מיק83
Well-known member
נוח שיש מישהו שדואג לך בביתאם שי לא הייתה נכנעת לשניר בהתחלה זה היה הרבה יותר מעניין…היה מחזר…קצת שבור לב…היא הייתה קשה להשגה…הרבה יותר מעניין מאשר החיבוקים והנישוקים האגרסיביים…. לא מבינה מה דחוף להיכנס לזוגיות בתוכנית
נוח שיש מישהו שדואג לך בביתאם שי לא הייתה נכנעת לשניר בהתחלה זה היה הרבה יותר מעניין…היה מחזר…קצת שבור לב…היא הייתה קשה להשגה…הרבה יותר מעניין מאשר החיבוקים והנישוקים האגרסיביים…. לא מבינה מה דחוף להיכנס לזוגיות בתוכנית
אותי כצופה זה פחות מעניין…כל הזוגות נכנסו מהר מידי לזוגיות…(שלא נדבר על לין ורוי…)נוח שיש מישהו שדואג לך בבית
במקרה של שי ושניר…אם היו כמו ג׳קי ונופר ….הידלקות חמודה חד צדדית… זה היה יותר חמוד לי….אם האנטרקציה בינהם ממילא מעוררת רתיעה,
מה זה משנה מתי נחזה ברתיעה.
לא לאמשימת טלוויזיה סכסכה?
בטוח ינצחו כדי שיעשו את המשימה השישית לדעתי.תחזיקו אצבעות שנחזור מהשקופית לאברהם הפסיד פעם חמישית
נראה לי שהפעם הם ינצחו, עוז לא יתן להם להפסיד ולהשבר מוראלית לגמרי. צריך קצת מרמור גם מהקבוצה השולטת וקצת הצקות. אולי יעשה משימה שתלהיט את כולם ויהיה פיצוץ, הזוגות יפרדו, ליאל ועדן יחזרו לארון, סתיו , ליאל ואברהם ימצצו סוכריה יחד, ספיר ושניר יזכרו בריב הטסלה ולא ידברו. יענקי ומעתוק לא יהיו יותר זיווג מנצח,,,, בעצם עוז....תחזיקו אצבעות שנחזור מהשקופית לאברהם הפסיד פעם חמישית
זכןר לי שקשת כן היורועי עוז לא משתמש ביכולות של ערוץ 26.
אמנם רייטינג לא רלוונטי אבל קודם כל זה מביא רייטינג לתוכנית עצמה.
אבל הוא השתמש בימים שלא שודר פרק כדי לעשות משימות ולשדר אותם בערוץ 26 כדי להוריד רייטינג לערוץ המתחרה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.