אופה קטנטנה
Well-known member
אני המשרשרת הכי גאונה בכיתה.
זה אפילו לא הטרלההדרך הכי טובה של סתיו להטריל את אברהם מחר
לא לבוא בכלל לתקציב
להגיד לליאל מה להזמין לה וללכת להשתזף
התקציב הזה אפילו לא ישודר בפרק
זה שודר ב19:5520:06 סתיו מגלה לנו מה עוז צינזר - את אברם בעוד סשן שוביניסטי דוחה
''את תכיני לי סטייק, תכיני לי קפה כל יום''
להקיא עליו.
ראיתי אותה מספרת לליאל ב-20:06זה שודר ב19:55
התכוונתי מה שאמר לה הראו את זהראיתי אותה מספרת לליאל ב-20:06
איך הוא מקום שני בסקרים, הייתי בטוחה שהוא עף השבועהתכוונתי מה שאמר לה הראו את זה
את הוויכוח
הוא לא צנזר
אני ישר מורידה על הראש שלו את הטוסטר.20:06 סתיו מגלה לנו מה עוז צינזר - את אברם בעוד סשן שוביניסטי דוחה
''את תכיני לי סטייק, תכיני לי קפה כל יום''
להקיא עליו.
כל יום זורק לה הערות כאלהאני ישר מורידה על הראש שלו את הטוסטר.
ניסיון השפלה בעינייזה חיזור, זה טמטום,
זה נסיון השפטה,
מה זה?
השפלה אחת מני אלף שזרק עליהזה חיזור, זה טמטום,
זה נסיון השפטה,
מה זה?
מעניין כמה השפלות הוא עבר בחיים שלו שהוא מתנהג ככההשפלה אחת מני אלף שזרק עליה
כבר לא מרגש אף אחד
נו באמת..לא ברור שהוא מטריל לא כדי שתכין לו אלא רק כדי לעצבן אותה?אני ישר מורידה על הראש שלו את הטוסטר.
ועדיין יתנו לרוי רחוב על שמו לפני אברהםמשפחת אקלום. צחקתם על כך שאברהם רוצה שיקראו של שמו רחוב? לא ממש הזוי...
ובכן, אברהם הוא חלק ממשפחת אקלום שהיא שם דבר בקהילה האתיופית. על שם בן המשפחה, פרדה אקלום יש כיכר בבאר שבע ורחוב בעפולה. הוא היה חלוץ העלייה היהודית מאתיופיה דרך סודן [מבצע משה] ועבד בשיתוף פעולה עם נציגי המוסד שהגיעו לשם בעקבות קריאתו. פרדה היה אדם משכיל, מורה ומנהל בית ספר יהודי בצפון אתיופיה. אביו היה רופא ומורה. ממליצה למי שמעוניין ללמוד יותר על כך, להיכנס לויקיפדיה ולקרוא. אציין עוד שבקהילה קראו לו 'משה רבנו האתיופי'. אלו היו 60 שניות על משפחת אקלום ורחובות על שמם.
מה רוי של לין ?ועדיין יתנו לרוי רחוב על שמו לפני אברהם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.