קצת נחמד של שילה, מדבר על הנרות שהוא מייצר
לא אשמתו שהוא מוחרם מהרגע שנכנס ועד היום.כתבתי כבר שאם היה נכנס כדייר מן המניין ולא עם האסטרטגיה היה אחד מהחברה ואחד הדיירים החברותיים. מקווה שיציג את האישיות האמיתית שנתחבר לבנאדם ולא לשחקן
הוא מוחרם כי הגיע עם אסטרטגיה ולא באמת להציג מי הוא. עכשיו שהוא טיבעי יותר הוא הרבה יותר נחמדלא אשמתו שהוא מוחרם מהרגע שנכנס ועד היום.
וואי 14 דיירים והגמר תוך פחות מחודש. די כבר!!
תעשו הדחה של 4 בשבוע פליז
תודות לעינב.. אם היא לא הייתה עושה לו את השיחה הזאתהוא מוחרם כי הגיע עם אסטרטגיה ולא באמת להציג מי הוא. עכשיו שהוא טיבעי יותר הוא הרבה יותר נחמד
לגמרי אשמתו שהדיירים לא מתחברים אליו ,הוא בא לחרחר ריבים מהרגע שנכנס... הוא לא מוחרם זה התסריט שהוא חתר לייצר.לא אשמתו שהוא מוחרם מהרגע שנכנס ועד היום.
המקום היחיד בו מישהו אומר 'חרם' כרגעבסוף מיכל ושילה בקשר הכי טוב, מדברים כמו חברים ישנים. שילה יושב עם כולם . העיקר יש חרם
את צופה בלייבים של יהב בטיקטוק.למה יהב מתעקש להיות כל כך עלוב
כל הלייבים שלו מדבר כאילו הוא היה באח מינימום שי חי
פותח על כולם
חי את בית האח יותר מהדיירים שעדיין שם
טמבל, עפת לפני בן. תתקדם בחיים.
לא רק עףלמה יהב מתעקש להיות כל כך עלוב
פותח על כולם
בזכות הקהל של אור, חיים ודני. אם לא הקהל שלהם אני מאמינה שהיה ב 2 האחרונים. מזל שלא חזרלא רק עף
גם הקהל החליט להחזיר את אורית לפניו
מה זה משנה עדיין זה הקהל הרחבבזכות הקהל של אור, חיים ודני. אם לא הקהל שלהם אני מאמינה שהיה ב 2 האחרונים. מזל שלא חזר
"הקהל של חיים"בזכות הקהל של אור, חיים ודני. אם לא הקהל שלהם אני מאמינה שהיה ב 2 האחרונים. מזל שלא חזר
רוצה להשאר רלוונטילמה יהב מתעקש להיות כל כך עלוב
פותח על כולם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.