** שרשור ערב - היום ה-87 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

יונתנסקי

Well-known member
פרידה חייבת לברוח מדי ג'יי
זה גבר שהיא תצטרך לפרנס
כי הוא כלומניק עכשיו ולא נראה לי שיש לו מושג מה הוא רוצה
בלי מתרה ברורה
בלי שאיפות לחיים
אני בחיים לא הייתי יוצאת עם אינפנטיל כזה
אף פעם אי אפשר לדעת מה קושר 2 בני זוג.
אולי היא מתרשמת מהייחוס המשפחתי שלו....
אולי הוא מעורר אותה מינית....
לכי תדעי

SNIPES

Well-known member
פרידה חייבת לברוח מדי ג'יי
זה גבר שהיא תצטרך לפרנס
כי הוא כלומניק עכשיו ולא נראה לי שיש לו מושג מה הוא רוצה
בלי מתרה ברורה
בלי שאיפות לחיים
אני בחיים לא הייתי יוצאת עם אינפנטיל כזה
גבר בן 27 צריך שמישהו יכין לו נקניקיות
הזייה.

סטיריקון9

Well-known member
רעבים ומאשימים את "מלכת המטבח" אמילי מתגברת על הדר וכל החבורה בנסט מפזרת רעל. זה לא משנה מה תעשה אור אומר שהדר אמרה: אל תיגעו בנקניקיות זה למחר והיא לא אמרה כך, רק הדגישה שהן נועדו ליום שלמחרת. מיכל אומרת שבמקום הקמח שבוזבז על חלות יכלה להכין פנקייקים. אור מפגין שעשה מעשה הרואי "שיחרר " את נקניקיות. אמילי אומרת שזה לא בא להם טוב לחבורה שלא נבחרה לקריוקי. אמילי לא הייתה אף פעם חברה אם היא מלכלכת ומפגינה אנטי יותר מכולם כשהיא מעודדת את אור

נערך לאחרונה ב:

Moiya_1

Well-known member
רעבים ומאשימים את "מלכת המטבח" אמילי מתגברת על הדר וכל החבורה בנסט מפזרת רעל. זה לא משנה מה תעשה אור אומר שהדר אמרה: אל תיגעו בנקניקיות זה למחר והיא לא אמרה כך, רק הדגישה שהן נועדו ליום שלמחרת. מיכל אומרת שבמקום הקמח שבוזבז על חלות יכלה להכין פנקייקים. אור מפגין שעשה מעשה הרואי "שיחרר " את נקניקיות. אמילי אומרת שזה לא בא להם טוב לחבורה שלא נבחרה לקריוקי. אמילי לא הייתה אף פעם חברה אם היא מלכלכת ומפגינה אנטי יותר מכולם כשהיא מעודדת את אור
לכן אמרתי שאסור להדר להשבר ולחזור לדבר עם אמילי. היא רעילה ומרעילה ורחוק מלהיות חברה טובה.
עד שאחת מהן תצא אני לא מרשה להדר לדבר עם השטנית המאוסה. גם לא מחוץ לתוכנית. היא עושה בדיוק מה ד'אור עשה ועושה במשך תוכנית שלמה.

Moiya_1

Well-known member
מקוה מאד ששילה יודח מחר..ובשבת מיכל... אידאלי....
שילה פגע בהדר לכן הוא יעוף.....הדר היתה היחידה שהיתה לצידו...כפוי טובה שכמותו.
לא יודעת אם שמתם לב אבל בראשון גיא פלט שתהיה הדחה בהפתעה. ובמקביל נאמר שתהיה הדחה קולקטיבית. אז איפה ההפתעה? אולי בכל זאת תהיה כפולה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה